*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ny seiersmaskin fra Sandbæk?

Erik Sandbæk er en hardtsatsende og engasjert hesteeier. Han eier blant annet stjernetraveren Jetstile. I dag har han en ny interessant hest til start i Bjerkes lunsjtrav.

03.04.08 10:17

Her finner du Nettavisens V5-tips.

Jetstile er ungheststjernen som har tatt steget opp i Europaeliten. Lørdag skal han ut i kvalifisering til det svenske Olympiatravet. Hesten eies av en meget engasjert hesteeier i form av Erik Sandbæk. Han har også en meget interessant hest til start i dagens lunsjtrav på Bjerke.
Grand Tealight er en fin 4-åring, som blir klar favoritt i V5-4. Han vant i debutløpet på Biri, og skal regnes med en god vinnersjanse. Et av uromomentene er hvordan han takler å starte bak bilen for første gang. Uansett synes vi hesten er en klar bankerkandidat. Geir Vegard Gundersen har kjørt de fleste løpene med Jetstile, og han er også kusk bak Grand Tealight. Gundersen er utvilsomt også nøkkelkusken i dagens V5-rebus.

Klikk på bildet for å forstørre.

Med Kisgruvens Vimsa er det langtfra umulig at GV leder hele veien, mens Pocket Plus er en av flere som kan vinne V5-2. De to øvrige oppsittene er Last Midnight og Horni Vena. Disse to blir ikke blant de mest betrodde, men begge hører hjemme i outsidersjiktet i våre øyne.

Spilleforslag
I tillegg til to bonger på 75 og 300 kroner, har vi satt opp et enkelt system, hvor vi må ha inn en av to utganger. Disse to bongene kan du kjøpe her.

Lunsjtravet vises som vanlig direkte på NRK2 fra klokken 13.30 - 14.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.