Ny trippeljackpot

Det er relativt sjelden at ingen klarer supertrippelen, men i går skjedde det for andre gang på en uke.

Klikk her for Nettavisens trippel-forslag

Her kan du laste ned løpsprogram

Det var kjempefin omsetning i gårsdagens supertrippel på Bergen Travpark, men selv med Wassberg på første og tredje var det ingen som maktet å markere for rett kombinasjon. Svein Ove Wassberg lå lavt på forhånd med 15 Waterhead Girl, men da tethestene ble slitne spurtet de inn til overraskende seier til 16.5 i vinnerodds. Storfavoritt var faren Ove med 1 Digital Charcoal som dog ikke klarte å forsvare sporet, og måtte tilslutt nøye seg med en tredjeplass. Hovedårsaken til jackpotten het Thomas Tuft da hans 12 Leo One kapret andreplassen. Den hesten var et nest sistevalg og en 80-oddser.

Dermed overføres hele 133.239 kroner til kveldens supertrippel på Biri.

På tirsdag var det Forus som nøt godt av å få tilført 92.000 til sin supertrippel. Da ble trippelomsetningen flotte 384.000 tross et relativt dårlig 11-hesters felt med svært få vinnerkandidater.

I kveld er jackpotten adskillig større og supertrippelløpet et høyinteressant hoppeløp med 13 hester på startstreken. Svært få av hestene er sjanseløse, og de som løser kveldens rebus kan vente seg svært god odds.

Vi satser på Annynova
Kveldens løp er av det meget åpne slaget, og vi velger å satse på at Steinar Holms topphoppe 3 Carpe Annynova er tilbake på toppen av premielistene igjen. Den røde 6-åringen er blant landets beste hopper og står denne gang helt perfekt til på strek. Ofte har hun møtt hoppeeliten fra likestart, slik som på Klosterskogen i fjor sommer da hun satte sin rekord 14.1 som annen i V75. Hennes siste seier kom forøvrig på Bjerke 27.6 da S.J.`s Photo-datteren vant helt overlegent på 15.4/2.100a - fem lengder foran Auro News!.

Hoppa har dog slitt med helsen, og hun galopperte i sine to første starter etter pause i begynnelse av desember. I sin siste start var det dog klar fremgang å spore da hun ble tredje i V75 nettopp her på Biri. Hun travet da fine 15.9 bare slått av Global Icon (tet) og Photorealist (lederrygg). Vi håper fremgangen fortsetter, og da tror vi det skal være en meget fin vinnersjanse for Mikkelborg-traveren som jakter sin 7 seier på 20 starter.

Etpar av forgrunnsfigurene på 20 meter tillegg står i leie startspor. Vi tenker da på 7 Towanda og 9 Debbie Scot. Formen virker dessuten usikker på begge disse damene så da satser vi på noen mer interessante hester til å bekle andreplassen - alle med fin odds.

8 Kristiane K. er feltets yngste med sine fem år, og Gjerstad-hoppa står i et fint spor denne gang. Hun har avsluttet fint i alle sine siste starter, og med litt klaff samt tempo på løpet tror vi hun er med i trippelkampen.

11 Caitlin Ås blir også hun ganske undervurdert, men Conway Hall-datteren er slett ikke dårlig når formen er påplass. Det beviste hun da hun vant overlegent på Drammen i fjor. Hun gjorde et flott løp til andre etter pause for Sagholen 4. desember, og fra et flott springspor tror vi hun kan overraske igjen.

Vår tredje andrehest i løpet er 6 Nyala som står fint til i førstespor på tillegg. Startrask som hun er vil trolig Antonsen finne en fin posisjon etter start, og her er ikke motstanden verre enn at 11-åringen kan spurte forbi de fleste tilslutt. Kapret tre tredjeplasser i hard konkurranse i fjor, og er formen oppadstigende med løp i kroppen kan hun kjempe der fremme i kveld.

I et meget åpent supertrippelløp velger vi altså å satse på at favoritten vinner, men setter tre outsidere på andreplassen. Vi spiller alle hestene på tredjeplass slik at bongen blir på 33 rekker.

Innleveringsprisen blir dermed 330 kroner og spillet kan kjøpes her .

Løpet vises på Nrk2 kl. 21.50