*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ny vinner fra Holmestrand

Jan Kristian Waaler sender ut fireårige Thai Mahal i årsdebut. Vi tror på seier direkte. Sjekk våre V65-tips.

18.04.12 10:24

Onsdag er ensbetydende med V65 på landets hovedbane Bjerke, som nå kun er drøye tre uker unna årets store begivenhet, Oslo Grand Prix. Flotte spilleløp hele veien denne onsdagen og vi har som vanlig omtale av de to siste V5-løpene nederst i artikkelen. Vår hovedbanker denne onsdagen er ei fire år gammel hoppe som kommer ut i årsdebut.

Vi snakker om 7 Thai Mahal i V65-4, som vant to av tre starter som treåring. Jan Kristian Waaler har stort sett vunnet de få løpene hans stallhester har gjennomført denne sesongen (Atom Flisa og Viking Frecel) og man kan være hundre prosent sikker på at Waaler-hestene er godt forberedt når det kommer til start. Thai Mahal vant såre enkelt i sine to første starter i fjor høst, før hun altså galopperte seg bort i Kriteriet. En offensiv Vidar Hop ladder trolig tidlig mot tet onsdag og da tror vi løpet er kjørt. Vi bankerspiller i V65-4.
Rangering V65-5/V5-2: A: 7 B: 2-10-6 C: 1-4-8-11-3-12-9-5

NB! Du må oppgradere din spillkonto nå! SE HER

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-1 - DNT's 4-årsserie for kaldblodshopper. 1640 meter voltestart.
Femten kaldblodshopper over tre distanser på sprint er den skikkelige spillenøtten i V65-innledningen. 13 Voje Eldina har neppe fordel av sprint, men sisterunden hoppa gikk etter galopp i årsdebuten var så bra, at vi setter Telemark-hoppa først. Skulle hun trave feilfritt, blir hun vond å stå imot.

Johan Herbjørn Undem har to riktig fine fireårsdamer i form av 3 Odine U.N. og 10 Valle Fryd og velger selv førstnevnte. Det er ikke rå rart all dentid Odine U.N. starter fra strek. Moe Odin-datteren har utviklet seg fint de siste månedene. 10 Valle Fryd hentet 100 000 kroner som toer i Hoppekriteriet i fjor, men har kun tjent 12 000 kroner ellers. Sindige Tor Wollebæk opp som kusk, det er meget spennende.

12 Solmøy Åse kunne ikke svare siste støtet til formsterke Finnskog Fokus sist, men holdt flott. Klaffer det for kusken fra tillegg, er hoppa god nok. Bak disse vrimler det av outsidere og her vil trolig være smart å gardere forholdsvis bredt.
Rangering V65-1: A: 13 B: 3-10-12-6 C: 8-2-9-14-1-4-11-7 D: 5-15

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-2 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Litt varierende stallform på Hamre-hestene for tiden, men til tross for det setter vi "uten tvekan" 8 No Big Deal først her. 20 meter tillegg er alltid en hemsko, men med kun ti hester på startstreken, blir ikke veien lang spesielt krevende. Vår favoritt, selv om hesten har vært litt under pari i sine to siste løp.

Stallvenninna 7 Orchidea S.L.M. har fått hvilt seg noen uker nå og med Lars Anvar Kolle som kusk og sjuendespor i volta, bærer det trolig rett til tet. Frode er optimist, men hoppa var ikke på topp i sine to siste starter før pausen. 6 Pronto overbeviste sist, men møter betydelig tøffere motstand her. Dansken er imidlertid sterk og må bli outsideren.

Fin stil var det i 2 American Sine i seiersløpet sist onsdag og takler Gulbransen-traveren et trangt startspor, er det ikke umulig.
Rangering V65-2: A: 8 B: 7-6 C: 2-3-9-5-4-1 D: 10

HTML EMBED

V65-3 - Kaldblodshester. 2600 meter autostart.
Fireårige 11 Smedviktor blir vår favoritt i et strålende spilleløp. Alm Viktor-sønnen til Torbjørn Smedsrud står med tre strake seire nå og har fremfor alt blitt mer kamplysten. Imponerte mer enn noensinne sist etter bunnsolid avslutning fra køen. Langløp er ikke noe minus.

6 Spik Elden sikter trolig inn føringen og står med fire seire på sine fem siste starter. Spik Elden er seig å få has på fra tet, men vi er ikke helt sikre på at 2600 meter en ubetinget fordel og setter storfavoritten ned som andrevalg. Fjorårets derbydeltager 2 Bjørntvedt Knekten har finnet formen og står med to strake. Kan vinne igjen. 5 Jerker Vinn V.H. var klart slått av Spik Elden sist og mangler trolig litt på toppformen.

