Gå til sidens hovedinnhold

Ny norsk storeslem i Sverige

Lørdag tok norske travhester med seg over 1,7 mill SEK på Dannero. Søndag jakter 15 norske hester nye gevinster på Jägersro galoppbane.

Sportspills meny søndag:
V4/V5 Hagmyren: Persson dominerer
V65 Sørlandet: Høitomt brenner ikke i kveld
Oddstips 1: Ingen mer bonus for Nordlie
Oddstips 2: Hønefoss som natt og dag
Tippekupongen: Flere knallspennende skrellobjekter
Dagens langskudd: Kan Bradley utrette mirakler?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en strålende søndag foran oss med hele fire trav- og galoppstevner å spille til. Det hele starter med V4 og V5 fra Hagmyren, før Jägersro galoppbane byr opp til fest og V64 med blant annet Svenskt Oaks på programmet. Litt senere på ettermiddagen er det V5 fra Årjäng, og til kvelden er det V65 fra Sørlandet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Under lørdagens V75-stevne på Dannero ble det norsk seier både det svenske Kriteriestoet (Brenne Rødi og Jan Roar Mjølnerød - 350 000 SEK i førstepremie) og i Svenskt Kallblodskriterium (Smedheim Solan og Kai Johansen - 600 000 SEK i førstepremie), og totalt sprang norske hester inn drøye 1,7 mill SEK i de to løpene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Etter Derbydagen er søndagens løpsdag sportslig sett den beste i sesongen når det gjelder galopp. Søndag er det hele 15 norsktrente hester til start i Malmø på Jägersro galoppbane. Det pleier å bli suksess, særlig med hester fra Petersen og Neuroth. På de flate bongene har vi en banker fra hver av de to trenerne.

Først ute er 6 Amie Noire i V64-1, som skal ut i Oaks. Hoppa til Wido Neuroth var knallgod som treer i Derby på Jägersro, og en liknende prestasjon gir seie og hele 401 350 SEK i førstepremie.

Også 2 Plantagenet i V64-2 har hatt kontroll på disse motstanderne og har gjort sine beste løp på nettopp Jägersro.

Også 1 Liebling (V64-3), 4 Lord Handsome (V64-5) og ikke minst 2 Weisse Socken i V64-5/DD-1 (banker på de minste forslagene og i DD) er andre norske med fin sjanse, og et par andre har også sjansen.