Gå til sidens hovedinnhold

Ny tillit til Edvard og Chanto

Chanto Photo er en klassetraver og vi ser ingen grunn til å gardere hesten denne gang heller.

Sportspills meny søndag:
V5 Sørlandet: Siv svikter oss ikke
V64 Solvalla: Over 1,5 mill kroner ekstra i sekserpotten
Oddstips 1: Det mørkner for Newcastle
Oddstips 2: Umiddelbar suksess for Benitez
Tippetips: Hødd kan vinne cupfinalen

Søndagen er innholdsrik for oss som er glad i travsport. To norske baner er i sving. På Sørlandet skal de avvikles enkel V5, mens Leangen byr på dobbel V5 senere på kvelden. Og på Sveriges nasjonalarena Solvalla skal det avvikles V64 søndag ettermiddag. Vinnermuligheten er med andre ord mange, og vi har naturligvis tips til samtlige.

Innleveringsfrister Leangen:
V5A kl 18.00
V5B kl 19.10
DD kl 20.10

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi har skrytt mye av 3 Chanto Photo tidligere og fireåringen som nå står med tre strake seire, innfridde vårt bankerstempel lett fra dødens på Leangen sist for tre uker siden. Søndag er fintstammede Chanto's Photo på farten igjen og møter i all hovedsak samme type motstand som han møtte sist. Slik vi leser dette løpet, handler det om å kjøre feilfritt for Edvard Kristiansen. Gjør han det, er det grunn til å tro at hesten vinner dette løpet uavhengig av posisjon underveis. De som ikke skulle være enige med oss, skal holde et øye med 4 Bo Brady, denne er bedre enn raden. Vi betaler imidlertid kun for en hest og den heter 3 Chanto Photo i V5-4A/V5-1B.
Rangering V5-4A/V5-1B: 3 B: 4-2-1 C: 10-8-6-7-12-5-9 D: 11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1A - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
1 Bjørkekvikk varslet vi kraftig for sist mot den store favoritten Snonsøy Elda og femåringen var endelig tilbake som en vinner. Nå skal det tillegges at en feilfri Snonsøy Elda aldri hadde tapt den dagen, men det var jo også vårt argument for å gå mot favoritten den dagen. Vi likte imidlertid ikke helt Bjørkekvikk siste 100, han la av kraftig på farten da. Søndagens oppgave ser flott ut på papiret og Bjørkekvikk må bli favoritt.

2 Røyns Blessa er ikke noen supertilhenger av full vei, men er i form og kommer til å henge med i ryggen på Bjørkekvikk her. Det kan holde til seier. Andrevalget. 8 Pondus og 7 Even Oliver hadde normalt vært soleklare vinnerkandidater her tross 40 meter tillegg, men begge holder usikker form nå. I et lite felt får hestene dog en lettere vei fram. Muligens kan også 10 Skauga Tor blande seg inn leken, selv om han går veldig på det jevne for tiden.
Rangering V5-1A: A: 1 B: 2-8-7 C: 10-4-6-5-11-3-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2A - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Overraskende nok velger Magne Olsen bort 9 Rex Ø. til fordel for den treårige debutanten 1 Hercules Trotter. Det gjør ikke vi, all den tid Rex Ø. var likt i mål med Tamin Aragorn sist fra likestart og setter man inn Tamin Aragorn i dette løpet så hadde det vært en klar bankerkandidat. Nå var kanskje ikke Arne Nilsen den gjestekusken vi hadde ønsket oss, men hesten må spilles her.

3 K.L.M. J.C vant på Bjerke fjerde sist, men siden da har både formpil og prestasjoner pekt rakt nedover og hesten har rett og slett vært svak i sine tre siste starter. Kommer nå ut i ny regi, men kan ikke settes først på de siste prestasjonene. 6 Gjølmes Gidde spant til tet sist, men fant full vei for langt og var slått midt på oppløpet. Nå er det 500 meter kortere, det gjør vallaken aktuell. 4 Much Obliged har ikke imponert i sine to første løp etter svært lang pause, men møter billigere her hjemme enn i Sverige.

7 Moni V. er som de fleste andre av Jan Lyngs hester, ikke lett å bli klok på. Gjorde et bra løp fjerde sist og tippes på det løpet. Litt forbedret var 8 Frosty Manana sist, men det er ikke mye denne dama skal gjøre selv før hun ikke vil mer. 2 Close On Line står fint og kan kanskje skaffe Karl Ove Nordtømme en sjelden seier.
Rangering V5-2A: 9 B: 3-6-4-7-2 C: 8-1-12-11-5-10

HTML EMBED

V5-3 - Kaldblodshester. 1640 meter voltestart. Monteløp.
Sliteren 9 Alm Tindar har fått en helt ny vår som montehest og har vunnet ti av sytten starter i år. Falt litt gjennom i Nordisk mesterskap på Hagmyren nest sist (full vei), men var tilbake som en solid vinner sist på Bjerke på favorittdistansen sprint. Skal imidlertid hente 40 meter tillegg på gode 3 Trønder Pipo her og det er ingen walkover.