9 Spang Jotroll kommer tilbake etter tre måneders pause og har velkjent kapasitet. 10 Turboson varslet formoppgang igjen sist og kan være en liten fidus. 3 Gingvar har fordel av distansen, dog er formen litt usikker i øyeblikket.
Rangering V65-3: A: 11 B: 6-2-5 C: 9-10-3-12-4-7-8-1

V65-5/V5-2/DD-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Uturshesten 1 Kosak må nesten bli førstevalget her. Galopperte fra seg andreplassen nest sist bak gode A.B. Lom'n, mens hesten ble sittende bom fast sist. Nå sikter garantert Kristian Bjørnerød inn føringen og det skal være bra sjanse for at det kan holde helt hjem.

3 Art Kjarvald har vært bunnsolid i sine to første løp etter lang pause og ble slått på foto i V75 i Bergen sist. Nå er det sprint, det er muligens et lite minus, men hesten er i knallform. 10 Dragon hadde vi tro på kunne utfordre Tekno Odin i V75 sist, men da skuffet Romtveit-traveren betydelig. Vi får tro hesten fungerer igjen, nå som Romtveit sender fireåringen til start igjen.

12 Gylden Tina og 11 Hjelset Lissi er to hopper i knallform, men begge har iskalde spor å hanskes med. 2 Ramstad Knerten og 9 Skusviken blir som vanlig begge amatørkjørt, men begge hestene viser solid form om dagen.
Rangering V65-5/V5-2/DD1: A: 1 B: 3-10 C: 12-11-2-9-4-8-7-6-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Eliteløp for varmblodshester avslutter V65-rebusen denne onsdagen. Det var så fin stil på 2 Harpers Joker først, all den tid han er den meget sannsynlige tethesten her. Harpers Joker regelrett lekte med Forus-eliten i seiersløpet sist og så dunderfin ut nedover oppløpet. Betydelig skjerpet motstand her, men førstevalget blir han uansett.

9 Mysterious gjorde en strålende årsdebut på Sørlandet for halvannen uke siden. Fra dødens stakk Skiens-hesten fra konkurrentene nedover oppløpet. Med rygg på raske Harpers Joker blir det en fin posisjon underveis og løp i kroppen må ha gjort godt. 7 Acolyte Hanover var god på Färjestad sist og holder sin fantastisk flotte form. Her må Hamre-traveren ha litt tur fra et vanskelig startspor mot god motstand.

11 Gentle Tilly avslutter som regel veldig bra og med tempo på løpet er hesten aktuell. 5 Voodoo Hornline kan trolig ikke overfly Harpers Joker og det lukter litt dødens her, men vallaken er i knallform.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 2 B: 9-7-11-5 C: 1-10-8-12-3-4 D: 6

V5-4 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Naturligvis topp vinnersjanse for vinnervillige 12 Solvang Balder her. Men hesten har tjent fryktelig mye penger på kort tid og galopperte seg bort sist. Vi velger å gardere, da det kan ha vært varsel om formsvikt selv om hesten kom fint tilbake etter galoppen til sjette.

1 Hesby Kvikk var knallbra i seiersløpet for Eirik Høitomt nest sist. Både tredje sist og sist måtte hesten innom galoppen. På kapasitet er han god nok til å utfordre favoritten. Gunnar Austevoll er tilbake som kusk på 10 Løset Moemi og hoppa til Berit Tveter Alm er i form. Outsider. 13 Løkki Vilma har flott kapasitet og onsdag blir hoppa lite spilt.
Rangering V5-4: A: 12 B: 1-10-13 C: 9-6-2-11-14-7-5-3-8-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5 - Varmblodshester. 1609 meter autostart. Monteløp.
3 Lumiere De Nuit ble trykt ned til 18 kroner igjen for ti i montedebuten på Klosterskogen i påsken, men galopperte seg da bort i den siste svingen. Når Øystein Tjomsland velger å sende hesten helt til Bjerke for å starte onsdag, må det indikere seierstro. Vi gir hesten til Travfaktaekspert Rolf Lerum ny tillit.

Bak favoritten er det jevnt blant flere og vi garderer forholdsvis bredt.
Rangering V5-5: A: 3 B: 1-10-5 C: 2-9-6-4-8-7

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.