Ny millionjakt med Nettavisen

Erik Adielsson kjører vår banker fra Solvalla denne søndagen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Erik Adielsson kjører vår banker fra Solvalla denne søndagen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Våre V75-forslag fra Leangen lørdag spilte inn fantastiske 1,2 millioner! På søndag venter en ekstra V75-omgang fra Solvalla, og vi jakter store kroner påny!

Sportspills meny søndag:
V4 Täby galopp (frist kl 18.30): Vidunderlig utfordrende V4-omgang
V65 Sørlandet: Full tillit til Marius
Tippekupong: Arsenal roter seg ikke bort
Oddstips 1: Aston Villa øyner muligheten
Oddsstips 2: Valencia tar ny storskalp

Med banker på 2. valget Tender Love i V75-6 mot dagens tyngste favoritt og en ellers strålende rangering, så ble det en festlørdag for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips fra Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440).

Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt på Leangen lørdag og spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

Les mer om storgevinsten her: Nettavisen spilte inn 1,2 millioner

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi i Nettavisen hviler ikke på laurbærene, og allerede på Solvalla søndag, så finnes det muligheter å vinne STORE PENGER! Det er nemlig duket for en ekstra V75-omgang fra Sverige sin hovedbane, og skulle du bli alene, ja, da kan du stikke av med hele 18 millioner. Vår banker kommer ut i V75-5, og etter to knepne tap så tror vi hardt på en opptur for 5 Rub It Out som står alene på våre bonger i jakten på nye fremganger. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Solvalla:

V4: 12.45

V75: 14.30

V5: 15.16

DD: 16.40

Løp ellers denne søndagen: V65 på Sørlandet med start kl.18.00. V4 på Täby med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til dagens løp fra Solvalla:

V75-1 : 10 Leif – Har møtt KLAR bedre hester enn dette tidligere, og den har blant annet vært ute mot kanoner som Jeppas Maxi/Coldtown. Dukker her opp i riktige omgivelser, og selv om den helst skulle hatt en noe lengre distanse så tror vi den vil takle dette veldig bra. Får den bare litt tempo på forestillingen så skal den bli riktig utrivelig å ha med og gjøre i sisterunden. I finalen (Bergsåkersmästarna) nå sist så ble den sittende bom fast over mål med rubbet igjen. Her blir det helt jevnt spilt på 1 Ryan Kronos/10 Leif, men vi mener altså at Leif skal ha en kanon mulighet om det bare blir litt fart! SPILLES!

V75-2 : 2 Darius Boko – Er UTROLIG bra i forhold til det grunnlaget som den har på konto, og vi blir ikke overrasket om den viser frem en 13-tid over denne distansen. Så bra er faktisk denne hesten. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og det har blitt like mange seire. Hadde den vært 110% travsikker så kunne vi ha sagt at dette er en klink banker, men dessverre så er den enda ikke helt travsikker, og den var faktisk veldig nærme en galopp i tet på siste bortre nå sist. Feilfritt så er dette uansett en vinner. MÅ BARE SPILLES! 6 Kalle Kalas – Er kjapp i fra start, og dette kan fort være tet-hesten i feltet. Vant nå sist etter en liten pause, og det er en fin hest med OK kapasitet. Skulle favoritten gjøre seg bort så ser vi ikke bort ifra at det kan bli tidlig tet og slutt for Kalle Kalas.

V75-3 : 5 Toohotforyou – Her er det ferske treåringer på farten, og slike løp er ikke enkle å ranke så tidlig i sesongen. Vi anbefaler derfor at dette løpet garderes. Draget vårt så bra ut etter sene luker nest sist, mens den rakk frem etter en avslutning i 10-fart nå sist. Da hadde den godt med krefter igjen. Rapportene på den etter en liten pause er FINE, og man var fornøyd med den i tirsdags-jobbet. Er kjapp i fra start, og den vil være med i den fremre treffen direkte. Prøves, men her er det altså jevnt!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V75-4 : 1 Trinity Zet – Er en hest som Daniel Reden skryter over, og han forteller i klar tekst at denne vil få sitt gjennombrudd i 2015. I E3-revansjen sist så blir den sittende bom fast med alle kreftene igjen. Vi har faktisk 12,8 s 1000m, og det var den ubrukt på. Har ikke hatt første rekke bak bilen tidligere, så vi er usikker på hvor bra den kan åpne. Er uansett sikret et FLOTT opplegg i årsdebuten, og blir den bare ikke fast så kan den helt opplagt overraske. PASSES! 6 Coco De Vie – Blir ENORMT hardt betrodd, og dette er selvfølgelig også en bra hest. Vi snakker uansett om en ganske urutinert hoppe, og slike er aldri helt til å stole på. Det viste den sist når den feilet i angrep. Kom strålende tilbake, og den vant altså likevel. Skal med på alt av bonger, men blir etter vår smak litt for hardt betrodd.

V75-5 : 5 Rub It Out – Dette er for oss dagens banker. Vi snakker om en relativt rutinert hoppe som aldri har galoppert i løp. Slikt liker vi, spesielt når vi skal anbefale et bankerspill. Ble nest sist tatt ned på streken av Caramella B.F., og den noterte seg også for en meget sterk tid. Kom nå sist ut etter en liten pause, og den får et tøft opplegg i dødens. Kobler grepet i et GRUSOMT snøvær, men blir påny plukket ned oppunder mål. Har ikke hatt noe problemer med volte tidligere, og normalt sett så burde den komme seg BRA avgårde. Skulle Erik Adielsson greie å kjøre seg tidlig til tet med vår banker, ja, da er dette løpet kjørt. Har uansett en solid mulighet, og vi går all in.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 9 Ipod – Vi prøver oss med en frekkis her. Ipod likte vi nemlig skarpt nå sist, og den gikk en MORSK sisterunde da. På klokken vår står det 12,8 s 1000m / 10,2 s 500m uten at den var helt tom på det. Skulle vi få litt fart på forestillingen denne søndagen så trenger ikke Ipod bli lett å ha med å gjøre. Sporet er dessuten perfekt, og her vil den sitte i et utvendig par. Er nok best om man får kjøre uten sko foran, men den har også gått gode løp med sko på. SKAL PASSES NÅ!

V75-7 : 13 Candor Hall – Er ute som et 9.valg i Travronden, og mange velger å «sage» den nå pga den står noe tøffere inne i løpet, men her MÅ man være på vakt. I løpet som den vinner nest sist så velger Goop å gå ut i et tilbaketrukket dødens ca 1500m fra mål. Dundrer så til tet på siste bortre, og den bare forsvinner i fra på et mektig sett! Er den i nærheten av en slik innsats her som den gjorde nest sist, ja, da er den garantert med på målfoto. SE OPP!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.