Ny verdensstjerne fra Kolgjini

Foto: hesteguiden.com

Lutfi Kolgjini og Opitergium jager 400 000 SEK i kveldens V65 på Eskilstuna. Sjekk våre V65-tips.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Buer blir nøkkelkusk

Oddstips: Molde ligger lavt

Lunsjtrav Drammen: Krevende V5-meny

Drammen travbane er vertskap for tirsdagens lunsjtrav, mens Forus travbane starter opp igjen etter Forus Open-helgen og byr på dobbel V5 til kvelds. I tillegg er det kanonløp fra Eskilstuna der Lutfi Kolgjinis nye stortraver Opitergium jager 400 000 SEK i V65-6. Vi har naturligvis tips til samtlige.

Det ble levert for øvrig veldig fine lunsjtips til Drammen tirsdag ettermiddag. Lillebongen (kr 180) betalte tilbake pene 2 446 kroner, mens det lille DD-forslaget (innsats kr 100) betalte tilbake fine 1 214 kroner

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Av kapasitetshensyn har vi kun omtale av vår banker og vår ide til kveldens V65-løp i Eskilstuna, men vi har naturligvis satt opp tre kupongforslag til V65-løpene i kveld samt to DD-forslag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

A star is born
Han har en armada av topphester, den godeste Lutfi Kolgjini, og kanskje er 9 Opitergium en av de aller beste på stallen. Måte han tok ned Melander-hesten Disco A.E fra dødens sist, var en prestasjon som vi ikke ser ofte. Det virket som Viking Kronos-sønnen til Kolgjini bare jogget der han toget på utvendig for Melander-traveren. Tirsdag møtes duoen nok en gang og nå er det snakk om Derby-distansen fireåringene skal prøve og begge har trukket bakspor.

Kjenner vi Lutfi Kolgjini riktig så kommer han dundrende med en gang startrushet har lagt seg og ingen tør eller vil ta i mot dette monsteret. Selv om Opitergium møter hester som nevnte Disco A.E (som han altså slo sist fra dødens) og kapable 4 Perfectly Enough (kulltopp i fjor som dessverre ikke viser noe form) kan vi ikke unngå å anbefale bankerspill på Kolgjini sin nye stjerne. Hele 400 000 svenske kroner venter vinneren av dette løpet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Lennartsson på gang igjen
Per Lennartsson hadde en kanonsesong både som trener og kusk i fjor, men sykdom på stallen i våres har gjort at tallene ikke er like bra hittil. 1 Flea Southwind skuffet nest sist etter og ha sett lysende ut i løpene før. Nå sist så ble det galopp kort etter start, men normalt er Lennartsson-traveren travsikker som bare det.

Hoppa har tetgaranti fra innersporet og når motstanden er slik som den er i kveld ønsker garantert Per Lennartsson å sitte foran. Ser ikke mange som kan gjøre noe grovjobb selv og når de vinner ca 80% av eliteløpene fra tet i Sverige synes vi Flea Southwind er meget interessant i kveld som et andrevalg, all den tid 4 Calamara Donna blir blytung favoritt.