Gå til sidens hovedinnhold

Ny V65-klaff i dag?

Nettavisen prikket alle vinnerne på det det minste forslaget forrige onsdag. Les våre tips og spill her.

Klikk her for tips og vurderinger av dagens V65 fra Bjerke

Vi kan ikke skryte av de store enkeltgevinstene den siste uken, men det har dryppet jevnt på med fine premier. Selv om vi pga sykdom har måtte redusere tipsomfanget den siste måneden, er kvaliteten på det som blir levert fortsatt på samme nivå.

Forrige tirsdag gikk vårt mellomste V5-forslag til Momarken inn med over 7.500 (innsats 450), dagen etter ble V65 et lett bytte selv på den minste bongen til 96 kroner (utbetaling 1.991). I går var det igjen dags på Momarken da det minste forslaget til 112 kroner ga 600 i utbetaling.

Sjekk ut Nettavisens travmagasin

Til kveldens V65 på Bjerke kommer det ut en mengde store favoritter. Både 6 Frekken (V65-5) og 9 Sweet Cocktail (V65-4) har gode muligheter i normale løp, men førstnevnte kan galoppere igjen og Cocktailen står i bakspor mot endel gode hester.

Vinner begge kan bety små premier, men Nettavisen har selvfølgelig funnet noen lure løsninger. Både når det gjelder valg av bankere og spillemåte tror vi vi er på rett spor også i dag.

Samlebonger?
Vår hovedbanker er ikke spesielt original, men vi tror 7 Alsaker Bruno får overta teten tidlig i den tredje avdelingen. Vi har sjekket opp hovedopponenten og mener at vår hest er raskere i uttaket.

Vår andre banker kommer i ut i V65-2 og heter 10 Grand Du Ling. Vågalt vil nok mange påstå, men vi har sett alle dens løp i Sverige og som annetvalg er den veldig spillbar i dag også. Forrige onsdag vant den overlegent som fjerdevalg, men var som dere husker vår favoritt.

Vi velger å spille vanlige bonger på de to minste forslagene med disse to som bankere. Vi har da med hele åtte i hester i V65-finalen.

Dette er et åpent oppgjør dersom ikke 2 Ask For More løser feilfritt. Da tror vi andrevalget leder hele veien. På det største forslaget har vi derfor brukt det lille forslaget til 96 kroner, men med Ask For More som banker. Det gir kun 12 rekker og dermed en flott samlebong. Den kan gi veldig god valutta for pengene med litt klaff. For to uker siden gikk jo våre V65-samlebonger inn med letthet og vi håper å gjenta det i kveld.

Vi har også gjort klar en billigere samlebong 20 ganger som da koster 240 kroner. Den ligger ikke i kjøpsboksen, men kan kjøpes her .