Gå til sidens hovedinnhold

Ny V75-fest med Kristian Malmin

Kristian Malmin innfridde med storfavoritten Reime Kongen i lørdagens V75 på Bjerke. I kveld kusker han omgangens største favoritt i V75-6.

En travuke spekket med jackpotomganger står foran oss den siste uken i februar. Onsdag er det jackpot i V86 fra Solvalla/Jägersro med drøye 7,1 mill SEK ekstra i potten på 8 rette. Torsdag er det internasjonal V65Bergen travpark med jackpot og 427 022 SEK ekstra i sekserpotten. Fredag er det dobbel jackpot i V65-lunsjen på Solvalla med 1 573 897 SEK ekstra. Lørdag er det ny GULLJACKPOT i V75 på Bjerke. Søndag er det dobbel jackpot i V75 på Halmstad med 4 630 722 SEK som fordeles ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerke travbane er aktiv for tiden og også denne uken er det V75 både tirsdag og lørdag på landets hovedbane. Det var favorittpreget i begge V75-omgangene på Bjerke forrig uke og sist tirsdag vant seks førstevalg og ett andrevalg og sju rette betalte ut kun 136 kr. Favorittpreget ble det også i lørdagens Gulljackpot-omgang med fem førstevalg og to andrevalg og magre 715 kr i utbetaling for sju rette.

Tirsdag er det 3 mill kr ekstra til en alenevinner og det ser ikke like favorittpreget ut i kveld. Jeg spiller med to bankere i omgangen og min hovedbanker blir også kveldens største V75-favoritt og kommer ut i V75-6.

Suksessen fortsetter for Malmin
Kristian Malmin innfridde med storfavoritten Reime Kongen i V75-4 på Bjerke lørdag og i kveld sitter Malmin opp den aller største favoritten, i form av 6 Alpha Scarlett R.R. i V75-6/V5-3/DD-1. Femåringen har vært strålende i to strake seiersløp og møter klart enklere motstand i kveld, enn han gjorde i seiersløpet i V75 på Sørlandets travpark i sin siste start. Har noen startraske konkurrenter på innsiden, men hesten er ikke avhengig av tet. Uansett løpsopplegg , skal det være en topp vinnersjanse. Jeg går all-inn på 6 Alpha Scarlett R.R. og bankerspiller i både V75, V5 og DD-spillet.
Rangering V75-6/V5-3/DD-1: A: 6 B: 1-5 C: 2-7-3-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Austevoll har den andre bankeren
Min andre banker kommer ut i V75-3. Det handler om 5 H.G. Odne. Vallaken til Johnny Nilsen har vært formidabel i sine siste løp. Råsterk toer bak kapasitetshesten Stein Frøy nest sist og karrierebeste i sitt siste seiersløp. Landet på kruttsterke 25.3/1609 meter da og var et hav foran toeren Birk Rapp i mål da. Er normalt minst like god over 2100 meter og kjører Gunnar Austevoll i trav i kveld, må det væren meget stor vinnersjanse. 5 H.G. Odne blir min andre V75-banker i kveld i V75-3.
Rangering V75-3: A: 5 B: 6-1-10 C: 12-3-9-2-7-4-11-8

Husk at du ser alle V75-løpene fra Bjerke gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 17.45.


V75-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Hoppeløp.
Tre hester skiller seg klart ut i den første V75-avdelingen og blir mitt lås på samtlige V75-forslag.

10 Mega Classic og Kristian Malmin blir mitt førstevalg. Det er en meget spurtsterk hoppa som gjør årsdebut i kveld. Vant både fjerde sist og tredje sist, men kom helt feil på det i et tøft V75-løp i sitt siste løp på Biri tidlig i desember. Møter klart overkommelig motstand i kveld og må ha en bra vinnersjanse.

9 Sofies Case blir ganske stor favoritt. Vant åtte løp på sytten starter i fjor, men de aller fleste seirene kom fra tet. Er også hakket hvassere på sprint. I kveld er det bakspor og 2100 meter. Kan naturligvis vinne igjen og selvskreven på V75-forslagene. Flinke 4 Indiana Fortuna gjør sin første start i regi Marius Høitomt og er den trolige tethesten i løpet. Det kan være så at Eirik Høitomt leder løpet fra start til mål, om det ikke blir for tøft tempo underveis. Disse tre hestene gjør normalt opp om seieren i V75-1.
Rangering V75-1: A: 10 B: 9-4 C: 1-5-2-3-7-6-8

V75-2 - Kaldblodshester. Monteløp. 2100 meter autostart.
Vidåpent monteløp der tre av de åtte startende faktisk debuterer i monte og strengt tatt hører ikke et slikt løp hjemme i V75-spillet da. Jeg tyr til helgardering på det største V75-forslaget.

8 Arnspik er uansett en rutinert montehest, men har faktisk ikke vunnet på 13 starter i monte. Fire andreplasser og tre andreplasser er det blitt. Solid tredje bak montespesialistene Troll Svenn og Solkongen sist og står også bra til på pengene i dette løpet. Min knepne favoritt. 1 Horgen Baus debuterer i monte med Helene Kolle som rytter. Det er nok til å sette Horgen Gaupa tidlig på.

6 Lykkje Birk ser ut til å bli ganske stor favoritt. Det er overraskende all den tid vallaken ikke har sprudlet i travløp de siste sesongene. Også Lykkje Birk gjør sin første start i monte i kveld og bekler outsiderplassen på mine tips. 3 Hauan Hera har kun gjort en start i monte, det var i Harstad i september 2019. Det endte med en 6. plass. Gjør sin tredje start i regi Anders Lundstrøm Wolden i kveld og har dyktige Amanda Robertsen på ryggen. Fjerdevalget.

Med på de to største forslagene blir også formsterke 5 Tuxi Temi som også montedebuterer i kveld, 7 Bol Odin (rutinert montehest med usikker form, men står godt inne på pengene her) og 4 Bjønnum Baus som faktisk har vunnet to av sine fire monteløp. Ute på kanten tar jeg også med 2 Voje Eld på det største V75-forslaget for å komplettere helgarderingen.
Rangering V75-2: A: 8 B: 1-6-3-5-7-4 C: 2

V75-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
V75-4/V5-1 er uten tvil kveldens mest uoversiktlige V75-løp. 15 kaldblodshester i lavt grunnlag og ikke mange grunnlagsklatrere å få øye på. Jeg tar sjansen og står på fem hester på samtlige V75-forslag.

14 Nordby Fyr står på 20 meter tillegg, men jeg tror Eirik Høitomt sitter opp bak den beste hesten. Vant enkelt nest sist, men har galoppert seg bort i flere løp i det siste. Får Høitomt denne feilfritt rundt, skal han duge veldig bra mot denne begrensede motstanden. 5 Bjørnli Balto blir spillefavoritt og er den mulige tethesten. Ledet lenge sist, men trakk seg litt i sluttfasen da, mot mye bedre hester enn det han støter på i kveld.

6 Smedrappa er under utvikling og kommer fra Torbjørn Smedsruds formsterke stall. Står i et greit startspor og kan vinne dette. 8 Sæther Teddy er også under utvikling og med ytterligere fremgang, kan karrierens første seier komme i kveld. 9 Valle Tord er ikke så verst og ikke minst er hesten travsikker. Det kan rekke langt i et løp som dette. De fem hestene blir mine utvalgte i V75-4.
V75-4/V5-1: A: 14 B: 5-6-8-9 C: 7-12-3-2-13-15-10-4-1-11

V75-5/V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Et herlig spilleløp venter i V75-5/V5-2, der jeg markere for seks hester på de to største V75-forslagene.

3 Faraon blir min frekke favoritt. Erik Skaugs nyeste tilskudd galoppperte seg bort i norgesdebuten, men gjorde ett knallsterkt løp til andre nest sist bak storfavoritten Vanadium Face. Trykket på i omganger på denne og falt virkelig med flagget til topps som sterk toer. Gikk litt mer i rykk og napp sist, men kom flott tilbake nedover oppløpet. Blir altfor spilt i V75-5, jeg klemmer til med et frekt førstevalg.

5 Hard One er den trolige tethesten i løpet. Overrasket med seier nest sist og fulgte godt med storfavoritten Gentletron fra lederryggen sist onsdag. 9 I.D. Lightning hadde jeg ikke spesiell feeling for i V65-6 på Klosterskogen torsdag fra et vrient tolvtespor bak bilen. Kihle-hesten leverte ett toppløp og svepte feltet i sisterunden til overlegen seier. Klart tøffere imot i kveld, men må tas alvor etter innsatsen sist.

7 Aksel Pedro er uten tvil blant de beste hestene i feltet, men fra sjuendespor blir det sjanseartet. Jeg setter spillefavoritten ned som fjerdevalg. 11 Emir Diamond vant fra tet nest sist på Bjerke og fulgte opp med ett sterkt løp til andre på Solvalla sist. Fra ellevtespor må det løse seg om det skal bli ny seier. 10 Nocturne E. har spurtet flott til to tredjeplasser i sine to siste løp, men er igjen hemmet av bakspor. Får plass på de to største V75-forslagene.
Rangering V75-5/V5-2: A: 3 B: 5-9-7-11-10 C: 6-8-3-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-7/V5-4/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Kveldens V75-omgang avsluttes med et flott sprintløp for varmblodshester i grunnlag under 235 000 kr.

1 Visentini blir blant kveldens største V75-favoritter og fra førstespor, er det solid tetsjanse for Harald Nordhagens formsterke vallak. Det er også en hest med vinnerinstinkt (åtte seier på 26 starter). Hadde et gaveløp i V75-2 på Biri i sin siste start og ledet rundt om. Skal selvsagt stå først på rangeringen i kveld, men jeg synes han møter gode hester og jeg garderer storfavoritten.

2 Call Me Fox avsluttet fjoråret med V75-seier på Bjerke i romjulen og innledet 2021 med solid V75-seier på Bjerke. Første motbud til storfavoritten. 7 Ajax Miguain støtte på kanonhesten Hat Trick sist på Sørlandet og ble toer bak denne fra lederryggen. I kveld blir det garantert mer offensiv styring fra Gunnar Austevoll og tøffingen til Erik Skaug er en klar vinnerkandidat.

Jeg tar med ytterligere to hester på det største V75-forslaget. 3 Es Trenc holdt flott til tredje fra dødens i årsdebuten på Biri for halvannen uke siden og har helt sikkert gått frem med det løpet i kroppen. 10 Bravo Revansch kan komme inn i leken fra bakspor, dersom det blir tempo underveis og satt bom fast med krefter spart sist.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 1 B: 2-7-3-10 C: 8-6-5-4-9