Klikk her vår å se våre V5-forslag
Bankervalget er enkelt i dag. Vi kan ikke skjønne at 3 Adrenalin skal tape V5-1. I montèdebuten i Drammen var han fiullstendig overlegen etter reise på utsiden av lederen det meste av veien. Vi synes ikke selskapet er noe hardere denne gangen, men sporet er derimot bedre. Rytteren Kristine Kvasnes er kjent som svært taktisk og er en av landets beste ryttere i denne grenen.

Bankerkandidat nummer to er Espresso (V5-5). Han har vært helt utilnærmelig i de siste startene og rader opp seire i stor stil. Fireåringen er kjapp fra start og laddes for tet. Fra den posisjonen har vi vondt for å tro at han kan tape. Olav Mikkelborg har imidlertid god tro på 3 King Volo som har sett veldig fin ut i trening. "Mikkel" mener sin hest skal kunne trave 15,0 på distansen. Hans Derbyhåp er dermed høyst aktuell ved gardering. 4 Lorne Elijon Gatling er sterk. Vil profitere på om tempoet skulle bli hardt underveis.

Vil du kjempe om de store pengene. Spill andelslag her!

Garderinger er påkrevet i de øvrige løpene.

Tipset går naturligvis til 2 Tekno Prinsen. Høitomt sendte hesten hjem til eieren etter V75-seieren på Sørlandet 8. mai. Fireåringen kom så ut etter pause i Drammen 18/6. Takket være Eirik Høitomt ble det seier. Kusken måtte "bære" hesten rundt banen og sto i dette løpet for en av årets beste kuskeprestasjoner. Tekno Prinsen må fungere langt mer optimalt for å føle seg trygg. Vi må gå imot. 1 Elvekongen står innbydende til. Formen er på gang og den første seieren i Austevoll-regi kan muligens være innen rekkevidde om favoritten galopperer. 4 Frøen Balder er fryktelig usikker. Sist holdt han seg i trav. Da var han ikke til å slå. Han er og blir et evig uromoment. 5 Lykkje Ylvar var ikke som best sist og fikk en pause. Kommer ut og skal være i orden. Fungerer han på sitt beste kan han kopiere seieren fra tidlig på året. 7 Nordby Brisk'n er veldig rask og har formen på plass. Verre er det med vinnerviljen. 6 Fautveien er uryddig. Skulle han fungere er han ikke sjanseløs. De øvrige hestene tas også med på helgardering.

Kjøp eksperttips fra Sportspill her
Vi tror mest på 6 Kings Diamond i V5-3. Diamond Way-sønnen var bra mot klart bedre hester sist. Selskapet er ikke avskrekkende og vi tilmåler han svært fine muligheter i dag. 7 Go Ahead var meget bra på Biri sist og holdt koken fint. Vi tror den urutinerte hesten kjemper om seieren i feilfri utgave. 1 Wildcat U.S. var godkjent i norgesdebuten på Sørlandet. Vallaken er raskt ut og distansen taler til fordel for amerikaneren som blir løpets store outsider. 2 Dream Flight var forbedret sist. Skal tidlig på kupongen.

7 Volnay får mange tilhengere i V5-4, Han har en veldig fin oppgave i dag. Klaffer det fra et litt komplisert startspor tror vi han går til topps. Noe sikkert kort er det ikke. 3 Mazzetti får sjelden klaff. Skulle han bli sluppet til tet øker sjansen. Havner han i dødens er han sjanseløs. 4 Thai Gardens Dream er milevis bedre enn raden. Formen er slett ikke verst og konkurransen er billig. Svært spennende med Austevoll opp. Hester som 6 Virenque A, 9 Inga Lena, 12 Arabe Hanover og 2 Idol Image er også aktuelle for V5-kupongen.

For V5-tips tast her . Ønsker du DD-tips trykker du her