Ny seier for Horpestad på Vincennes

Den norskeide hoppa Riva del Sole tok en ny suveren seier for sin trener og kusk Tom Horpestad på Vincennes søndag ettermiddag.

For to uker siden vant Riva del Sole og Tom Horpestad et løp på den franske travmetropolen Vincennes til 30 i odds. Ekvipasjen imponerte franskmennene da, og var denne gangen spilt til 2.5 ganger pengene i totoen.

Denne gangen var det 2100 meter med autostart, og ekvipasjen hadde ingen problemer med å forsvare sporet. De første 600 meterne ble passert på 1.10.1, før de fikk en trykk av en franskmann. Deretter fikk de dempe noe på tempoet, og de første 1600 meterne gikk etter 1.13.2. Tidlig på oppløpet stakk Horpestad unna med den flotte hoppa, og seieren ble suveren etter en meget rask avslutning.

Vinnertiden ble 1.12.2, og førstepremien i løpet var 40.000 euro.

Det var en meget glad kusk som jublende kunne vinke med pisken til publikum. Den norskeide hoppa etter stjernetraveren Gentle Star blir stående i Frankrike i vinter, men neste start er ikke planlagt ennå.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin