Ny mulighet for Jan Ove

Jan Ove Olsen (t.v) flankert av sin arbeidsgiver Jan-Olov Persson.
Jan Ove Olsen (t.v) flankert av sin arbeidsgiver Jan-Olov Persson.

Nordmannen Jan Ove Olsen lyktes ikke helt med Lome Hero i V4-1 mandag. Tirsdag gir vi eksil-bergenseren ny tillit i V4-1 på Romme.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Det ble fantastisk opptur for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips på Drammen lørdag. Han lanserte to bankere, 2 Tin Tveiten i V75-3 og 3 Rapido Va Bene i V75-7 som begge vant helenkelt. I tillegg lanserte jeg 1. valg på outsiderne 1 It's All In The Game i V75-1 og 1 Friggtor i V75-5. Overraskelsen og 5. valget 1 Warrawee Lizzy i V75-6 ble fanget på tre hester. 38 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 800 000 innspilt totalt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Oppturen fortsatte under V65-løpene på Leangen mandag. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover og med lagnavn Leirvåg i juleform) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem.Dermed ble det nye 250 000 kroner innspilt mandag, og sammen med gode V5-gevinster på Jarlsberg fredag og Biri søndag, har Nettavisen spilt inn ca 1,2 millioner kroner de siste dagene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tirsdag er det et vll av spillmuligheter og det hele starter med V4 fra Romme. Deretter fortsetter det med lunsjtrav fra Bergen travpark. Til kvelden byr Momarken på en meget spennende V65-omgang, mens Malmø og Jägersro er vertskap for den svenske V64-kjøringen tirsdag kveld. 

Mandag var eksilbergenserern Jan Ove Olsen betrodd oppsittet med norske Lome Hero i V4-1 på Bollnäs. Hesten var ganske klar favoritt i spillet, men tross at hesten kjørte seg til tet underveis, klarte han ikke å forsvare seg mot Rigeljerven oppunder mål. Olsen som jobber hos Jan-Olov Persson er også på plass på Romme tirsdag og kusker der blant annet Nettavisens V4-banker i V4-1. 

Spiken
10 Moelven (V4-1) og Jan Ove Olsen är visserligen missgynnad av bakspåret då han är startsnabb och vunnit sina flesta lopp från ledningen. Fartmässigt är han dock mycket bättre än de han möter den här gången, så vi tror han klarar det ändå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
2 Mimi Af Djupmyra (V4-4) har knallform och har svarat för två riktigt bra lopp i rad utan att få vinna. Enligt tränaren skall hon klara spåret och då tror vi att hon är med och slåss om segern.