Gå til sidens hovedinnhold

Ny V4-suksess?

Vi fikk V4 både mandag og tirsdag i Sverige, og i dag skal norske Kenneth Haugstad ordne nye gevinster i lunsjen på Halmstad!

Torsdagens tips fra Sportspill:
Bjerke: Illusjon i lunsjen?
Åby: Gull fra Robban
Odds: Ingen Falcao i Plzen

Torsdagen er som vanlig en travel dag for de som er hissige på spill, og det hele åpnes med lunsjtrav til Bjerke i Norge og på Halmstad i Sverige. Det fortsetter så på kvelden med dobbel V5 til Bergen her hjemme og V65-spill til Umeå på den andre siden av kjølen, og vi har som vanlig jobbet frem tips til alle baner i dag.

PS! Hele panelet i Sportspill sitter i møte med Norsk Rikstoto i forbindelse med en spennende nylansering fra kl. 08.30 torsdag morgen og utover hele dagen, og vi får således ikke oppdatert våre tips, dersom det skulle komme til strykninger. Alle tipsene våre denne torsdagen er utarbeidet onsdag kveld, og vi får da håpe på at det ikke dukker opp viktige strykninger!

Innleveringsfrister Halmstad
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Les også:Illusjon i lunsjen?

Kenneth Haugstad er som sagt norsk, men han høster stor suksess i Sverige som kusk. I lunsjen på Halmstad i dag setter han seg opp bak vår banker, og vi tror på suksess. Vi snakker da om 4 Diablo Brodde i V4-1 som er en finstammet 4-åring som har innledet karrerien på en brukbar måte, og vi bankerspiller i dag.

Når du traver 14,6/2140m med kun 50.000 i grunnlag så er det snakk om en hest litt utenom det vanlige, og dyktige Ronny Palm har holdt Credit Winner–sønnen meget høyt. I August når han gikk sin rekord så ble han nummer to bak V75 hesten Grumetti, og møter overhodet ingen av det kaliberet i dag. Nå gikk han kun på det jevne sist etter en liten pause, men rapportene fra trenerhold er at han virker forbedret hjemme i trening.

Normalt rask fra start så Kenneth Haugstad bør kunne komme seg ut fra innersporet samt finne seg en bra posisjon, og slik vi leser motstanden så ønsker alle strekhestene rygg. Klarer Haugstad og være den som er først frem så får han normalt overta teten, men vi synes dette er en bra vinnersjanse uansett posisjon underveis.

Innleveringsfrister Halmstad
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
12 Wynona i V4-2/DD-1 er den beste hesten i feltet uten tvil, men spor 12 på en kjapp sprint er ikke den enkleste oppgaven på forhånd. Normalt så blir det alltid overpace i disse sprintløpene på Halmstad, og vi tror ikke det blir feil at Varenne- atteren står i bakspor. Hun har gjort solide innsatser i sine siste løp uten at det har blitt seier, men vi har tro at Untersteiner sender inn Wynona inn til seier i dag mot litt enklere motstand enn vanlig.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken