Ny pangåpning?

Foto: hesteguiden.com

Forrige mandag spilte Nettavisen inn noe nær 50.000 kroner, og det kan jo være lov å håpe på at vi starter også denne uken på beste vis!

Klikk her for se våre V5B-forslag.

Vi fikk nemlig full klaff på Klosterskogen forrige mandag, når tredjevalget Voje Faksa innfridde som vår herlige banker, men en slik innertier sveives som kjent ikke inn på bestilling.

Vi tar dog nye friske tak til løpene på Leangen i kveld, og når undertegnede føler at han ikke har noe drag på A-spillet konsentrerer vi oss om B-rebusen denne mandagskvelden.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Feller samtlige til slutt?
Nok en gang spiller vi en frisk banker, og når 11 Trulson i V5B-4/DD-1 foreløpig er snakk om et andrevalg (kun markert på hver fjerde kupong) ser det unektelig veldig spennende ut (og da spiller vi også til lekre odds i DD-spillet!).

Etter noen flotte løp tidligere i sommer prøvde vi oss på Nordli Svarten-sønnen i den siste starten, og etter et skreddersydd opplegg underveis var vi rimelig sikre på at 8-åringen skulle avgjøre løpet til sin fordel til slutt. Slik skulle det dog ikke gå, men den nytente Lund-traveren får godkjent for innsatsen til tredje på 29.5 full vei etter en kjapp avslutning på løpet hvor tre hester var på linje over mål.

V65 Rättvik i kveld, kjøp andel her!

Vår friske banker for dagen kommer nå tilbake etter litt pause med nyladede batterier, og mot klart enklere motstand enn i forhold til de siste startene har vi god tro på at det kan ende med seier. Fine rygger fra start bør borge for en fremskutt posisjon underveis, og med usikre favoritter i løpet er vi ikke i tvil om hvor verdien ligger i kveld (både 1 Englevakt og 4 Raymon kan galoppere fra start, mens kapable 3 Perle Tyr holder høyst usikker form etter lang pause).

Storfavoritt i fare?
Vi støter på en knallhardt spilt ekvipasje i form av 1 So Lovely og Olle Carlsson med sine 78 % i innledningen på denne rebusen, men at dette er snakk om en klink vinner er vi ikke helt sikre på (en grei utgang er det snakk om, men ikke noe mer).

Love You-datteren støter på bedre hester enn noen gang, og med en rekke startkjappe konkurrenter på utsiden er vi ikke helt fremmed for at 5-årshoppa kan bli overflydd ned startsiden (vi har så langt ikke registrert at dagens største favoritt en noen katapult fra start). Da må de i så fall løse seg underveis, og vi garderer bredt i et løp som etter vårt skjønn er et av dagens mest åpne.

Dagens oddstips:Vålerenga vinner også uten Moa

Bedre til enn på lenge står 3 Mister K., og vi ser ikke bort i fra at den fartsfyllte Silver Pine-sønnen piler til tet. 6-åringen gjør sine absolutt beste løp fra den posisjonen, og i et for ham billig løp (vært ute mot klart tøffere konkurrenter de to siste gangene fra iskalde utgangsposisjoner) snakker vi om en fullstendig bortglemt 7-prosenter i spillet!

Våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner kan du få kjøpt her!

Øvrige vurderinger
V5B-2: Vi har vondt for å skille hestene i dette løpet, men vi mener tre hester hever seg litt over mengden. Favoritten 6 Lygne Pål er trolig best på kapasitet, men Pål Even-sønnen er foreløpig av den usikre sorten. Etter to fine triumfer har det blitt galopp i de to siste startene, og noe feiltrinn har ikke 7-åringen råd til i kveld dersom han skal kunne gå helt til topps.

Annonse: Tipsene til radarparet Grøstad/Lerum kan du lese her!

Vi går litt og venter på at 7 Gjerv Prinsen skal slå ut i full blomst, og etter litt pause kan den flotte Lome Elden-sønnen vise seg å være litt forbedret (spenstig 11-prosenter dette). En hest vi liker godt er 11 Selden, og etter de to siste innsatsene å dømme skal Elding-sønnen kunne kjempe langt fremme i et løp som dette. 4-åringen var veldig bra til tredje i V75`en i den nest siste starten, mens opphentingen til femte etter grovt terrrengtap innledningsvis sist var det lite å utsette på.

V5B-3: Dette stayerløpet teller kun ni deltakere, men vi finner hele seks vinnerkandidater. Fremst setter vi 6 Joker Boti (setter veldig pris på dagens lange distanse), og feilfritt skal Deliberate Speed-sønnen tilmåles solide vinnersjanser. Etter et strålende løp til fjerde etter startgalopp i den nest siste starten var det tidlig game over sist, men med autostart øker sjansene for feilfri avgang betraktelig på 6-åringen.

I likhet med vår favoritt har 5 Fill Joy Dream vært ute i tøff konkurranse nå på slutten, og selv om Enjoy Lavec-sønnen ser ut til å være vond å vinne med (ikke vunnet på tretten forsøk så langt i år) så bør Garberg-traveren ha et bra bud på den gjevest sjekken her.

Tre outsidere finner vi i form av 2 Lython Abroad (uryddig sak som er mer enn god nok på sitt beste), 3 Newnews (strålende til sølv mot gode hester i den nest siste starten, men 5-årshoppa er variabel) og 8 Canny Boy (vond å vinne med om dagen, men formen er i hvert fall uforandret fin).

V5B-5/DD-2: Nok et stayerløp støter vi på her, og etter vårt skjønn er 4 Jet Caltina snakk om den beste hesten. Den kapable Coktail Jet-sønnen har galoppert i begge sine starter for sin nye trener Jomar Blekkan, men i følge Trønderen er det bare noen småjusteringer som skal til før 4-åringen sitter der. Vår utgang på det store systemet fikk fjerde etter tidlig galopp sist uten å sprudle, men det er klart enklere i mot i kveld (og formen bør være sterkt stigende med et par løp i kroppen etter lang pause).

Sjanseartet til i sitt innerspor står 1 Glad Coctail T., men med fri bane underveis er den flotte Rostad-traveren hesten å stå i mot til slutt. 4-åringen kunne ikke gjøre seg gjeldende i et tøft V75-løp sist, men Coktail Jet-sønnen gikk flotte løp forut for det.

Selv om det er klart tøffere i mot for 3 Carmela`s Vallet ved denne anledningen tør vi ikke avskrive en hest som har vunnet tre av seks starter så langt i år, og når vi også krysser av for 5 Over Night La Marc (står på til mål, og den sterke Goetmals Wood-sønnen er veldig spennende med sine skarve 16 % i kveld) på våre to minste spilleforslag tror vi fort at vinneren av dette løpet skal være nevnt.

Spilleforslag
Til V5B-rebusen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 420 og 1242 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Leangen
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 4-9)
DD kl. 20.30 (løp 8-9)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen på nrk.no nett-tv i kveld eller se reprisesendingen gratis på www.rikstoto.no!