Gå til sidens hovedinnhold

Ny sulky gjorde susen!

Vår hovedbanker på Jägersro i kveld danset rundt ovalen på 12.0 over en sprint med ny sulky i den siste starten, og hun så lekker ut!

Sportspills meny tirsdag
Dobbel V5 Forus: Helgrønt for Hamre
V4 Åby: Sukkertøy til lunsj
V5 Momarken: Vi jakter gull!

Håndball-EM: Norge taper
Håndball-EM: Preview
Oddstips 1: Hjemmeseire i Elitserien

Oddstips 2: Sisteplass til City
Champions League: Lagnyheter

Etter at lunsjtravene til Momarken her hjemme og til Åby på den andre siden av kjølen er over, er det dobbel V5 til Forus i Norge og V65-spill til Jägersro i Sverige som gjelder på kvelden. Vi har som vanlig tips til alle banene i dag, og til V65-løpene på Jägersro spiller vi to bankere.

Hovedbankeren er 9 Bloom Boko i V65-6 som alltid har vært en bra traver, men slik som hun frigjorde seg i den siste starten med ny amerikanersulky for første gang har vi aldri sett henne. Det trekker litt ned med bakspor, da hun er meget rask fra start. Får uansett et fint løp i fra dette sporet, og det er til slutt pengene deles ut.

Nå skal vi huske på at det var Chat Chip blant andre hun lekte med i den siste starten, og motstanden denne gangen er da betydelig enklere. Vi er ikke i tvil om at hun er den beste hesten i feltet, og er hun som i den siste starten har ikke dagens konkurrentene noen sjanse mot Cantab Hall–datteren.

Innleveringsfrister Jägersro
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Tidligere i lunsjen på Åby denne tirsdagen fikk vi V4 på de to største forslagene, og vi satte DD på en rekke til 4.57 ganger pengene der. Vi fanget også V5 på vårt store system i lunsjen på Momarken til en utbetaling på 2982 kroner, og det er nye sjanser på Forus og på Jägersro i kveld!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Står perfekt til!
2 Dillkrona i V65-5 er ei bra 4-års hoppe som har blitt herdet mot meget tøft motstand i hele år. Pea Life og Global Kitten har vunnet noen av de siste løpene Muscle Memory–datteren har vært ute i, og vi mener selskapet er mye mer riktig denne gangen. Hun har vært venn med dataen denne gangen, og endelig trukket et bra spor for første gang på lenge.

Dillkrona er bra fra start, og selv om det ikke blir noe tet så er hun uansett sikret en fin posisjon underveis sammen med kusk Thomas Uhrberg. Form, bra rapporter fra stall Dick Robertsson, dyktig kusk er faktorer som gjør at vi mener dette er et spennende bankerspill i kveld som et foreløpig tredjevalg i spillet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagen outsider!
7 Armando Kievitshof i V65-1 gikk det store ord om i den siste starten etter en strålende varming, men i løpet så var han borte før startbilen slapp feltet. Da kan det løpet kan bare glemmes, og treningsrapportene er veldig gode på Ganymede–sønnen. Spor litt langt ute på vingen betyr normalt ikke all verden på Jægersro, der det er fordel for hestene som kommer utenfra.

Offensiv kusk i Lutfi Kolgjini gjør at vi tror Armando Kievitshof kan komme seg til tet direkte selv om det er raske hester på innsiden som favoritten 1 Chat Chip, men vi tviler faktisk på at Fredrik Persson vil ta i mot hvis Kolgjini får det galne over seg. Blir det tet på vår outsider synes vi det er en topp vinnersjanse, og formen er mye bedre enn raden.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken