Ny tillit til Magnus

Foto: hesteguiden.com

Yank Dreamcatcher og Magnus Jakobsson var strålende på Momarken nest sist og blir vår V4-banker på Färjestad fredag.

Sportspills meny fredag:
Oddstips: Juventus kan sikre gullet

V65 Jarlsberg: Sejr direkte i ny regi

Fredagens meny fra Norsk Rikstoto byr på V4 fra Färjestad og V65 fra Jarlsberg. Vi har i dag gleden av å ønske Espen Edvardsen velkommen til Sportspills travredaksjon og dyktige Espen skal blant annet ha ansvaret for våre V65-tips til Sverige og ikke minst skal han tippe fast til sin hjemmebane, Biri. Han debuterer for Sportspill med tips til kveldens V65-kjøring på Jarlsberg.

Pene 890 kroner tilbake ble det for de som fulgte vårt mellomste V4-forslag (innl.pris kr 288) på Gävle torsdag. Også på Bergen travpark del det V5-klaff torsdag kveld. 10-valget 1 Nefertiti D.E. stod på vårt største V5-forslag og dermed ble det pene 6 349 kroner tilbake for de som fulgte det forslaget.

Innleveringsfrister Färjestad
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Ny tillit til Yank'en
Men her skal det handle om tips til dagens V4-løp på Färjestad og selv om Färjestad er Bjørn Goops lekegrind, er heller ikke hjemmetrener Magnus Jakobsson ueffen på banen i Karlstad. Den godeste Magnus har allerede vunnet 22 løp hittil i 2013 og har vunnet over 100 løp i samtlige fire foregående år. Seks av årets seire er tatt på hjemmebanen Färjestad og i ettermiddag skal han ha topp sjanse med norgeskjenningen 1 Yank Dreamcatcher i V4-3/DD-1. Dønn overlegen på Momarken nest sist og viste gedigen fart mellom galoppene på Momarken også sist. Perfekt førstespor bak bilen i dag og motstanden skremmer ikke. En feilfri Yank Dreamcatcher skal ha en ypperlig seiersmulighet og vi velger å bankerspille hesten i V4-spillet i ettermiddag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mer Magnus i V4-2
2 Open House kan være tethesten i V4-2/DD-1. Spurtet flott til tredjeplass i sitt første løp etter nesten fire måneders pause på Färjestad for halvannen uke siden og skal være klart forbedret med det løpet i kroppen. I ettermiddag varsles det skoløs kjøring og når Open House har vunnet sportrekningen kontra favoritten 6 You Talking To Me, er dette vårt klare førstevalg her. Blir andrevalg i spillet og kan gi Magnus Jakobsson en flott dag på jobben på Färjestad i dag.