Ny storutbetaling på gang?

Foto: hesteguiden.com

Det er vrient under ettermiddagens galoppstevne på Øvrevoll. Sjekk dagens galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen, og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg.

Det ble en hyggelig utbetaling på Øvrevoll sist mest takket være 7. valget Speed Dancer som vi tippet som løpsdagens luring. Det er ikke lett å finne en solid banker denne løpsdagen, men 12 Wattan i siste avdeling har gjort alt riktig i det siste og står med fire strake. Vi stoler på han igjen og trår til med 12 Wattan som dagens banker. Han rides av Anna Pilroth som er dyktig og to kilo vektlettelse for rytter gjør susen.

Innleveringsfrister Øvrevoll
V5 kl. 15.55 (løp 3-7)
DD kl. 16.55 (løp 6-7)
Programoppsett Øvrevoll
Hjemmeside Øvrevoll
Værmelding Øvrevoll galoppbane

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1
7 Desert Fuse har vist god form i de siste to startene og blir førstevalget i V5-1. 5 Wonderul Bahare møter enklere selskap enn hun har gjort på en stund. Skuffet noe sist men kan bedre. 2 Ifannik Sacc viste svak bedring da han vant over 2400 meter 29. oktober og må ha en mulighet i dette løpet sammen med 3 Clauses Mistral som viste framgang sist.

V5-2
1 Red Colori slo gode hester i siste start og kan utvikle seg til en habil sprinter. Hestene til trener Wido Neuroth er i form og fra startspor 1 bør det bli nok en seier. 6 Harpy Larry har vært god i år og imponerte i siste start og kan vanskelig utelates. 3 The One and Only gikk et bra løp da han var annen etter gode Master Chef på gressbanen. Gikk godkjent over 1100 meter dirt track i siste start og er en outsider.

V5-3
Et åpent løp som mange kan vinne. 8 Concussion har møtt gode hester i hele år og har imponert ved flere anledninger og kommer til å gå et godt løp igjen. 3 Female Spring har vært god i de siste to startene men det har vært over sprintdistanser. Har vunnet over 1600 meter tideligere i år men da var selskapet labert. Hun burde takle distansen og da har hun en god mulighet. 11 Northern Pal skuffet sist og det kan tenkes at tre starter på rad ble vel mye. Nå har han hatt 14 dagers pause og det kan gjøre utslaget. 1 Rappongi har banerekord på distansen men har vært litt blek i de to siste startene2 Tumaco er god men har ikke vunnet løp siden 4. september 2008. Helgardering kan være fornuftig i dette løpet.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-4
6 So Trendy har vært strøket pga luftveisinfeksjon. Forhåpentligvis er hun helt restituert og da kan hun vinne dette løpet. 3 Zen Cat gikk et godt løp sist da han vant over 2400 meter foran Desert Fuse. Fortsetter framgangen kan han vinne igjen. 9 Reaching Nirvana har vist stabil form lenge. Var knepent slått i siste start og må med på bongen. 5 Ketchikan skuffet stort sist. Har fått en liten pause og det kan hjelpe.

V5-5
12 Wattan har vist glimrende form med fire seiere på rekke og rad i oktober. Har imponert og er løpsdagens banker. Rides av Anna Pilroth som er en tøff rytter og vinner mye løp. Hardest i mot kan være 8 Midnight Eagle som kommer fra en overlegen seier på Täby.