Ny suksess i Drammen?

Foto: hesteguiden.com

Sportspill har spilt inn over 300.000 kroner de tre siste ukene på foreslåtte spill, og i Drammen i kveld jakter vi nye gevinster! Sjekk våre V5-tips her.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det har således vært en fantastisk periode vi har lagt bak oss på tipsene de siste ukene, og på Leangen i går satte Kurt Leirvåg V5 på de to største forslagene i A-spillet. Vi kunne da bokføre nye 13 176 kroner inn på kontoen, og i Drammen i kveld satser vi på at Vidar Hop viser oss veien til utbetalingslukene på ny.

Vestfoldingen setter seg opp bak en rekke svært spennende hester i kveld, og i V5A-4/V5B-1 tror vi catchdriveren sitter bak en vinner i form av 2 Spirit Of Forests. Dersom 5-årshoppa løser slik fra start som hun gjorde i den nest siste starten (åpnet 13.5 første fem hundre lett), ja så har vi vondt for å se at noen kan nekte henne føringen i løpet. Teten er gull verdt på dagens arena, og på en kjapp sprint blir da ikke vår banker for dagen lett å fange til slutt.

Vant sprettlett fra den posisjonen sist hun gjestet dagens arena, og i den siste starten avsluttet Engebretsen-traveren solid til fjerde på 16.9 full vei bak gode hester (etter litt hindringer på veien). Vi forventer at hoppa er forbedret med det siste løpet i kroppen etter en mindre pause, og når de antatt tøffeste i mot står veldig sjanseartet til, ja så mener vi at dette er snakk om dagens beste bankerbud.

Vår rangering: A: 2 B: 5-8-1-4-6 C: 7-9-10-3-12

V5A-1, 2100 meter voltestart
Vi synes at dette kaldblodsløpet som innleder denne rebusen ser litt åpent ut, og vi tyr da til bred gardering. Best på kapasitet er utvilsomt 8 Tele Viking, og når 3-åringen kommer ut med gode treningsrapporter i ryggen i ny regi setter vi Lome Elden-sønnen fremst. Matchet mot de beste i årgangen før pause (og det er da klart enklere i mot i kveld), og når champion Eirik Høitomt overtar for Geir Flåten i sulkyen er kuskeforsterkningen formidabel.

Favoritten 2 Tenoren vant lett på 31.0 full vei i den siste starten, men hestene til trener Finn Holmen presterer veldig variabelt hele veien (således ikke til å stole på). Beina gikk alle veier ned startsiden i den nest siste starten, og i Drammen tror vi at galoppfaren er stor på 5-åringen (feilfritt og på sitt beste er dog selvsagt hesten høyaktuell).

Flott form er det på både 6 Turbin (god de to siste gangene) og 9 Lustra Tyra (vondt for å vinne løp, men det kan fort bli riktig fra et fint smygspor denne gangen), mens den kapable duoen 7 Prins Omer (livsfarlig i en feilfri utgave) og 12 Varg Jens (sporet er ikke så galt når det er snakk om voltestart) også er snakk om hester som bør vurderes relativt tidlig.

Vår rangering: A: 8 B: 2-6-9-7-12 C: 11-4-5-1-3-10

V5A-2, 2100 meter voltestart
Usikre og relativt formløse hester er stikkordene i dette varmblodsløpet i den andre avdelingen, og bred gardering er da å anbefale. Fire hester hever seg dog litt over mengden på kapasitet, og veldig spennende etter lang pause er 9 Prins Trøjborg.

Snakk om en herlig type (med veldig høy kapasitet) dette, men før hvilen plundret 4-åringen voldsomt med aksjonen. Det går fine rapporter på Great Challenger-sønnen forut for kveldens dyst, og mot ikke alt for skarp motstand tror vi på en topp vinnersjanse i en feilfri utgave.

Det er vel slik at 6 Nosey Parker like gjerne kan stå igjen å hoppe fra start som å løse feilfritt, og da får 4-åringen stå som en stor outsider. Stod på helt greit til sølv på 18.8 med en liten innlagt galopp i den siste starten, og i en feilfri utgave er Super Arnie-sønnen snakk om en opplagt vinnerkandidat.

Det er også 5 Brave Heart Fønix (ikke godt å få noe inntrykk av 5-åringen etter tidlig galopp etter lang pause i den siste starten, men kapasiteten er fin), mens 1 Ramasjang må være veldig forbedret fra de siste startene for å kunne duge (kapasiteten er dog udiskutabel).

