Ny V64-fest i vente

Jorma Kontio kusker Nettavisens V64-banker i Bollnäs fredag.  Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Jorma Kontio kusker Nettavisens V64-banker i Bollnäs fredag.  Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi var svært nære skikkelig storeslem i V64-spillet i går. Flere kanonobjekter ble servert, og nettoen ble meget hyggelig. På fredag går vi for en ny V64-fest.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Jarlsberg: To bankere i millionjakten
V65 Biri: Malmin har bankeren
Oddsdobbel: Sprek fransk dobbel til 3,89 i odds
Oddslangskudd: Hockeyeventyr i Umeå

Vi gjorde det skarpt i både Norge og Sverige torsdag 12. februar:

Lunsj Gävle : Liten bong på Nettavisen til 180 betalte ut 658,-.

Lunsj Bjerke : Liten bong på Nettavisen til 96 betalte ut 1 520,-.

V65 Bergen : Liten bong på Nettavisen til 120 betalte ut 1 698,-.

V5 Bergen : Liten bong på Nettavisen til 144 betalte ut 554,-.

V64 Örebro : Liten bong på Nettavisen til 192 betalte ut 5 786,-.

Herlige objekter satt:

Bergen - Zoella Coeur (Odds 28,04) + S.G. Stjerne Balder (Odds 17,12)

Örebro - Drive Launcher (Odds 11,72) + Peter's Lucky Day (Odds 5 mot dagens tyngste favoritt) + Freia Bar (Odds 15,77).

Vi spilte inn over 280 000 på våre forslag denne herlige torsdagen, og vi håper at du var med på oppturen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På lørdag er det større penger pågang, og V75-omgangen som er i vente fra Jarlsberg er utfordrende. Her går det fort mot veldig store kroner for dem som greier syv riktige. Vi byr på flere kanon-objekter i omgangen, og i spillboksen under kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg 13-millioner rikere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Bollnäs:

V64:19.08

DD:20.36

Løp ellers denne fredagen: V65 på Solvalla med start kl.12.45. V5 på Ålborg med start kl.16.07. V65 på Biri med start kl.18.30. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi banker frekt fra Bollnäs denne fredagen, og går all inn på 7 Lill Maria i V64-finalen. Sjekk ut følgende objekter:

V64-1 : 12 Coriano Ås – Vi åpner denne fredagen med en hest som blir aldeles for lite spilt i forhold til sjanser. Når det gjelder Coriano Ås så kom den ut etter pause nå sist, og den gjør en sterk sisterunde. Er målfotoslått av Sundbo Tibast til tredje. Hadde uansett godt av den blåseren i kroppen, og den er helt sikkert enda et knepp opp til dette løpet. Sundbo Tibast får en del tilhengere i totoen, mens Coriano Ås går i glemmeboken. Det mener vi er feil, og velger heller å varsle for en hest som vi likte skarpt sist. OBS!

V64-2 : 3 Västerbo Pumpkin – Vi prøver oss med et sjokk her. Sist så bombet den til tet, og det ble en relativt luftig åpning før man slapp. Fikk siden maks, og den var kun OK den dagen. Nest sist så er den helt strålende etter galopp, og den varslet storform da. Mulig at løpet nest sist satt litt i kroppen sist. Her dukker den opp mot en klart overkommelig gjeng, og fra et bra spor så er i hvertfall vi litt på vakt. Må med på alt av seriøse bonger.

V64-3 : 6 Elles W. Fill – Går jevne fine løp, og den var også OK sist hvor den fullførte fint. Kan kanskje komme seg foran denne fredagen selv om det er lenge siden den har vært ute på volte, og da er fort mye gjort. Pleier nemlig å gjøre fine løp i tet, og den er opplagt verdt litt oppmerksomhet nå.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 3 Angry Bird AM – Her er det VELDIG ÅPENT, og garderinger må til. Draget vårt kom ut etter pause nå sist, og den gjør et solid løp etter galopp. Viser 16,5 s 1000m, og den var ikke tom på det. Er ustabil fra start, men vi blir ikke det minste overrasket om den kan en 16-tid i en feilfri utgave. Prøves som en frekkis, men bak denne så er det altså veldig åpent.

V64-5 : 7 Ritmo Di Poggio – Ble sittende bom fast som helpigg sist, men vi tror at Jorma ville gi den et snilt opplegg da det ble veldig tøft nest sist. På fredag er det vel igjen dags for å gasse litt, og sjansene burde være bra om den ikke havner aldeles på vingel som den gjorde nest sist. Må bare settes først.

V64-6 : 7 Lill Maria – Feilet som vinner nest sist, mens den sist ble fullstendig feildisponert. Hadde fort vunnet løpet sist om den hadde blitt sittende i spiss, og det var en dårlig vurdering av kusken. På fredag så tror vi ikke at Hans Brunløf slipper teten om han kommer dit, og på det som fort er hesten sin beste distanse så burde den ha en fin sjanse til å renne unna mot en motstand hvor flere av de mest betrodde ikke har sett som aller best ut den siste tiden.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.