*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ny V4-suksess?

Foto: Hesteguiden.com

Sportspill leverer stadig strålende V4-tips til løpene i Sverige, og på Solänget denne tirsdagen ser det lettløst ut!

10.09.13 09:25

Denne uken åpnet bra for Sportspill, når Kurt Leirvåg leverte flotte tips til V4-løpene på Visby i Sverige på mandag. De av våre lesere som kjøpte Leirvågs minste V4-forslag på 200 kroner på våre hjemmeside, kunne hente ut småpene 1552 kroner, og da satt selvsagt også samtlige andelslag på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er nye sjanser til gevinster i dag, og tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Solänget i Sverige og på Bjerke her hjemme hos Norsk Rikstoto. Siden kan det spilles til en V5-omgang på Åmål på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, før det hele avsluttes med spill på kvelden til V64-løpene på Jägersro hos søta bror samt til en V65-omgang med jackpot på Momarken i Østfold med 406 000 kroner ekstra i sekserpotten.

Innleveringsfrister Solänget
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Brunello er en traver vi liker!
En oversiktlig V4-omgang står foran oss denne tirsdagen på Solänget, og vi tror det kan bli mange favoritter som innfrir. Vi tror det kan prøves samlebonger denne tirsdagslunsjen. 1 Mellby Brunello er en hest undertegnede har stor sans for, og vi bankerspiller han i V4-4. I debutløpet på Bergsåker viste 3-åringen at han har kapasitet litt utenom det vanlige, når han vant på 18.4 full vei.

Han viste seg å løse veldig bra fra førstesporet i volten den dagen, og han var veldig god til å forsvare seg i tet. Jimmy H. Andersson skrudde opp tempoet på sisterunden i debutløpet, og vi hadde 1.16 på klokken den siste runden. Da så det ut som det var masse med krefter igjen på tanken, mens i de to siste startene har han fått tunge løp. Nest sist fikk han en drøy sisterunde i sporene, og det ble for tøft.

Sist ble han også trøtt etter å ha travet store deler av løpet i dødens. I dag får Jimmy H. Andersson igjen sjansen bak Mellby Brunello, og han har vist at han har et godt tak på 3-åringen. Unggutten har en meget god kjørehånd, og selv om Ulf Ohlsson er mer rutinert tror vi ikke det er så mye som skiller de to i mellom. Mellby Brunello har vist seg veldig rask fra start på volte, og kommer han seg til tet vil han selge seg dyrt. Vi tror 3-åringen til Svante Båth leder dette løpet hele veien.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Legger på til to?
1 Lönshults Birgitta er vant til å møte mye hardere motstand enn de hun går mot i V4-3 i dag, og distansen er også et klart pluss, i og med at hun er mer sterk enn speedig. Spor 1 kan kanskje bli en felle, men uansett er hun sikret en fin posisjon fra det sporet. Vi ser ikke helt bort i fra at hun kan forsvare innersporet heller, men det er en fare for at hun blir overflydd. Alf Palema-datteren duger godt i denne klassen, og hun står samtidig perfekt inne i dette løpet grunnlagsmessig.

5-årshoppa travet et godt løp sist på Dannero, hvor hun måtte trave store deler av løpet utvending for Xflash Hornline. Svensson-hoppa koblet enkelt grepet den ned oppløpet, og det var imponerende å svare ut med smygende hester som Diva Sjöhammar og Global Numerous til slutt. Dette er ei hoppe som har hevdet seg godt i V75 løp tidligere, og vi mener hun skal ha en topp vinnersjanse i dette løpet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag