Ny V4-fest i vente

Erik Adielsson er aktuell i lunsjen på Gävle. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Erik Adielsson er aktuell i lunsjen på Gävle. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

På Kalmar sist lørdag så ble det opptur i V4-spillet, og sterke tips ble servert. På Gävle denne lørdagen er vi sulten på ny V4-suksess, og byr på snadder!

Sportspills lørdagsmeny:
V75 Bergen: Dobbel sjuerpott med frekk banker
Oddsdobbel 1: Sherwood får en drømmestart
Oddsdobbel 2: Nå løsner det endelig for Köln
Oddssingel: Genoa er best i byn
Tippetips: Ingen hvileskjær for Mourinho
VM på ski: Gullfesten fortsetter
VM hopp: Freund innfrir favorittstempelet
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?

Accelerate (9-valg og vinnerddds 26,48) var et herlig drag i V4-finalen på Boden torsdag 19. februar. Vi fikk V4 på to bonger på Eksperten (5 andeler a' 200), og spilte inn flotte 67 298 til våre kunder. Vi håper at du var med på moroa på isen da!

På Kalmar sist lørdag så ble det 11xV4 på våre Ekspertenbonger, og 32 021 innspilt. Den mellomste bongen på Nettavisen på 432 betalte ut 2 911,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Gävle:

V4:12.45

DD:13.05

Løp ellers denne lørdagen:V75 på Bergen med start kl.15.00. Det er dobbel-syverpott på Bergen. V65 på Skive med start 18.25.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Gävle denne lørdagen så venter en interessant V4-omgang. Vi har jobbet frem et par herlige objekter, og bankeren som vi lanserer, ja, den taper normalt sett ikke. 3 Whitehouse Express (V4-1) taper normalt sett ikke sitt løp, og den så strålende ut sist med krefter igjen.

Her er våre objekter til V4-omgangen på Gävle:

V4-1 : 3 Whitehouse Express – Var bunnsolid til seier sist i klart tøffere omgivelser enn dette. Bare steget i fra nedover oppløpet, og den var ikke tom i mål. Det virket til å være en hest som passet perfekt i hendene på Örjan Kihlström. Feilfritt så skal dette dreie seg om en vinner i innledningen, og førstevalget er soleklart.

V4-2 : 4 Lienpilen – Dette er et meget spennende spill. For det første så var den knallgod på samme tid i fjor. For det andre så er den på vei mot formen med tre løp i kroppen etter pause. For det tredje så dukker den opp her i riktige omgivelser. I løpet sist så ble den grovt hindret, men den var likevel på vei til å avslutte knallbra da den feilet ca 100m fra mål. Hadde gått en lav 25-tid uten den galoppen. MÅ MED PÅ ALT DENNE LØRDAGEN! STOR OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med f ler e.Artikkelen fortsetter under spill boksen

V4-3 : 2 Kattens Chamsin – Ny skrell-ide! Når det gjelder denne så ble den sittende bom fast i V75 nest sist. Det løpet ble vunnet av gode Leif. Nå sist så avslutter den sterkt fra et dårlig spor. Er absolutt formtoppet, og her står den endelig fint til (Spor 8+12 de siste to gangene). Må tas på alvor, og vi roper et varsko!

V4-4 : 1 Helios Du Gull – Har et spennende løp foran seg her, og vi gir den sjansen direkte etter pause. Er bra på kapasitet, og Erik Lindegren pleier å ha hestene sine i orden når de kommer til start. Erik Adielsson opp her er et stort kuskepluss, og det er NÅ den den MÅ spilles. Neste gang kan den fort være oppbrukt…