Ny pottutbetaling i V75?

Forrige lørdag ble som kjent jokerpotten utløst og et andelslag kunne kamme hjem 33 millioner. Løpene på Bjerke ser meget vanskelige ut og en ny megautbetaling lurer.

Klikk her for tips og vurderinger til lørdagens V75

På Sørlandet var det altså bare en kupong med alle syv riktige markeringer og jokerpotten på 28 millioner ble utløst. En ny jokerpott på nesten 20 millioner ligger å venter på neste alenevinner, og det er langtfra umulig at det skjer allerede denne helgen.

Blir det en alenevinner får vedkommende altså 20 millioner i tillegg til den ordinære premien for 7 rette, tilsammen rundt 24 millioner.

Nettavisen har funnet frem noen veldig interessante bankere også denne lørdagen. Tipsene kan du lese her på travmagasinet ca. kl. 15 fredag.

Stor sport

Trav er dog langtfra bare et spill om milliongevinster.

Denne lørdagen er det meget fin travsport i vente der to tradisjonsrike løp avvikles. Lars Laumbs Løp har blitt kjørt siden 1939 og "laumbfatet" er særdeles attraktivt å vinne for hestefolket.

Løpet har 100.000 i førstepremie og er for de beste kaldblodshestene, men kun kårede hingster og premierte hopper kan delta. Laumbløpet går som V75-3 og er en helt åpen affære i år.

Tre svenskfødte travere blir blant de mest spilte, alle med eventyrhesten Jærvsøfaks som far. Sterke Åkre Lurifax og seiermaskinen Røste Bo kommer imidlertid ut etter pause med uviss form, mens den ferske Jacob Meyer-vinneren Fakse ikke har imponert like mye i de to siste startene.

Kanskje får vi norsk seier i form av et annet jærvsøfaks-avkom, den svært stilige femårige Åsajerven nærmer seg nemlig storformen.

I V75-finalen kjøres Johan Widdings Minneløp med 75.000 i førstepremie. Løpet er forbeholdt fireårige norskfødte varmblodshester og her blir forrige ukes V75-vinner Highway Hurricane favoritt.

Nettavisen spiller i dette løpet banker på en hest som ikke er blant de fem mest markerte!. Les hvem og hvorfor her .

Løpene ser som sagt meget vriene ut på forhånd og i V75-1 blir svært usikre Stolt Embla favoritt. Vi har innhentet svært interessant info på hoppa som ikke var til sin fordel i siste start.

I V75-2 er en av forhåndsfavorittene, Guilty Victory blitt strøket. Favoritt blir Bad Boy Scot som stort sett vinner de gangene han traver feilfritt.

Innerspor til besvær?

Utah Rich blir dagens største favoritt og forsvarer hun førstesporet i den fjerde avdelingen er dette trolig vinneren.

Men storfavoritter i fare for å bli overflydd og dermed innestengt er aldri bankere hos Nettavisen.

Et kaldblodsløp for hester med under 100.000 i grunnlag kjøres som V75-5. Her blir startsiden svært avgjørende og vi synes favorittene lever litt farlig her også.

Lill Adolf har vært en seiersmelodi etter at han ble flyttet fra Sverige til Per Oleg Midtfjelds stall. Syvåringen radet opp seire her hjemme, men tilbake i fødelandet var han sjanseløs sist. Da hadde han dog et veldig vondt spor og kunne ikke hente noe i en rask avslutning.

Står bedre til i dag med førstespor og svakere motstand, men igjen er det en storfavoritt som står i fare for å bli overflydd og ikke se dagslys etterpå.

I går torsdag tippet Nettavisens eksperter riktig på seks av syv bankere på Bjerke, Bergen og Klosterskogen. Det ble dessverre relativt små premier på V5-forslagene, men på lørdagens V75 tror vi det blir store penger å hente på de med syv rette.

Kjøp våre tips her fra klokken 15 fredag.