Nye gevinster i kveld?

Foto: hesteguiden.com

Sportspill har lagt bak seg en strålende uke med 49.500 kroner innspilt på foreslåtte spill, og vi satser på at den flotte trenden fortsetter i Drammen i kveld. Sjekk våre V5-tips her.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Senest i går på Bergen travpark spilte herrene Leirvåg/Svensen inn flotte 12 000 kroner, og mest lukrativt ble det for de av våre lesere som spilte det mellomste forslaget på 480 kroner i A-spillet.

De kunne innkassere småpene 6475 kroner, og til løpene på Drammen travbane i kveld er det nye sjanser. Vi går for en dobbeltbanker i den tredje avdelingen i A-spillet ved denne anledningen, mens vi i B-rebusen satser på at en formtoppet 9 Lorne Elijon Gatling i finalen nok en gang feller samtlige til slutt.

Den flotte 5-åringen til Mona E. Hov var et lekkert skue ved triumfen på flotte 12.2 over en sprint i den siste starten (knallgod til tredje på flotte 14.6 full vei bak gode Frameable & Co i den nest siste starten), og formkurven ser således til å kun peke en vei med noen løp i kroppen etter litt pause.

Det er opp, og selv om ikke vår banker i B-spillet kunne rå på 1 Global Jinx sist de møttes på dagens arena, tror vi på revansje denne gangen. For det første har hesten klart bedre form nå, og vi synes at det kan ligge an til en meget luftig startside hvor hestene 1,2 og 5 er ute etter føringen i løpet. Det vil i så fall Kendrick Hanover-sønnen profitere på til slutt, og vi satser på at årets sjette triumf blir bokført i det tolvte forsøket.

Vår rangering: A: 9 B: 2-1 C: 12-5-7-3-11-10 D: 4-6-8

V5A-1, 2100 meter voltestart
Et kaldblodsløp i lavt grunnlag innleder denne rebusen, og vi synes ikke at vinnerkandidatene er mange. Etter å ha galoppert vekk sølvet i et stort 3-årsløp for hopper på Biri i den siste starten må 4 Ty Li finne seg i å bli favoritt, og i en feilfri utgave skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. Virker til å være i rivende utvikling, og Lome Elden-datteren er snakk om hesten å fange fra tet (får overta fra superfeige 5 Bjøroli ut av den første svingen).

Klart bedre enn raden er 2 Troll Jerva, og vi synes at 17-prosenteren i spillet må krysses på alle bonger. Tøft ute i en kvalifisering til Derby for hoppene i den tredje siste starten uten å kunne gjøre seg gjeldende, og i de to siste startene har 4-årshoppa hatt en del utur. Det var trolig en tredjeplass på en lav 28-tid som gikk fløyten på oppløpsgalopp i den nest siste starten, og i den siste starten måtte Åsajerven-datteren bryte p.g.a. en utstyrsfeil.

Det gikk veldig fine rapporter på 7 H.B. Lykkesvarta forut for et V75-løp i den siste starten, men i selve løpet skuffet 7-årshoppa en smule ved å ikke bli bedre enn sjette på 29.5 over en sprint etter en fin reise underveis. Gikk dog bra tidsmessig, og det er klart enklere i mot for Järvsöfaks-datteren i kveld. Helt bort er heller ikke 1 Enger Mina, men vi fikk ikke råd til Killi-traveren denne gangen (spennende med champion Eirik Høitomt opp).

Vår rangering: A: 4 B: 2-7-1 C: 10-9-5-12-8 D: 6-3-11

Annonse: Øivind Grøstad sine kupongforslag betalte tilbake 63 556 kroner sist mandag.

V5A-2, 2100 meter autostart
Et løp for varmblodshester med mildt sagt begredelig kvalitet på deltagerne venter oss i den andre avdelingen, og vi kan fort få en smell (og på vårt store system stryker vi da ingen). Det er dog ingen tvil om at 9 International Lover er klart best på kapasitet, men 4-åringen virker til å være bortimot umulig å feilfritt rundt en travbane. Nå blir det litt endringer på balansen på Love You-sønnen, og dersom det skulle slå heldig taper neppe Anderssen-traveren dette løpet.

I et V65-løp i den siste starten var 7 Dream Fighter positiv til fjerde på fine 17.8 full vei (gikk fort til slutt i det løpet), og på den prestasjonen skal 4-åringen være seiersaktuell i dette løpet. Travsikker virker 3 Lucky Holiday til å være, og det kan 4-årshoppa score på her (gikk et hyggelig løp til tredje i den nest siste starten). Det samme kan sies om 6 Firegirl Fresh, mens kapasiteten etter sigende ikke skal være så aller verst på 2 Amazing Act.

Vår rangering: A: 9 B: 7-3-6-2 C: 4-8-10-1-5-11

V5A-3, 1700 meter autostart
Et kaldblodsløp forbeholdt kvinnelige kusker støter vi på i den tredje avdelingen, og fra tet er seiersmaskinen 1 Bings Smokken (vunnet hele åtte av ti løp i år) snakk om hesten å fange til slutt. Fikk som ventet en litt tøff innledning på løpet i den siste starten, men 8-åringen var allikevel tøff nok til å holde unna til slutt ved seieren på fine 29.0 full vei. En kjapp sprint er trolig bare en fordel, men kusken Janne K. Eidal er svært urutinert. Aldri vunnet løp på 28 forsøk (og stort sett ridd monte), og da sikrer vi oss med en gardering på samtlige spilleforslag.

En som kjenner sin hest svært godt er Veronika Bugge bak 9 Rampelars (og det er alltid en fordel i denne typen løp), og fra et perfekt smygspor i fine rygger fra start bør det kunne ligge an til en optimal reise for 6-åringen denne gangen. Solide innsatser til hhv tredje og seier i de to siste startene, og i den siste starten var det imponerende av Metsgar-sønnen å avgjøre løpet til sin fordel til slutt på flotte 27.5 over aktuell distanse (etter en tung tur utvendig).

Vi fikk ikke råd til 6 Alvine S.K. på våre spilleforslag, men den formtoppede 5-årshoppa skal være tidlig aktuell for de som garderer utover våre to utvalgte (utstyrt med en rutinert kusk).

Vår rangering: A: 1 B: 9-6-3-4-8 C: 5-11-12-10-2

V5A-4/V5B-1, 2100 meter autostart
Vi synes at vinnerkandidatene er mange i dette varmblodsløpet, og vi tyr da til bred gardering. Vi tror at 2 Miss Young piler til tet, og på en arena som dagens kan 4-årshoppa holde unna helt hjem. Stod på helt greit til sølv på 17.3 full vei fra spiss i den siste starten, og Runden-traveren nærmer seg nå en seier.

Annonse: Øivind Grøstad setter varsellampene på full styrke i V5A-4/V5B-1 og byr på en smakfull delikatesse

Best på kapasitet er trolig 5 Li Li Fly (og i en feilfri utgave skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse), men 4-årshoppa er ikke helt stø på beina. Det har blitt galopp i de to siste startene, men i alle løpene forut for de startene viste 4-årshoppa veldig fine takter.

Positiv til sølv på 18.0 full vei i den nest siste starten var 1 Candybar S.E., men i den siste starten var det ikke noe drag i 4-årshoppa fra køen. Muligens best når hun er med der fremme direkte, og da er i så fall forutsetningene de rette i kveld. Uforandret fin form holder både 3 Ugly Betty og 11 Livi Goal, mens 4 Spirt Of Forests fort kan vise seg å være kraftig forbedret med løp i kroppen etter lang pause.

