Nydelig oppgave

Johnny Takter kjører vår lunsjbanker på Halmstad i formiddag. Foto: hesteguiden.com
Johnny Takter kjører vår lunsjbanker på Halmstad i formiddag. Foto: hesteguiden.com

En årsdebuterende 4-åring med fint talent blir ukens første alenestrek fra Nettavisen. Alt ligger til rette for at Nelli Eighteen May leder fra start til mål.

Etter en periode med mye stang ut for Nettavisen, ble det endelig fart på sakene igjen lørdag. I en V5-omgang som Kurt Leirvåg beskrev som hinsides vrien, fikk Leirvåg rett. Hans største V5-forslag på Nettavisens (innl.pris kr 1536) suste inn med fem rette. Det samme gjorde fire andelslag på Eksperten. Uttellingen ble storfine 27 663 kroner. I tillegg ble det klaff i V75-spillet for 14 andelslag (med navn Nettavisens Meyerfest) som hver  betalte tilbake ca kr 5000. Totalt spilte Nettavisen inn gevinster for over 200 000 kroner lørdag.

Klikk her for å se alle Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi går inn i en lang ny spilleuke her på Nettavisen. Leangen travbane er vertskap for ukens V75-omgang - et stevne vår Leangen-ekspert Kurt Leirvåg har sett fram mot i ukevis. Men før det er det en rekke travløp som skal kjøres både i Norge og Sverige. Først ut er Halmstad i Sør-Sverige, mens kveldens arrangement finner sted på Klosterskogen og Romme.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under. 


1 Nelli Eighteen May har en meget forlokkende oppgave i V4-4 på Halmstad. Hoppa vant to løp på fem forsøk i debutsesongen, og galopperte i seierskampen i et av løpene hun ikke vant. Da hun prøvde seg i et 100 000-kronersløp i årets siste start, svek hun med galopp, men det at hun var spilt ned til 6 i odds i et slikt løp forteller en hel del om hoppas kapasitet.


I årets første start har hun en meget forlokkende oppgave. Fra førstesporet tror vi Johnny Takter sikter inn føringen. Nettopp den posisjonen hadde Nelli Eighteen May i de to seiersløpene i fjor. Alltid velkjørende Takter har vunnet 32 løp på 153 forsøk i år, og treneren Lars I Nilsson har sendt ut åtte vinnere på 60 forsøk siden nyttår.