Ny norsk suksess i svensk Derby?

I kveld kjøres svensk kaldblodsderby i Østersund. Norge har gode tradisjoner i dette løpet, og det kan fort bli norsk seier denne gangen også.

Her finner du Nettavisens tips til svensk kaldblodsderby.

Her finner du komplett program til alle løpene i Østersund.

Det har blitt mange norske triumfer i svensk kaldblodsderby opp gjennom tidene. De to siste årene har norske travere nærmest gjort storeslem i løpet. For to år siden tok H.G. Balder en suveren seier, mens Jomar Blekkan loste Slått Eld inn til seier i fjor.

På forhånd er det forventet at det er tre hester som vil gjøre opp seieren i år. Stjerne Faksen er trent av Jan-Olov Persson, mens Junior Jokern og Håkon Jo er både trent og kusket av nordmenn.
Det er også en god del andre norske gjester på plass i Østersund i kveld.

Nettavisens V75-tips til Biri finner du her fra ca. kl. 14 fredag.

Her finner du komplett program til løpene på Biri lørdag.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin