Ny tillit til Kihlström

Vi tror Örjan Kihlström vinner V65-1 med Peak State Kronos.
Vi tror Örjan Kihlström vinner V65-1 med Peak State Kronos.

Forrige fredag innfridde Örjan Kihlström med Nettavisen-bankeren Secret Service. I dag støtter vi oss til toppkusken nok en gang.

Det var en god dag for lunsjtipsene til Eskilstuna i går. Moroa begynte med at 46-oddseren Formel Arriba ledet hele veien i V4-1. Den hesten var med på samtlige andelslag tross en utgangsverdi over tusenlappen. Bankeren Mister Postman innfridde enkelt i V4-2. Dessverre fikk vi ikke uttelling i de to siste løpene hvor vi hadde mellom 30 og 90 kombinasjoner fordelt på to løp, men med et annet- og et førstevalg ble likevel utbetalingen drøyt 5000 kroner på samtlige andelslag. Det mellomste (360 kroner) og største V4-forslaget her på Nettavisen satt også som det skulle, likhet med DD-forslagene som ga drøyt 10 i odds. Det mellomste og største forslaget satt også på Åby i går kveld. For det mellomste (pris 480) betød det en tilbakebetaling på 3504 kroner

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Solvalla sparker i gang spillefredagen med både V65 og V4 i formiddag. Det er en ganske utfordrende meny der toppkusken Örjan Kihlström kan komme til å spille en hovedrolle. Vår banker 10 Peak State Kronos (V65-1) kjøres av superkusken, og viste bra form sist da han dro opp angrepene 900 fra mål, og sto på helt inn til annenplass. Vi har respekt for hester som 2 Kay Adams og 8 Knugen Palema, men begge har langt mindre rutinerte kusker, og sistnevnte har dessuten et dårlig spor. 5 Ribery er ny på stallen til Stig H Johansson, men treneren setter et lite spørsmålstegn ved distansen.


Også i V65-2 begrenser vi bruken av markeringer. 3 Compassion Frecia ble sliten siste 100 etter en tung sisterunde sist, men landet tross alt på 14.5a over full distanse. Bra av en 4-åring! Fra tillegg jager 9 Sugar Neo (Kihlström igjen) som kapasitetsmessig hever seg ganske klart over mengden. Innsatsen sist kan glemmes. Da ble hun stri og presset opp farten til 10.2 første 1000. Langskuddet i løpet er 2 Dena Egypt som satt fast med krefter sist. 


Det er også V4-spill i formiddag og i V65-4/V4-1 er det mange friske amatører på farten. Det er tre meget startraske hester på farten fra første rekke, men 2 Carpe Diem Lavecen får nok teten om kusken vil. Hun valgte å slippe sist hun var på Solvalla, mens hun har vunnet to strake fra tet på baner i provinsen. Utenfra jager 4 Isa Sånna og 6 Repairman. Skulle disse kjøre knallhardt mot hverandre åpner det for 11 Rayman som jeg synes skiller seg ut av hestene fra annen rekke.


Jeg bruker Örjan Kihlström som utgangskusk også i Dagens Dobbel. Med 10 Rebellion har kusken nok en topp vinnersjanse i DD-1.