Ny lunsjklaff?

Foto: Hesteguiden.com

Vi spilte inn 20 815 kroner i lunsjen forrige tirsdag i Drammen, og vi tror Kai Johansen kan sørge for ny suksess på samme arena i dag.

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Drammen og Rättvik i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit), og på kvelden er det Momarken med dobbel V5 og Jägersro i Sverige med V65-spill som er banene hvor hestekrefter skal måles og store penger fordeles til spillerne.

Det gikk som sagt bra i lunsjen på Drammen travbane forrige tirsdag hvor vi fikk V5 på vårt store system (18 948 kroner inn) samt DD (1 867 kroner inn), og i dag har vi god tro på at 6 Louisiana Red i V5-4 kan sørge for at vi er et skritt nærmere nye gevinster!

Dette er snakk om en hest vi liker svært godt, og i den siste starten var 5-åringen en totalt overlegen vinner på fine 16.1 full vei. Skyllte rundt konkurrentene nedover den siste langsiden den gangen, og via en 14-avslutning på løpet hadde han ikke føling med de øvrige til slutt.

Dahir De Prelong-sønnen virker til å være i rivende utvikling, og dagens arena viste han at han takler på utmerket vis i debuten. Klipte svingene ved den anledningen, og han fikk da til slutt sølv på 18.0 full vei. Vi tror det er snakk om den klart beste hesten i dette løpet, og da bankerspiller vi andrevalget i spillet!

Vi synes favoritten 4 Photo Va Bene viser slett stridsmoral, og det var svakt å ikke holde unna til slutt i den siste starten ved andreplassen på 18.3 over 2609 meter, etter å ha fått dempet til gåsegang midtveis. På utsiden av vår banker for dagen står 7 Olaf, og han ble dratt med til en god tid til sølv på 15.8 full vei i den siste starten.

Sistnevnte har Geir Flåten i sulkyen, og den karen har ikke akkurat for vane å finne gode posisjoner underveis fra slike spor. Nei, vi synes det er klar fordel den flotte traveren til Anette Hegg, og vi tror årets tredje triumf blir bokført i det femte forsøket i dag!

Vår rangering V5-4: A: 6 B: 4-7-2-1 C: 3-11-10-8 D: 5-12

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt oppsett på et abc-system i V5-spillet til 1610 kroner (og alle de fire bongene får dere kjøpt der)!

Innleveringsfrister Drammen Lunsj!
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi avsluttet forrige uke på beste vis med å fange V5A på vårt største spilleforslag på Sørlandet på søndag til en utbetaling på fine 9 860 kroner, og vi fulgte opp med å spille inn totalt 9 639 kroner på Bollnäs i Sverige på mandag. V65 satt på vårt største spilleforslag samt DD på begge forslagene på den arenaen, og det er nye sjanser i lunsjen i dag!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1, 2100 meter autostart
Et relativt åpent kaldblodsløp i lavt grunnlag innleder denne rebusen, men vi har god tro på at vi har plukket vinneren på våre seks utvalgte på våre to minste spilleforslag (på vårt store system får vi dog plass til hele ti hester). Vi er vel nesten forpliktet til å sette 1 Kleppe Smygen fremst etter at vi har bankerspilt 4-åringen (dog uten hell) i de to siste startene, men Spikeld-sønnen har mest gått på det jevne i de to løpene. Utstyres for anledningen med helstengt hodelag, og muligens kan den endringen gjøre sitt til at Bjerring-traveren søker litt mer fremover.

Vunnet tre av fem starter så langt i karrieren har 10 Hirvonen gjort, og 3-åringen virker til å være i rivende utvikling. Kontret til seier på fine 30.1 full vei etter en galopp midt på oppløpet i den siste starten, og på ny må Holtung-traveren tilmåles solide vinnersjanser. Det var 11 Karmøy Mai som måtte bite i det sure eplet for førstnevnte i den siste starten, men muligens kan 4-årshoppa få sin revansje i dag (speeder fort med et løp på lang vent i rygger underveis).

Et sterkt løp uten å få premie på fine 30.2 full vei med innlagt galopp gikk 7 Månestjerna i et kvalifiseringsløp til Kriteriet for hoppene i den siste starten, og Sjefsbrunen-datteren bør da vurderes tidlig i et løp som dette. Galopperte vekk en fremskutt plassering i den siste starten gjorde 4 Oddvar, og i en feilfri utgave i dag er Flåten-traveren tidlig aktuell. Slett ikke så verst på sitt beste er 3 Eike Linn, og 5-årshoppa er litt spennende etter lang pause.

Vår rangering V5-1: A: 1 B: 10-11-7-4-3 C: 5-2-9-6-12-8

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-2, 2100 meter autostart
Vi synes to hester hever seg klart over mengden i dette varmblodsløpet i den andre avdelingen på form, og best til av de to står 9 T.T. Va Bene. 6-åringen står i en rask rygg i fra start, og det bør ligge an til en pen reise for Thai Tanic-sønnen i dag. I de to siste startene har Heibø-traveren avsluttet strålende til hhv sølv og fjerde, og ved denne anledningen blir hesten med respekt å melde litt kuskeforsterket med Kristian Malmin.

Litt verre til står 11 Beak`s Super News, men 6-åringen plukker ned de aller fleste til slutt, kanskje alle. Vi synes Bye-traveren viser en stadig stigende formkurve, og i den siste starten ble han tredje på fine 14.2 over en sprint. Takler dagens arena (vant to løp her tidlig i karrieren) selv om den ikke er noen fordel, men hesten er en av få i feltet som fremdeles har litt mot igjen (og da må han tilmåles solide vinnersjanser denne gangen).

Håpløst usikker er 7 Eck Sensational (hoppet seg vekk igjen på Forus på lørdag), men i en feilfri utgave er det ingen tvil om at 7-åringen duger. Forbedret med løp i kroppen kan 6 Corcovardo vise seg å være (gikk mest på det jevnte til fjerde på 16.8 full vei i den siste starten), mens 4 Thunderstruck får stå som en liten outsider. Den trange ovalen er ingen fordel for sistnevnte, men Halle-traveren fant formen på denne tiden og utover i fjor.

Vår rangering V5-2: A: 9-11 B: 6-7-4 C: 8-1-3-5-10-2-12

V5-3, 2100 meter autostart
Et litt småvrient kaldblodsløp støter vi på i den tredje avdelingen, men vi synes fem hester skiller seg litt ut på kapasitet og form. Rutinerte Robert Kruse setter seg opp bak 10 Gimra Borken, og hesten fant formen på denne tiden og utover i fjor. Han har vunnet på dagens arena tidligere, og 6-åringen virker til å være litt på gang nå. Positiv innsats til fjerde på 30.6 full vei i den nest siste starten, og da tilmåler vi Bork Rigel-sønnen solide vinnersjanser i et løp som dette.

Solid form i helgen viste 11 Langaard Eld (toer både på fredag på Jarlsberg og på Sørlandet på søndag), og dagens kusk Hans E. Andersen er ingen dårlig makker. En sterk innsats til tredje på 29.2 over en sprint med innlagt galopp i den siste starten stod 6 Løten Nilla for, og på full form står også 10-årshoppa dagens distanse (gikk tre sterke løp i mai og juni på full distanse).

Står distansen på full form gjør også 3 Ulven Storm, men galoppspøkelse henger stadig over 8-åringen (og da får han først en plass på vårt store system). Toer på 28.9 på en sprint i den siste starten, og i en feilfri utgave er Bokli Balder-sønnen seiersaktuell denne gangen. Vi synes 5 Ellestad Lill virker dønn travsikker (og formen er fin på 7-årshoppa), og det kan Åsrapp-datteren score på her. Sprintet fine 26.8 som femte i den siste starten, og Roland-traveren har møtt gode hester hele veien nå på slutten (og vi krysser da på vårt store system).

Vår rangering V5-3: A: 10 B: 11-6-3-5 C: 1-2-9-7-8-4

V5-5, 2100 meter autostart
Et flott varmblodsløp avslutter denne rebusen, og vi synes vinnerkandidatene er mange (på vårt store system får vi plass til hele åtte hester). Tre hester skiller seg dog litt ut på dokumentert form, og etter triumfen på fine 15.2 over en sprint i ny regi i den siste starten må vi nesten sette 4 Vicky`s Voice fremst. Fikk dog alt sydd opp i rygg leder i det løpet, og når 4-årshoppa slet voldsomt på svingene sist hun gjestet dagene arena, ja så må vi gardere.

Muligens får 3 Cadeaux overta teten fra innvendig hest ut av den første svingen, og da ser vi i så fall ikke helt bort i fra at 5-årshoppa leder rundt om. Anderssen-traveren holder stabilt god form (maks som fjerde på fine 17.2 full vei i den siste starten), og selv om ikke Rite On Line-datteren er av den tøffeste i klassen, så kan det gå veien på en arena som dagens.

Avsluttet voldsomt fint til tredje på 15.3 over en sprint etter litt hindringer rundt den siste svingen gjorde 9 Nice Dream i den siste starten, og 5-årshoppa står unektelig spennende til i dag. Trives fortreffelig på dagens arena (vunnet de tre siste løpene hun har gått her), og da synes vi 15-prosenteren i spillet må krysses på alle bonger i dag. Gode nok på sitt beste er både 1 Alisma De Grande (nå strøket, og da rykker 6 J.T.`s Sunshine opp et hakk på våre spilleforslag) og 10 Power Pigen, men formen etter litt pause er uviss på dem begge.

Vår rangering V5-5: A: 4 B: 3-9-10-6 C: 5-8-7-12-11-2

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1610.- (over fire bonger)
Stamme 3200 rekker (10*8*5*1*8)
A: 1 B: 3-4-7-10-11 C: 2-5-6-9
A: 9-11 B: 4-6-7 C: 1-3-8
3-5-6-10-11
6 Louisiana Red
A: 4 B: 3-6-9-10 C: 5-7-8

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn enten minst En A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:
Bong 1, kr. 320.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 720.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 270.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 300.- (b*b*b)

Lykke til!