*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ny suksess for superduoen

Foto: (Hesteguiden.com)

Lars O. Romtveit og Tom Erik Solberg lanserer vinnermaskiner på løpende bånd. Lome Jokeren kan være den neste. Sjekk våre lunsjtips.

Bjerke travbane inviterer som vanlig til lunsjtrav torsdag og det brukbar kvalitet på løpene denne torsdagen. Jevnt over er det vanskelig i disse lunsjløpene, da hester med lite startpoeng ofte for fortrinnsrett i løpene.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Bankeren var vi ikke i tvil om. Sportspill hadde en lang og hyggelig prat med Tom Erik Solberg onsdag formiddag, da Solberg har en rekke vinnersjanser utover denne uken. Han kunne fortelle at 1 Lome Jokeren virket veldig fornuftig sist, og at at galopprisikoen virket liten. Fireåringen etter H.G. Balder har ikke startet bak startbilen før, men det mente Solberg skulle være uproblematisk. Kun sju hester kommer til start i dette løpet (3 Solberg Eldri er blitt strøket), og det er usedvanlig svak kvalitet på motstanderne. Nå er de kanskje litt mer rutinerte enn Lome Jokeren, men vi har ikke sett noe oppsiktsvekkende fra noen av de sju øvrige deltagerne. Lome Jokeren blir trolig omgangens største favoritt, men en vinner er fortsatt en vinner og en banker er en banker. 1 Lome Jokeren blir vår banker i V5-3.
Rangering V5-3: A: 1 B: 4 C: 8-6-7-2-5

V5-1 - Varmblodshester 2100 meter autostart
Per Ludvig Nilsen har en riktig fin hest i 2 Fritz Othello, men det er sjelden at vallaken går feilfritt. En feilfri Fritz Othello taper ikke dette løpet, men galopprisikoen er skyhøy og garderinger er svært påkrevet. 9 Farmer Line dukker opp i regi Arild Eggen og etter langt fravær. Farmer Line gjorde et par riktig fine seiersløp i fjor i regi Erik Killingmo og fungerte fint i prøveløpet. Farmer Line er seiersaktuell direkte her.

7 Mickey's Goal er også en traver av rett sort og tåler samtidig litt hardkjør underveis. Fra spor sju bak bilen må nok Mickey's Goal gjøre grovjobben selv her sammen med Tor Erik (Mokko) Skyltbæk. 5 Tommix er trener Anders Tovengen positiv til. Tommix har litt vondt for å vinne, men spurter fint med gode rygger underveis. 4 Nordea Lavec holder ålreit form, men ikke mer. Holdt farten greit på jarlsberg fredag etter innvendig løp, her er startsporet bedre. 10 Cream G.T kommer tilbake etter lang pause og skal ikke avskrives. 3 Hytorc's Amigo kan en del, men viser det sjelden.
Rangering V5-1: A: 1 B: 9-7-5-4 C: 10-3-8-6-11-12-1

Annonse: Øivind Grøstad noterte at halen gikk i været og at hesten så pigg og kry ut for litt siden og byr på et herlig drag i V5-2

V5-2 - Varmblodshester 1609 meter autostart
Det ser ut som en sikker heldekk i den andre avdelingen. Sprint og veldig vanskelig løp å vurdere. Det kan være så at amatøren Oddvar Anholt kommer seg til tet med 3 Born Hot, og vel i tet skal det være en bra seierssjanse. Born Hot var litt uheldig på Klosterskogen sist, og holder nok vesentlig bedre form enn det resultatraden indikerer.

11 Ö.B. kommer med sterke rapporter fra Sverige. Ö.B. har gjestet Bjerke tidligere og vist at han har kapasitet. Med svært velkjørende Tom Erik Solberg som spennende makker her, skal Ö.B. tidlig på. 9 Cigaro News dukker opp i regi flinke Evy Marie Brinch og fra et lurt startspor med Høitomt som kusk kan det bli seier på direkten. Bak disse er det vidåpent og vi garderer forholdsvis bredt.
Rangering V5-2: A: 3 B: 11-9-6 C: 10-1-12-8-7-2-4-5

V5-4 - Kaldblodshester 1609 meter autostart
Duoen Tom Erik Solberg/Lars O. Romtveit kan sitte bak en vinner også i den fjerde avdelingen med 1 Jerker Vinn V.H. Fireåringen har gjort tre starter i regi Lars O. Romtveit og etter å ha galoppert seg bort i de to første startene for Romtveit, var det virkelig fin stil på hesten sist i V75. Flott avslutning til tredje da og dersom det ikke struler seg til fra førstesporet bak startbilen her, må det være topp vinnersjanse. Dog er trolig sprint et lite minus og hesten kan bli overflydd.

Kanonform er det også på 5 Bjørntvedt Knekten som var sterk vinner i Drammen tredje sist og solid toer i Drammen sist. Derbydeltageren skal ha en fin vinnersjanse her. 3 Rampelars har gjort fem starter i regi Gunnar Gjerstad, og bortsett fra tredje sist da hesten var helt under båten har ekstrønderen levert bra løp. 9 Eld My duger godt på sprint, og dersom det klaffer for Knut Arne Ødegaard fra bakspor kan Eld My vinne dette. 11 Megårds Knerten viser bare galopp om dagen, mens 10 Hornnes Even dukker opp i ny regi.
Rangering V5-4: A: 1 B: 5-3-9 C: 11-10-4-8-7-2-6

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-5 - Varmblodshester 2100 meter autostart
Anders Lundstrøm Wolden vil trolig forsvare innersporet med 1 Mastery As. Femåringen har kun vunnet en gang på 22 forsøk i år, men her er det ikke helt umulig at det kan bli tet fra start til mål, dog er Mastery As ikke den tøffeste mot mål. 4 M. Baby ledet i det lengste sist og varslet litt form igjen. Fint spor og bra kusk og årets femte seier kan være innen rekkevidde. Bak disse er det noen outsidere.

10 Gann Stone skulle normalt vært en seierskandidat her, men Holm-traveren viser ikke form om dagen (er strøket). 12 Crazy Love A.F. har bra kapasitet, men spor tolv og middels kusk gjør at det ser vanskelig ut. 9 Santrick er ingen stjerne, men med fine rygger fra start kan det ihvertfall rekke til trippelplass.
Rangering V5-5: A: 1 B: 4-12-9 C: 2-3-6-11-8-7

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag