Ny millionjackpot

Peter Ingves får sjansen bak vår banker - råsterke Red Hot Snapper. Foto: hesteguiden.com
Peter Ingves får sjansen bak vår banker - råsterke Red Hot Snapper. Foto: hesteguiden.com

Drøyt 1.6 millioner svenske kroner er lagt til sekserpotten på Axevalla i kveld. To folkebankere peker seg ut. Vi banker den ene og garderer den andre.

Begge Nettavisens bankere innfridde på Bollnäs i går, men det ble også relativt lettløst i de øvrige løpene. Dermed overføres SEK 1 683 099 til sekserpotten på Axevalla i kveld. Nettavisen har som vanlig andelslag i en rekke prisklasser.

Klikk her for å se Nettavisens utvalg av andelslag på Eksperten.

Det er to meget gode langløpere som bærer mesteparten av innsatsene på Axevalla i kveld. 6 Red Hot Snapper imponerte stort i sitt seiersløp tredje sist - faktisk så mye at han ble trykket ned til 1.6 i odds i et 60 000-kronersløp på Åby gangen etter. Der endte det med galopp, men Red Hot Snapper slo tilbake sist, og vant over 3160 meter.


Også undertegnede velger å la Red Hot Snapper stå ugardert. En av opponentene er forøvrig en gammel norgeskjenning - Panter Neo gjør sin første start i regi av Jörgen Westholm.  

Mer trav fra sportspill.no
Forus: Ny seier Cronos F Boko?

Dagens andre storfavoritt velger jeg å gardere. Riktignok er 3 On Hold (V64-5) en fryktelig sterk og god traver, men inntrykket er at han er noe entaktet og klart best på distanser fra 2600 meter og oppover. I dag er det mellomdistanse, og dessuten møter han kvalifisert motstand i den årsdebuterende 3-åringen 5 Ivar Sånna.


Ivar Sånna tjente storfine 729 000 svenske kroner som 3-åring i fjor. Han var bare et hode fra å kvalifisere seg til det svenske Kriteriet tross reise i dødens i kvalifiseringen. Jeg ser ikke bort fra at han passerer On Hold på startsiden. Om kjørende Jorma Kontio da velger å svare opp favoritten - ja da tror jeg det blir spennende.