Ny topputbetaling?

Sterke Inchgower Level er vår banker i Bergen i kveld. Foto: hesteguiden.com
Sterke Inchgower Level er vår banker i Bergen i kveld. Foto: hesteguiden.com

To dager på rad har bare én spiller klart seks rette i V65-spillet på Bergen travpark. Også i kveld er det vrient.

Nettavisen var kun en galopp unna en kjempeutbetaling på Bjerke i går. På "Storbongen til Hansen" bankerspilte Håkon Einar Hansen 8 Izon Rags i første avdeling. Hesten galopperte utenfor vinneren Reveleer 700 fra mål med full kontroll på løpet. De fem andre vinnerne satt klokkerent. Utbetalingen for seks rette ble 1 522 588 kroner, mens spleiselaget til Hansen måtte nøye seg med 8 771 kroner i trøst.

Over til Bergen der seks nye løp volder spillerne hodebry. Bankeren vår blir 10 Inchgower Level i V65-3. 


- Han var veldig bra sist han gjestet Bergen. Slo jo gode hester som Eowyn CC og Eminent Sund da. Vant også på Forus sist, selv om omstendighetene ikke var som best da. Jeg har respekt for 8 Papounet, men tror på en god vinnersjanse, sier Pål Buer til Nettavisen torsdag morgen. Buer spiller også en nøkkelrolle med 4 Eminent Sund i V65-6.

- Eminent Sund er rask fra start, og kommer jeg til tet skal jeg sitte der. Spørsmålet er om jeg kommer forbi 3 Eowyn CC på startsiden. Den hesten var bra sist, sier Pål Buer. 

Mer fra sportspill.no
Langoddsen: Tottenham nedprioriterer

Vi tror V65-6 står nettopp mellom Eminent Sund og Eowyn C.C., samt 5 Fashion Albert som kommer fra Østlandet i bra form, men som fort kan havne i dødens her. 

V65-1 er et løp for den lokale eliten. Undertegnede ser for seg at 6 Raisa leder underveis med stallkameraten 5 Conway Holl i rygg. Jeg vet at 8 Touch of Caviar slo Raisa sist, men han fikk alt servert ved den anledning, og står litt sjanseartet til i annen rekke.

V65-2 er et garderingsløp, der flere småkapable hester kommer ut etter pause. At 1 Vangen Kimmi er favoritt i formiddagstimene er underlig. Hun var regelrett frakjørt av 3 Super Lisa sist de møttes.

I V65-4 ser jeg for meg at 5 Erdinger og 14 Ulsrud Rigg gjør opp. Begge står litt sjanseartet til, og spillemesssig er 8 Vossefaks (nå med Tengsareid) interessant som en 4.8-prosenter.

6 Pål Stjernen er en grei favoritt i V65-5. Vi tror 7 Gomnes Dona stikker til tet. Favoritten har et perfekt løp på papiret, men hvordan er det med kampviljen om han må gjøre grovarbeidet selv? I utgangspunktet tøft for tilleggshestene i dette løpet. Vi ser for oss at Pål Stjernen blir stor favoritt i DD-spillet, og prøver å spille ham vekk på DD-forslagene.