Gå til sidens hovedinnhold

Ny superklaff?

Sportspill spilte inn 650 000 kroner på Eksperten i går, og på Biri denne søndagskvelden, skal Siv E. Løvvold sørge for mer cash!

Søndagen starter opp med spill til løpene på Göteborg galopp i Sverige (spillestopp V4 kl. 12.45 og V5 kl. 14.06) hos Norsk Rikstoto, og Sportspills eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen har lagt ut spill til løpene i Göteborg i andelslag på Eksperten. De spillene finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sportspill opplevde en fantastisk lørdag på Forus i går, når to av våre andelslag på Eksperten gikk inn med syv rette, og de utbetalte rundt 230 000 kroner hver seg. I tillegg fikk vi seks rette på så og si samtlige andelslag, og totalt spilte vi inn herlige 650 000 kroner! Det var en herlig opptur å få, men som alltid er vi på Sportspill sultne på mer suksess!

På ettermiddagen denne søndagen kan det spilles til en V5-omgang i Årjäng og en V64-omgang på Hagmyren hvor det er jackpot med 1.1 millioner kroner ekstra i sekserpotten på den andre siden av kjølen, før det hele avsluttes med spill til en V65-omgang på Biri travbane ved Mjøsas bredder her hjemme.

Undertegnede og vår svenske ekspert på trav, Roger Sundvisson har lagt ut en rekke andelslag til V64 og V65-løpene denne søndagen, og de spillene finner dere også ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 18.00
V4 kl. 19.06
DD kl. 19.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Taper neppe
Nei, vi har i hvert fall vondt for å se at noen kan tukte 3 Global Nansen i et monteløp for varmblodshester i V65-2, og etter alt å dømme bokfører den flotte 5-åringen årets fjerde triumf i kveld. Triumfen på fine 13.8 over en sprint sist, var av den imponerende sorten, og vi tror han vinner lett igjen.

Det er slett ikke noe tøffere i mot enn ved det siste seiersløpet denne gangen, og det må et uhell til for at han skal kunne tape dette løpet. Rytter Siv E. Løvvold er et unikum på hesteryggen, og hun gjør ingen feil i banen. Hun måler inn den ene seieren etter den andre, og hun bokfører triumf nr. 36 for året i kveld.

Vinner, tross dårlig spor?
Ja, i et sprintløp for kaldblodshester i den femte avdelingen står 8 Maurstad Elden litt ille til, men vi tror likevel at 6-åringen er fremst på streken, når pengene skal fordeles til slutt. Bokli Eld-sønnen har holdt en fantastisk form i sommer, og vi synes han var tapper i nederlaget for en opplagt Balderina sist.

Der landet han på 27.0 over aktuell distanse (og det var en "mil" ned til resten av feltet i det løpet), og forut for den starten fikk han sølv på råsterke 23.9 på en sprint. Sterkt det, og når vi er ganske sikre på at 5 Kolbu Tarzan reiser i vill galopp fra start med spor midt bak bilen, bankerspiller vi Mjølnerød-traveren.

Annonse:Grøstad serverer en skikkelig godbit i V65-1 på Biri i kveld!

Kommentarer til denne saken