Vår rangering: A: 9 B: 6-5-1 C: 7-11-2-4-8-12 D : 10

V5A-3, 2100 meter voltestart
Vi støter på dagens spillenøtt i den tredje avdelingen hvor femten 3-årige kaldblodshopper setter hverandre i stevne, og vi synes bred gardering er på sin plass. Det kan fort dukke opp hester som forbedrer seg med flere sekunder i denne typen løp, og da er det ikke alltid så lett å vurdere løpsutfallet.

Vi synes i hvert fall at 6 Espe Elle ga et godt inntrykk ved triumfen på fine 32.7 full vei i den nest siste starten, og etter litt pause mener trener Hans M. Klepaker at 3-årshoppa virker å være ytterligere forbedret til kveldens dyst (og da skal det i så fall kunne dreie seg om en topp vinnersjanse).

Utvikler seg stadig gjør 4 Gjømle Oda (fin innsatsat til tredje på 33.6 full vei i Skien i den siste starten), mens høykapable 11 Sjefsanna virker til å være snakk om den beste fra lengste tillegget (40 meter). Fikk ikke premie på fine 31.2 full vei i et tøft Oaks-kval i den siste starten, men det er klart enklere i mot ved denne anledningen.

Kontra de to siste seiersløpene er det klart tøffere i mot for 9 Lyssjø Eldi, men Elding-datteren har trolig mer å gå på (og da tør vi ikke helt å avskrive henne denne gangen heller), mens 15 Jørnstu Vilja innehar fartsressurser som kan bringe henne langt opp på premielistene i et løp som dette (kanskje helt til topps).

Toppstammede 8 Eldvinni viste flotte takter ved å bli toer på 33.0 full vei i den siste starten, og med ytterligere fremgang dukker Solberg-traveren opp langt fremme også ved denne anledningen.

Vår rangering: A: 6 B: 4-11-9-15-8 C: 10-3-5-7-12-14-13-2-1

V5A-5/V5B-2, 2100 meter voltestart
Tre hester ligner heldekk i dette kaldblodsløpet, og når vi tror at 6 A.B. Lom`n blir sendt til tet ut på den første langsiden setter vi Bø-traveren fremst.

Vant sprettlett i de to siste startene forut for den siste starten fra den posisjonen, og i den siste starten galopperte trolig 5-åringen vekk en plass blandt de tre ut i oppløpet (hvor seiersmaskinen Alm Taragon var en vinner).

Innfridde enkelt som vår banker i den siste starten gjorde 9 Tord Viking, men i følge kusk Kai Johansen fungerte ikke 7-åringen helt som best (han skulle helst sett at hesten ikke startet i kveld), og da blir vi litt skeptiske.

Spikeld-sønnen har startet veldig tett nå på slutten, og muligens er ikke det helt den rette melodien for Helgestad-traveren. Selv på halvform skal dog hesten være seiersaktuell i et løp som dette, og vi krysser på våre to største spilleforslag.

Der får vi også plass til 4 Løkki Ess, men normalt holder ikke 7-åringen samme klassen som de to antatt beste. Dog veldig opplagt ved triumfen på 28.7 full vei i den siste starten (og med ytterligere fremgang er han ikke sjanseløs), og muligens kan Svendsen-traveren være på vei tilbake til når han var som aller best (vant et storløp med 200.000 kroner til vinneren som 5-åring på nettopp dagens arena).

Vår rangering: A: 6 B: 9-4 C: 5-1-3-10-7 D: 8-2

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Drammen kan du finne her.

V5B-3, 2100 meter autostart
Vi synes at fire hester hever seg klart over mengden i dette kaldblodsløpet i den tredje avdelingen i B-spillet (et løp som er forbeholdt amatør/stallkusker), og når formsterke 2 Røste Lill utstyres med den beste kusken i form av Ole J. Østre setter vi 5-årshoppa fremst.

Avsluttet bra til sølv på fine 30.4 full vei i den siste starten (vant to løp i relativt billige omgivelser forut for den starten), og formkurven virker da til å være stadig stigende (og sporet i kveld er perfekt).

Vant på soldie 27.3 over en sprint gjorde 4 Jerker Vinn V.H. i den siste starten, men 4-åringen er ingen lettkjørt krabat. Med Adrian Akselsen i sulkyen tror vi da at galoppfaren øker betraktelig på den tidligere svært så usikre krabateten, men i en feilfri utgave skal det selvsagt kunne dreie seg om en solid vinnersjanse på ny.

