Ny suksess i Sør?

Foto: hesteguiden.com

Sportspill spilte inn i overkant av 23.000 kroner på tipsene til Biri på lørdag, og vi satser på at Mr. X.F. Royal sørger for nye fremganger på Sørlandet i kveld. Sjekk våre V5-tips her.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Når vår banker Tinita Love dundret over mål som en sikker vinner i V75-finalen på Biri i går kunne vi nemlig konstatere at vårt store V75-system satt, og i tillegg ble det meget fin uttelling for de av våre lesere som fulgte våre DD-forslag denne flotte lørdagen.

Nye sjanser på Sørlandet i kveld, og vi tror at 2 Mr. X.F. Royal følger opp den flotte innsatsen på Bjerke på onsdag med en ny triumf i V5B-4. Varmet strålende i forkant av løpet sist, og når det var alvor dundret 4-åringen rundt konkurrentene til en overlegen seier på flotte 13.2 over en sprint. Sterk som få denne krabaten, og da tror vi dagens lange distanse (2609 meter) bare er en fordel.

Tullet seg vekk på mye galopper før litt pause forut for den siste starten, men etter noen utstyrsendringer så det velidig stabilt og fint ut i den siste starten. Vi tror således på et nytt feilfritt løp fra den kanten, og dagens konkurrenter skremmer i hvert fall ikke. Normalt sett skulle jo dette være snakk om en hest som burde ha stått på startstreken til kvalifiseringsløpene til Derby i neste uke, men der er dessverre ikke Hamre-traveren meldt.

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Sørlandet finner du her.

Spilleforslag
Til V5B-rebusen på Sørlandet har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 150, 450 og 1150 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Sørlandet
V5A kl. 18.00 (løp 2-6)
V5B kl. 19.00 (løp 5-9)
DD kl. 20.00 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Sørlandet gratis på www.rikstoto.no i kveld.