Ny storutbetaling på gang?

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Det er store utbetalinger på hestespillet for tiden og torsdagens V5 på Øvrevoll er neppe noe unntak. Sjekk våre V5-tips.

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Suksessen fortsetter for Malmin
Lunsjtrav Bjerke: Høitomt i dytten
Oddstips: Trøbbel for Landskrona

Tipsene til Øvrevoll er som vanlig utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Leirvåg

Det er som vanlig en begivenhetsrik torsdag på hestefronten i Norge. Bjerke er sedvanlig arrangør av lunsjtrav på torsdager. Til kvelds inviterer Klosterskogen travbane i Skien til dobbel V5, mens galoppfolket setter hverandre stevne på Øvrevoll der det skal avvikles enkel V5.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Det er ikke lett å være hestespiller i Norge om dagen, de store utbetalingene kommer tett for tiden og for andre onsdagen på rad var det ingen spillere som klarte seks rette under onsdagens V65-løp på Bjerke. Det betyr en voldsom jackpot neste onsdag. Når det gjelder onsdagens galoppløp på Øvrevoll har vi funnet vår banker i V5-4.

Det handler om 1 Fendi som er hesten i det løpet som har vist form. Sesongdebuterte med en sterk annenplass 24. mai etter Intricate Talent. Det skal holde godt til en seier i dette løpet. 1 Fendi gikk et godt løp i sesongdebuten 24. mai. Tilsvarende prestasjon skal holde til en klar seier i dette løpet. Hun må ha en god mulighet i dette selskapet og er dagens banker.
Rangering V5-4: A: 1 B: 7-3-6-13 C: 12-9-8-11-2-5 D: 10-4

V5-1 - 100 Guineas Trial. 3-årshopper. 1600 meter. Gress. Aldersvekt.
9 Red Hearts vant to løp i England i fjor og ble annenhest i sin eneste start i Øvrevoll. Da var hun kun slått med hode av Grey’s Electra. Gjør hun noe tilsvarende her kan hun vinne dette løpet. 1 Hope on Earth var kun 9 lengder bak Old Pal 17. mai. Med normal forbedring har hun en mulighet her. 3 Magica von Tryll har kun startet en gang. Har en spennende avstamming som skal tilsi at hun kan bli en god hoppe.
Rangering V5-1: A: 9 B: 1-3-6 C: 4-7-8-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong til V5A Klosterskogen

HTML EMBED

V5-2 - Eliteløp. 1170 meter. Gress. Handicap.
4 Filligree overbeviste siste løpsdag med seier over 1170 meter etter en flott avslutning. Hun kan godt vinne igjen men møter bedre hester denne gangen. 5 Flyer kommer fra Klampenborg og slo gode Master Chef i sitt siste løp. Må regnes her. 6 Maserati har gått flere gode løp i det siste og og er en habil sprinter. 3 Beat Baby gjorde unna årsdebuten i Stockholm og vil forbedre seg på den starten.

Vi tar også med 11 Edge of Eternity som har gått mange gode løp i godt selskap. Kan by på en overraskelse. Sprintløp er ofte jevne og en bred gardering kan være løsningen.
Rangering V5-2: A: 4 B: 5-6-3 C: 11-12-7-8-9-10-2-1

V5-3 - Indian Chief løp avdeling 1. 1730 meter. Gress. Handicap.
10 Lagoa Do Pau har vist litt form i de siste to startene og det skal ikke all verden til for å vinne dette løpet. 1 Red Fire har vist bedre form enn de andre i dette løpet men har mye vekt på ryggen. Skal ikke utelukkes.
Rangering V5-3: A: 10 B: 1-3-7-13-4 C: 6-8-9-2-15 D: 5-14-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5 - Indifferent Guy løp. 2400 meter. Gress. Handicap.
13 Imperial Skylight gikk direkte til tet i siste start. Det så ut til å være noe hun likte og han vant lett over 1750 meter på gresset. Nå er det 2400 meter men det burde ikke være noe problem. 11 Intricate Talent var også først i mål i siste start. Er litt opp og ned men legger hun godviljen til er hun med i toppen. 8 Full Stretch er en outsider som kan overraske. 5 Entourage skal stå hver meter av distansen og viste litt bedring i siste start.
Rangering V5-5: A: 13 B: 11-4-5-8-3 C: 9-14-6-7-2-1-15-12-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong til V5B Klosterskogen

HTML EMBED

Tips øvrige løp

Løp 1:
6 Binamix skal kunne vinne dette løpet. Har nå fått blinkers på og det kan gjøre utslaget. 10 Red Nibble har vist framgang for hver start og skal på trippelen sammen med 7 Klang Valley.

Løp 2:
5 Magic cloud trives på Øvrevolls gressbane og overbeviste sist. 3 Tumaco kan mye og er en klar trippelkandidat. 4 Pilgrim viste gode takter i siste start og kjemper med 3 King’s Dancer om den siste trippelplassen.

Løp 8:
7 Dramatiic Act viste flotte takter i sesongdebuten og har en meget god mulighet her. 1 Viviere Cosi har vunnet i år og er en hest i utvikling. 2 Welcometomyworld bør klare en tredjeplass her.

Løp 9:
5 Tahyayab er i form og distansen bør passe. 6 Aaron’s Way har vært en brukbar hest. Nå møter han lettere konkurranse og er på trippelen. 1 Aylar kan bedre enn hun har vist så langt i år.