Nevnte 3 Trønder Pipo var helt nede på 27.1 i sitt forrige monteløp og kan utmerket vel holde unna her. Spennende i monte er også 4 Rampelars som får sin faste kusk, Veronika Bugge, også som makker her. 10 Prins Juventus mangler 10 466 kroner å nå to millioner innkjørt i en flott karriere. Vi betaler også for 15-åringen.
Rangering V5-3: A: 9 B: 3-4-10 C: 7-8-1-2-5-6

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
3 Gjølmes Super ble ypperlig disponert av Atle Solhus i finalen av Hesteeierkanna for fjorten dager siden. Kom vanskelig til fra sitt tillegg og Solhus valgte å kjøre på sjanse i sisterunden. Når det endelig løste seg var nesten vinneren Seaborn Simona i mål, men Super'n spurtet gnistrende til andre. Femåringen er god fra start og når Bjørn Garberg teten, tror vi løpet er kjørt.

Men han kan bli tatt imot av 2 Cinamon Boy som var svært positiv nest sist (tredje bak gode Rite Key). Vi tviler på at Blekkan slipper teten om han svarer ut favoritten og setter svenskegjesten inn som andrevalg her. Vi gir oss ikke med 9 Change Ny Name. Hoppa gjør sin 29 start for året her og burde kanskje vunnet sist for å få fullt godkjent. Perfekte rygger fra start her og formen er helt på topp.

5 Moni Strong er en fireåring som faktisk gikk ut i Klein-løpet sist (I'M The Answer vant). Helt annen motstand nå, men hesten er umulig å bli klok på. Kan mye på sitt beste. 4 Conseila B.R. ble frakjørt fra lederryggen sist, men møtte bedre hester enn dette da og har nå fått løp i kroppen. Vi tror vinneren er fanget på disse.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 3 B: 2-9-5-4 C: 7-6-10-11-1-12 D: 8

V5-3B - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Vi har vondt for å se en feilfri 7 Jern Elden tape dette løpet. Fireåringen lenset unna til overlegen seier nest sist og gjorde et kanonløp etter galopp sist. Klarer Frank Westberg å kjøre feilfritt ned startsiden og eventuelt komme seg foran er mye gjort, men hesten er ikke travsikker.

15 Eldsjuba står med tre strake seire etter sitt comeback og har imponert hver gang. Nå er det 20 meter tillegg, men hoppa får trolig en fin start fra sitt fine startspor og kan selvsagt vinne igjen. 5 Madicken har vi varslet for i 16 måneder nå, uten at det har gitt uttelling. Hun er dessverre litt dårlig fra start, men avsluttet strålende til andre sist.

14 Loms Brit trodde vi mye på sist med Kolle i sulkyen, men Kolle fikk ikke kjørt for fullt underveis. tillegg trekker ned. Fargerike Brendan Robartson kan detonere en kjempebombe bak 8 Jåla og hadde fin fart over mål. Se opp. Bak disse igjen er det uoversiktlig.
Rangering V5-3B: A: 7 B: 15-5-14-8 C: 1-4-12-10-2-3-6-9-11-13

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Etter et kanonløp nest sist av 9 Cabjoy F.C., hadde vi vel ventet at hoppa til Arve Sjoner skulle vunnet enklere enn hun gjorde sist da hun tidlig kom seg til tet. Vi innbiller oss at hun er klart best med ryggløp, når hun da får spille ut speeden sin. Motstanden er alt annet enn avskrekkende. Vår klare favoritt.

11 Donatello U.S. ble ingen stjerne hos Frode Hamre og er derfor solgt til Trøndelag. Gikk mest på det jevne i Hamre-regi, men møter selvsagt enklere motstand her. Hoppa var ikke kjent som ei dame som skulle gjøre for mye selv, og da er ellevtespor et klart minus. 3 Routine B.R. hadde kanonform utover sommeren, men har ikke fungert i sine to siste starter. Her blir det trolig tet og er Routine B.R. tilbake på sitt beste kan hun lede rundt om.

4 Synjo Harmony (gjør aldri et dårlig løp, men vinnerstinget), 7 Viking Queen (varslet form sist, uheldig i sportrekningen igjen) og 5 Beauty Di Quattro (skuffet litt sist) er alle aktuelle på videre gardering.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 9 B: 11-3 C: 4-7-5-6-10-1-8-2-12

V5-5B/DD-2 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Det blir ikke lett å slå en feilfri 2 Eikprins i V5-5B. Galopperte muligens bort seieren i finalen av Hesteeierkanna sist da hesten trøblet ut mot oppløpet. Nesten tetgaranti her og da må det være en utmerket vinnersjanse.

11 Run Odd hadde gitt oss drøye 7 000 kroner på det minste spilleforslaget 12. november, men da det så ut som Run Odd koblet seiersgrepet på Dag Jerven slo hesten på bremsene. Det er slik Run Odd her, vil han så blåser han gjerne denne gjengen. 15 Eng Glupa gjorde et kanonløp sist og viste hvorfor vi har sansen for denne hoppa. Hun er både sterk og speedig. Bakspor på tillegg trekker selvsagt ned, men feilfritt kan hun fly rundt det meste.

3 Hongslo Gutten var god i våres, og er i ferd med å finne tilbake til de taktene nå. Står 20 meter bedre til enn Run Odd her. 7 Storm Odd er en vriompeis og enda mer lunefull enn Run Odd. Fireåringen kommer nå tilbake etter pause og formen er uviss. Et meget flott spilleløp dette og vidåpent om ikke favoritten 2 Eikprins gjør kort prosess.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 2 B: 11-15-3-7 C: 4-10-8-6-5-1-13-14-9 D: 12

Kommentarer til denne saken