Gå til sidens hovedinnhold

Ny lunsjbanker fra Frode Hamre

En ny strålende trav- og galoppuke står foran oss. Onsdag er Bjerke travbane alenearrangør av V86, mens Momarken byr på den norske V75-omgangen tirsdag kveld. Til helgen har Leangen sin store midtsommerhelg med V75 lørdag og NM for travtrenere fredag kveld. Lørdagens V75 byr også på Gulljackpot.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før alt dette, skal vi blant annet gjennom en innholdsrik mandag. Den byr blant annet på jackpotomgang i V65-spillet på Biri mandag kveld med 255 725 kr ekstra i sekserpotten. Bjerke innleder mandagen med tidlig V5-lunsj, mens Färjestad er vertskap for den svenske V4-lunsjen. Til kvelden skal vi til Gotland og Visby for å spille V64.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om mandagens internasjonale V5-lunsj på Bjerke. Spillestopp er kl 11.35. Frode Hamre innfridde med vår V5-lunsjbanker Thunderball S.F. på Jarlsberg forrige mandag og Hamre får ny tillit av oss i dag, i dag med en norgesdebuterende treåring.

Billig oppgave i norgesdebuten
Det handler om USA-fødte 6 Skate Trix som gjør sin norgesdebut i V5-2. Frode Hamre er fornøyd med det hesten viser i trening og motstandsmessig ser det meget overkommelig ut. Har ikke de største merittene fra USA, men Hamre-stallen har ved x antall tilfeller tidligere også presentert USA-importer med som ikke har imponert veldig over there. Det er en særdeles utfordrende V5-lunsj i dag. 6 Skate Trix blir min banker i V5-2.

Vidåpen innledning
V5-1 er ingen enkel nøtt å knekke. Det er et løp som er stengt ved maks 600 startpoeng og enkle 5 Sidonette Sid blir stor favoritt. Den seiersløse hoppa som trenes av Trond Anderssen har riktignok en passende oppgave foran seg, men har altså aldri vunnet løp. Jeg markerer bredt og tar med samtlige 11 startende på det største V5-forslaget.

Bjørnerød har den beste hesten
Det er ingen tvil om at en feilfri 8 Spik Lyna har et meget bra bud på seieren i V5-3, men den kapable hoppa som trenes og kuskes av Kristian Bjørnerød er ikke veldig stabil. Galopperte seg bort både sist og tredje sist, men holdt seg på beina nest sist og da ble det seier. Motivert favoritt i V5-3, men jeg tar med noen hester på gardering.

En vinner fra Dalen/Anderssen?
I likhet med V5-1 er også V5-4/DD-1 stengt på 600 startpoeng, men dette løpet holder langt høyere sportslig klasse. 11 Dynamic Dancer gikk mot en klar seier i norgesdebuten på Jarlsberg for tre uker siden, men galopperte 150 meter fra mål og ble disket. Måtte derfor ut i prøveløp uken etter. Imponerte i løpet på Jarlsberg og blir min favoritt i V5-4/DD-1.

Tet og slutt for DD-bankeren
Olav Mikkelborg har hatt bra snurr på seiershjulet i det siste og tok blant to V75-seire på Biri forrige tirsdag. Mandag sender han ut 3 The Baron i V5-5/DD-2 og hesten har en flott oppgave foran seg på papiret. Fra tredjespor bak bilen, er det bra tetsjanse. Jeg tror det er bra sjanse for at hesten leder hele veien. 3 The Baron blir min banker i DD-spillet på Bjerke i dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.