Ny sjokkgevinst for Nettavisens eksperter

Vortex var en av hestene som bidro til den enorme V65-gevinsten på Øvrevoll torsdag.
Vortex var en av hestene som bidro til den enorme V65-gevinsten på Øvrevoll torsdag.

Stjernetreff på hestespilltipsene for andre gang denne uken. Sjekk hvordan du kan vinne med våre eksperter.

Tirsdag kunne fire Nettavisen-lesere glede seg over at andelslaget deres til V65-omgangen på Forus gikk inn med en gevinst på 163.845 kroner. Arkitekten bak andelslaget var Rolf Lerum, Nettavisens nye travekspert.

Du kan lese mer om Lerums supertreff her.

212.000 kr i premie
To dager senere var det igjen full fest i Nettavisens hestesportredaksjon. Denne gangen slo våre galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen til med en enda større gevinst på et andelslag til V65-omgangen på Øvrevoll.

Et av systemspillene som ble levert på Eksperten (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

På dette andelslaget var 6 Alm Higher i V65-4 banker. I tillegg hadde andelslaget singel utgang på 4 Dubai Samara i V65-2 og 2 Vortex i V65-6. All den tid både Alm Higher og Vortex vant sine løp og de øvrige fire vinnerne var innenfor rammen, ble det én sekser og 18 femmere på det systemspillet.

Les mer om Birger og Mortens Øvrevoll-tips her.

Slik spiller du
Tipsene til Rolf Lerum, Birger Christensen, Morten Olsen og Nettavisens øvrige hestesporteksperter finner du på Sportspill.no. Der kan du også levere eksperttips og egne bonger direkte på nett.

Våre populære andelslag finner du på Eksperten. I helgen er det Elitloppshelg på Solvalla og to V75-omganger med til sammen 100 millioner kroner i førstepremiepotten. Andelslagene til Solvalla finner du her: