Ny superklaff for galoppekspertene?

Foto: hesteguiden.com

Våre eksperter på galopp spilte inn 135.000 kroner på Jägersro på søndag, og på Täby galoppbane i dag jakter de mer.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

På Jägersro på søndag ble det utbetalingsfest, selv om Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen måtte opp på forslagene på kr 1500 og derover på Eksperten for å fange seks rette. Seks andelslag gikk inn med en utbetaling på ca 21.000 kroner, og totalt ble det ca 135 000 kroner innspilt på Jägersro.

Birger og Morten er sugne på mer suksess på Täby i dag. Dette er favorittbanen til vår ekspertduo, og det er her i Stockholm de har truffet klart best det siste halvåret. På Eksperten har også vår danske ekspert, Carsten Rabjerg lagt ut spill i andelslag til V5-løpene på Århus i Danmark i ettermiddag, med spillestopp kl. 15.33

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Til kvelden overtar Bjerke showet ,der Nettavisens faste Bjerke-ekspert på onsdagene, Håkon Einar Hansen, varsler om smeller.

Innleveringsfrister Täby galopp
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Galoppløpene på Täby i dag er ikke så enkle å løse. Mange vil nok prøve Branson (nr 1 i V4-1), som er dagens største favoritt. Men det er ikke tilfeldig at han har seks annenplasser og ingen seire. Har lett for å vike ned seg i finishen, så vi tar med to garderinger.

Mest krevende synes vi V4-3 er. Til tross for god klasse på hestene, har ingen maktet å vinne to strake seire. Vi dekker fullt ut og satser på en skrell. I V4-4 kan 7 Pearl Speciale være løsningen. Får trolig rygg på Smart Tiger, og det kan bli helt riktig.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!