Ny spillefest i Trondheim?

Seaborn Simona og Amanda Robertsen blir favoritter i V65-1 på Leangen mandag. Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com
Seaborn Simona og Amanda Robertsen blir favoritter i V65-1 på Leangen mandag. Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com

Nettavisen har spilt inn over 2 millioner kroner på Leangen de siste månedene. 2. påskedag jakter vi nye gevinster i både V65 og V5.

Sportspills meny 2. påskedag:
V64 Halmstad: Superjackpot med nesten 2 mill ekstra
V4 Halmstad: Ny kanonsuksess i V4
Oddstips 1: Bohinen må snu vintertrenden
Oddstips 2: Brentford med los på Premier League
Oddstips 3: I år skal Alfheim bli et fort
Tippekupongen: Endelig er Tippeligaen tilbake
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen: Les Nettavisens gjennomgang

Undertegnede fortsetter å servere sterke tips til Leangen. Sist mandag ble det strålende klaff i V5-spillet. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en (innl.pris kr 448) betalte ut meget flotte 8 313 kroner. Alle V5-forslag på Eksperten suste inn, og med fire ganger V65 så ble det spilt inn ca 120 000 fra min favorittbane mandag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fullklaff ble det også for undertegnede mandag 23. mars . 15 andelslag på Eksperten suste inn med seks rette til en snittutbetaling på ca 15 000 kroner. I tillegg lanserte 2.valget Bottem Viktor som dagens store outsider og bankerspilte hesten i DD-spillet mot dagens nest største favoritt Villmix. DD-oddsen ble flotte 31,60.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lørdag 24. januar hadde jeg kanonsuksess i V75-spillet fra Leangen.
Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og hadde en snittutbetaling på 26.000 kroner. Totalt ble det spilt inn mer enn 1,2 millioner kroner den dagen.

Mandag 12. januar ble det påny strålende klaff i V5-spillet. Det mellomste spilleforslaget ( innl.pris kr 448) satt klokkerent og betalte tilbake pene 6 626 kroner. Tirsdag denne uken var det lunsjtrav på Leangen og da ble det igjen herlig klaff i V5. Spilleforslaget på 1980 kroner (seks andeler a kr 332) traff med fem rette og ga solide 22 761 kroner i utbetaling.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mandag 22. desember i fjor ble det V5-fest på samme bane. Det minste V5-forslaget (innl.pris kr 168) satt klokkerent og betalte tilbake 3 142 kroner. Mandag 29. desember ble det klaff for de største andelslagene på Eksperten (seks andeler a kr 339 og fire andeler a kr 500) fikk fem rette og sørget for meget pene 10 277 kroner i V5-utbetaling.

Mandag 8. desember i fjor serverte jeg strålende V65-tips. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem. Totalt ble det over 250 000 kroner innspilt den dagen.

Det er et veldig pent utvalg fra de siste månedene, og totalt har jeg spilt inn godt over 2 millioner på de siste fire månedene på Leangen.

Bankerfritt
2. påskedag er det forhåpentligvis flere gevinster i vente. Det er ihvertfall en praktfull meny som tilbys spillerne denne påskedagen og bankeralternativene glimrer med sitt fravær. Ja, så vanskelig er det å finne en banker at jeg må ty til den bankerfrie løsningen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Storfavoritter garderes
Slik det ser ut på forhånd blir 8 Seaborn Simona i V65-1 og 1 Aure Spiken i V65-6, de største favorittene. Når det gjelder 1 Aure Spiken så har den en flott mulighet i V65-6/V5-3/DD-1 og på det minste V65-forslaget og i DD-spillet velger jeg å bankerspille hesten.

Sist mandag var han derimot ikke helt patent i travet, og selv uten galoppen 150 meter fra mål, så han hadde han neppe slått vinneren Spang Odina (som på sin side sørget for en herlig V5-utbetaling og fest for oss).

Leder hele veien uten galopp?
Mandag står 1 Aure Spiken på strek og i spor en i volta. Makter Jomar Blekkan å forsvare sporet med fireåringen, er trolig løpet kjørt. I seiersløpet nest sist slo han 7 Skjetnemario til tross for to galopper underveis. Nevnte Skjetnemario står i springspor, og er trolig tethesten dersom Aure Spiken tøyser fra start. Skjetnemario blir også hesten jeg garderer med på de større kupongforslagene i både V65 og V5, vel vitende om at det kan komme en storskrell i V65-6/V5-3, da det er vidåpent bak disse. 

Får ikke noe gratis
8 Seaborn Simona skal hente 40 meter tillegg på noen gode strekhester  i V65-1. Kun sju hester velger å starte i løpet og distansen er uvanlige 3140 meter. Slike løp blir nesten alltid spennende å se på, og Seaborn Simona er slett ingen gitt vinner i dette løpet.

Hun skal hente 40 meter på en 1 Hidden Secret og 2 Ugottago. Førstnevnte er ujevn i prestajonene og var bare middels både tredje sist og nest sist. Klart forbedret sist, men det er ikke sikkert at hesten yter like bra fra tet over en så lang distanse og kusk Steinshaug må kjøre taktisk riktig mandag.

2 Ugottago liker seg klart best inne ved listen. Står til for tet eller lederrygg i kveld, og selv om hesten ikke alltid er like villig til å springe forbi hester mot mål, kan ikke hesten få bedre betingelser enn dette.