Ny suksess på Øvrevoll?

Foto: hesteguiden.com

Sist torsdag satt alle spilleforslagene våre på Øvrevoll. Vi tror på ny suksess i kveld.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

Sist løpsdag innfridde bankeren Midnight Eagle og vi prikket inn riktig V5 for 112 kroner. Denne løpsdagen går vi for hest nr 5 Emperor i siste avdeling. Han imponerte da han var først i mål 21. april. Nå er forholdende de samme og han møter tilsvarende hester. Trener Are Hyldmo har sine hester i god vårform og dette skal være en overkommelig oppgave for Emperor.

Sportspills meny:
Lunsjtips Bjerke: Sitter ikke fast denne gang

Trav Klosterskogen: Vinner direkte i ny regi?

Oddstips: Umulig oppgave for Villarreal?

V5-1:
V5 spillet innledes med et sprintløp og jeg nøyer meg med to hester. 5 Female Spring er en habil sprinter som går jevnt og bra. Har vært slått av gode hester som Red Colori og Simian i de siste startene. 3 Happy Larry vant tre ganger over distansen i fjor. Dette er sesongdebut men han rapporteres å være i god orden. 6 Distant Beat og 4 Yorkshire Lad er hestene som kjemper om tredjeplassen i løpet.

V5-2:
5 Gameboy og 6 Philiboy er sammen med 2 Firefox de beste hestene i dette løpet. Alle tre har startet i år uten å hevde seg i toppen. Det er vanskelig å skille disse tre. En outsider er 1 Bit Noble som begynner å bli ”voksen” men han har ikke vunnet løp siden september 2008.

V5-3:
4 Fighting Spirit får vinnertipset på bakgrunn av sin prestasjon på åpningsdagen. Da var han kun tre lengder bak gode hester som Wattan og Vestano. 8 Hakuna Matata og 7 Most Wanted må også med på V5 bongen sammen med 1 So Trendy som viste brukbare takter i fjor høst og kan utvikle seg ytterligere.

V5-4:
Et løp med flere gode hester med form som starter. 8 Dubai Samurai var god 21. april da han lett vant over samme distanse som i dag. Kan være litt ustabil men i følge trener Wera Torgersen er han bedre i år enn han har vært på lenge. 5 Vamp er en solid stayer som kun var to lengder bak Dubai Samurai i siste start. Nå går Vamp med tre kilo mindre på ryggen enn Dubai Samurai og det kan gjøre utslaget. 2 Cool Match vant fire løp i fjor og er godt i gang også denne sesongen. Skal ikke glemmes. 10 Harmony Hall utviklet seg mye i løpet av fjor høst og trener Niels Petersen har sine hester i knallform.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-5:
5 Emperor imponerte 21. april da han var først i mål over denne distansen. Er en god vektbærer og viser han samme prestasjon vinner han dette løpet. Dagens banker. Vil man gardere er det hest nr 4 Send an Invitation som gjelder. Han var god i fjor høst og vant årets debutløp 28. april. Har vist tidligere at han takler 2400 meter og er en klar nestfavoritt i løpet. 1 Zafir Zaid vant sist løpsdag og har derfor ikke fått vekttillegg etter den seieren. Er en trippelkandidat. Tips øvrige løp

Løp 1:
Stall Trick or Treat og trener Niels Petersen har en rekke gode hester som har vist form. 6 Shop Alert kan vinne første gang ut. 1 Song D’Amour viste litt i siste start og er en trippelkandidat. 7 Bentley gikk mot gode hester i fjor og skal være blant de tre beste.

Løp 2:
4 Poppi er ubeseiret i sine fire starter og er fortsatt det etter dette løpet. 2 Favoritten skal klare en annenplass i dette løpet foran 5 Ronaldo som viste gode evner i fjor.