Ny vrien lunsj-V5

Tross mye god julemat er vi lystne på dagens lunsj på Bjerke, og vi håper et abc-system gjør susen.

Klikk her for Nettavisens V5-tips

Her kan du laste ned løpsprogram

Det er langt mellom de sikre kortene også denne torsdagsettermiddagen, og vi tyr til to såkalte dobbeltbankere.

Både i den tredje og femte avdelingen velger vi å stole på en duo vi mener er kneppet vassere enn konkurrentene.

To gode 4-åringer
2 Delphis Lantern er en lovende svenskeimport som har gjort det bra etter at han kom til Kjell Teigen. Står forlokkende til denne gang, og Antonsen-traveren skal helt klart kjempe om seieren i V5-3 nå som han endelig er frisk. Tapte riktignok for en seiersvant hoppe sist, nemlig 8 Angelica Goal. Armbro Goal-datteren står ille til ytterst bak bilen i dag, men kjapp i vei finner nok Høitomt en fin posisjon og da kan årets fjerde seier være et faktum.

To seiersløse vinnerhester
Også i V5-finalen står vi på to hester, nemlig 1 Andrea Swiss og 9 Vincent W..

Andrea kommer ut etter tre måneders pause, men på normalform leder hun denne sprinten hele veien for Bjerkechampion Geir Vegard Gundersen. 5-åringen har dog ikke vunnet hittil iår, men husk at Super Arnie-datteren vant hele 8 av 20 i fjor og tjente 200.000. Når hun i tillegg står helt perfekt til grunnlagsmessig er dette det soleklare førstevalget - tross usikker form.

Vincent har heller ikke vunnet i år (5 av 16 i fjor og 171.000 innkjørt), men nå ser formen ut til å være skikkelig pågang. I sin tredje start etter pause gjorde 4-åringen til Olav Mikkelborg et flott løp til andreplass sist. Med et fint smygspor bør nederlandimporten spurte ned de aller fleste tilslutt.

Ekspertforslag medsystem
Med kun to hester i to avdelinger kan vi spe på relativt godt i de tre øvrige løpene. Vi tar med alle startende både i V5-1 og 4, mens vi nøyer oss med seks hester i den andre avdelingen. Her blir 5 Våler Best en av dagens holdepunkter, men Rundhaugen-traveren er litt for avhengig av løpsopplegget til å kunne brukes som banker.

Vi rangerer hestene i kategoriene a,b og c slik at stammen på systemet blir redusert fra 3168 rekker til en innleveringspris på 1.212 kroner.

Systemet har vi fylt ut på fire bonger og det finner dere her .

Vår to minste forslag er ordinære bonger på hhv 96 og 384 kroner kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Løpene vises som vanlig live på Nrk2 kl. 13.30.