Ny luketømming pågang

Svein Ove Wassberg dukker opp med en spennende hest denne torsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Svein Ove Wassberg dukker opp med en spennende hest denne torsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har spilt inn over 1 million på Bergen hittil i 2015. Under V75-omgangen på lørdag så spilte vi inn 800 000. Nå jakter vi tusenlappene med spennende banker!

Vi har startet året på Bergen ENORMT STERKT, og på årets to første kjøringer så spilte vi inn 200 000,-. Nest sist så serverte vi SJOKKENE Zoella Coeur (Odds 28,04) og S.G. Stjerne Balder (Odds 17,12) som ordentlige godbiter, og vi fikk V65'en mange ganger.

Nå sist, på lørdag, ja, så gikk SAMTLIGE V75-bonger/forslag inn på Bergen, og vi spilte inn 800 000,-. Nå skal vi ta for oss på Bergen igjen, og våre objekter finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Bergen: 

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne torsdagen:V4 på Romme med start kl.12.20. V5 på Bjerke med start kl.13.37. V64 på Örebro med start kl.19.08. Husk at det er JACKPOT på Örebro denne torsdagen med hele 1 736 092 ekstra i potten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Løpene på Bergen denne torsdagen er litt tynne, men dermed er det ikke sagt at dette ikke kan gi bra penger. Vi har nemlig igjen funnet en småfrekk banker, og på torsdag så går vi ALL IN på Solbakken Jerv (V65-3). Sjekk ellers ut følgende snadder fra banen mellom de syv fjell:

V65-1 : 8 Victor Palema – Har vært ute mot eliten i Bergen, og selv om den ikke har vist noen veldig form så trenger den ikke å gjøre det for å blåse denne gjengen. Er 100% sikkert den hesten i feltet med størst toppfart, og det trenger ikke å være feil her da vi ikke tror det blir noe veldig tempo på forestillingen. Kommer TUNGT ned mot siste svingen, og feller alt!? Fortjener en sjanse mot slett motstand. PS. 1 Pokerface Pellini – Så dårlig ut selv om den vant i monte på lørdag, og aksjonen stemte ikke. Vi ble skeptisk til den etter det løpet, men skulle den fungere bedre igjen her så kan det selvfølgelig gå veien.

V65-2 : 4 Fabulous Rikki – Kommer nå ut i regi Ida Sjursen, og vi setter på varsellampene direkte! Dette er en svært flink jente, og vi er spent på hva hun kan få ut av denne hesten. Her er det nemlig veldig bra kapasitet, men den har slitt med galopper. Vi tviler på at noen er bedre enn den i feltet når det gjelder kapasitet, og at den nå får Svein Ove Wassberg opp er selvfølgelig ikke noe minus. Har trent STERKT før debuten for Ida Sjursen, og vi gir den sjansen direkte for ny trener.

V65-3 : 8 Solbakken Jerv – Er for oss dagens banker i jakten på en ny opptur på Bergen. Gjorde et tiltalende inntrykk i regi Ove Kenneth Karlsen etter pause sist, og her burde det være MYE å gå på i tiden fremover. Nå sist så jogget den en 31-tid uten at Svein Ove Wassberg gjorde så mye vesen av seg i vognen. Hadde uansett veldig godt av en blåser i kroppen, og den kan fort vise seg frem om mulig enda bedre nå. I sitt siste løp før pausen nest sist, ja, da løser den SKARPT ut før den blir forstyrret til galopp. Løser den slik her så kan det bety tidlig tet, og da er i hvertfall dette løpet kjørt. TOPP MULIGHET, og vi iler til med et bankerspill!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 3 S.G. Stjerne Balder – Denne har MYE inne, og vi serverte den som en godbit sist. Holdt da lekestue til flotte odds i lukene. Har nok en 32-tid i kroppen, og oppfører den seg påny så kjemper den garantert om seieren. 12 Spang Idunn – Er helt overlegen på kapasitet, og den gjør en spennende start etter pause. Rapportene på den er fine, men denne notoriske banditten er og blir en outsider. MÅ MED PÅ ALLE BONGENE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 F.P. Asset – Småskummelt løp om da ikke vår ide får dirigere dette som den vil der foran. F.P. Asset kan nemlig ikke få et billigere løp enn dette når det gjelder motstand, og den var trossalt godkjent toer sist bak knallgode Apollo Hornline. Har tidligere hentet LETT en lengde på I.D. Gann Gill, og vi regner med at Ove Wassberg er interessert på tet med sin springer. Hvem skal da lage fart her? Det finnes ikke en hest som er noe hard i skallen, og kjører alle kuskene med innsiden av hodet her så burde dette gå veien for Ove Wassberg og F.P. Asset. SPILLES!

V65-6 : 2 Pitarious – Det er liten tvil om at Roberto D.K. har en veldig fin sjanse til å vinne her, men skulle den for eksempel få 70% innsatsene på seg som den fort gjør, ja, da er det feil i våre øyne. 2 Pitarious er nemlig skikkelig bra, og glem ikke at den ikke var veldig langt bak Roberto D.K. fra likestart nest sist. Nå står Pitarious 20m billigere ute, og den må ha en fin sjanse til å lede dette løpet svært lenge. Kan gjøre livet surt for den store favoritten om den er ordentlig på hugget direkte etter pausen, og vi plasserer TO i a-gruppen!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.