Seiersaktuell tror vi også at 1 Rampelars (holder uforandret fin form) er fra et perfekt spor, og fra tet uten alt for mye press underveis, ser vi ikke helt bort i fra at 6-åringen holder unna helt hjem (selv om sprint er å foretrekke for Metsgar-sønnen).

Kapasitet til å springe rundt denne gjengen innehar 12 Sivfrøkna, og vi synes at 4-prosenteren i spillet er litt spennende med sindige Truls S. Glittum som makker denne gangen (kan fort være rett mann på denne hesten det).

Vår rangering: A: 2 B: 4-1-12 C: 3-6-7-8-9 D: 11-10-5

V5B-4, 2100 meter autostart
Vi støter på en av dagens største favoritter i form av 5 Twins Torpedo i dette varmblodsløpet, og dersom 4-åringen skulle nå føringen i løpet blir han ikke lett å slå.

Det er vi dog ikke helt sikre på at han gjør, og da tyr vi til garderinger (tungt å vandre utvendig i Drammen). Rite On Line-sønnen avsluttet bra til sølv på 16.8 full vei i den siste starten (men vi har sett ham spenstigere tidligere), og forut for den starten bokførte Rønning-traveren to triumfer.

Vi tror ikke at Hans Chr. Holm har noen planer om å slippe til noen bak 2 Rubin Princess, og uten galematiaskjøring der fremme i front kan den formtoppede 7-årshoppa holde unna helt hjem. Vant på 16.7 full vei i den siste starten etter å ha blitt brukt hardt innledningsvis, og hun slo ved den anledningen favoritten.

Med tøff kjøring om posisjonene innledningsvis kan løpet fort åpne seg litt opp, og på vårt store system styker vi da kun tre hester. Litt langt ute bak startbilens vinger står 7 Nose Out (dog så kjapp i vei at han sitter i en fremskutt posisjon direkte), og formen på Hamre-traveren er nå veldig fin (vant sprettlett på 17.2 over en sprint i den siste starten).

Fin kapasitet er det på 3 Lovestrong (godkjent til sølv på 17.3 full vei i den nest siste starten), mens variable 10 Tiger News (står fint inne i løpet) heller ikke trenger å være helt borte på en god dag.

Vår rangering: A: 5 B: 2-7-3-10 C: 12-11-1-9-6-8-4

V5B-5, 1700 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester avslutter denne rebusen, og vi synes at løpet ser vidåpent ut på forhånd (og på vårt store system stryker vi da ingen). Favoritten 6 Olivia Fair står litt kinkig til med en rekke svært startkjappe konkurrenter på innsiden, og det kan fort bli en tøff tur rundt for 5-årshoppa denne gangen (og da tror vi at hun er sårbar).

Vant på 18.9 full vei i den siste starten (slet da med aksjonen til slutt) på nettopp dagens arena, men vi tror at det skal bli tøft for Solberg-traveren å legge på til den andre strake triumfen.

Vi setter dermed 9 Trinket fremst, og med en nydelig rygg i fra start bør det kunne ligge an til en optimal reise underveis for speedkula denne gangen. Avsluttet flott til fjerde på 17.6 etter litt strul på veien i den siste starten, og vi tror at fjerdevalget i spillet fort kan legge dette feltet på rygg til slutt.

Det er klart tøffere i mot kontra det siste seiersløpet for 1 Energitj, men med perfekte luker til slutt fra rygg leder er ikke 3-åringen ueffen. Variable 5 Korean Dior er klart god nok på sitt beste (og 4-åringen skal være hyperaktuell dersom Hans P. Tholfsen skulle nå føringen med Holthe-traveren).

En stadig stigende formkurve viser 7 Staro Dream On (sporet er dog ikke mye å rope hurra for i kveld, men Høitomt pleier å finne de rette løsningene), mens duoen 8 Qpid (satt fast i den siste starten) og 10 Ottilia Tamsen (avslutter bra med løp på lang vent) heller ikke er helt borte med litt flyt på veien.

Vår rangering: A: 9 B: 6-1-5-7-8-10 C: 2-3-4-11-12

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 144, 432 og 1097 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-rebusen på hhv 140, 420 og 1020 kroner (abc-system over fire bonger) ligger ute her .

Vår to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Drammen
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.35 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen gratis på www.rikstoto.no i kveld.