Vår rangering: A: 2 B: 5-1-3-11-4 C: 6-8-12-9-8-10

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

V5A-5/V5B-2, 1700 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester har vi å se frem til her, og vi finner fire hete vinnerkandidater. I kraft av sporet er det klar fordel 1 Sun Star V., og det kan ligge an til tet fra start til mål for 6-årshoppa denne gangen. Solid innsats til tredje på 16.8 full vei i et tøft V75-løp i den siste starten, og det er litt enklere i mot ved denne anledningen. Dog kun vunnet et løp så langt i karrieren, og da tyr vi til noen garderinger på våre to største spilleforslag i begge rebusene.

Vunnet tre av de siste fem løpene har 3 Trinket gjort, og selv om det var svært billig i mot ved den siste triumfen på enkle 19.4 full vei på nettopp dagens arena i den siste starten, tilmåler vi 4-årshoppa solide vinnersjanser. Virker til å være i reivende utvikling, og en kjapp sprint er trolig ikke noen ulempe for den fartsfyllte Rite On Line-datteren.

Vi synes at 7 Olivia Fair så lekker ut ved trimfen på 16.5 over aktuell distanse i den siste starten, men sporet er selvsagt ikke mye å ropa hurra for denne gangen. Dog såpass myr fart i beina, og med litt klaff underveis dukker garantert den formtoppede 5-årshoppa opp i fremste rekke igjen. Nydelig til med tanke på et perfekt opplegg underveis står 9 Delux Tooma, og 4-åringen bekreftet fin form ved å bli toer på fine 15.0 over en sprint i den siste starten.

Vår rangering: A: 1 B: 3-7-9 C: 5-2-11-12-8-10-6-4

V5B-3, 2100 meter autostart, monte!
Et monteløp for varmblodshester har vi å forholde oss til i den tredje avdelingen i B-spillet, og vi synes at løpet ser litt åpent ut. Veldig fine løp i denne grenen i lengre tid har 9 Terra Nova gått, og når det er litt enklere i mot kontra ved fjerdeplassen på 18.0 full vei på nettopp dagens arena i den siste starten setter vi Super Arnie-datteren fremst.

En slowstarter er favoritten 6 Surfing Superb snakk om, og da er ikke dagens arena noen fordel (dog veldig tunge avslutninger å by på). Dog beste rytteren på ryggen i form av Siv E. Løvvold, og dersom den dyktige ungjenta timer angrepet riktig, kan det fort gå veien allikevel. Positiv til sølv i den siste starten var 5 Country Ride, mens både 2 Advocate Hall og 4 Dreamcatcher er snakk om hester som bør tidlig på bongene.

Vår rangering: A: 9 B: 6-5-4-2 C: 1-3-8-7-10

V5B-4, 1700 meter autostart
Et flott sprintløp for kaldblodshester har vi å bryne oss på i den fjerde avdelingen i B-spillet, og vi synes at fem hester hever seg litt over mengden. Lekkert til ved denne anledningen står 2 Kluivert, og på sitt beste leder fort 10-åringen et slikt løp rundt om. Det er tilbake etter litt pause som gjelder for Elding-sønnen (men han var ofte god etter pause tidligere i karrieren), men forut for hvilen viste 18-prosenteren i spillet veldig fin form.

På vei opp i form er 10 Knell, og det kan fort bli dønn riktig med fine rygger fra start for 7-åringen ved denne anledningen. Vant et tilsvarende løp fra tet på fine 25.7 over aktuell distanse i den nest siste starten, og i den siste starten fullførte Troll Kos-sønnen flott til sjette på solide 24.6 full vei i et tøft V75-løp i Sverige.

Vi synes at 6 Røyns Skatt står veldig sjanseartet til ved denne anledningen, og vi er litt redd for at 6-åringen kan havne kraftig på vingelen fra dette sporet, med en rekke raske hester på innsiden (og hester som fyller på fra andre rekke), og da tror vi det kan bli tungt å gjenta den siste bedriften ved triumfen på fine 25.0 over en sprint. Dunkel form er det på 8 Kjetringen (dog klart god nok på sitt beste), mens 3 Vilje Svarten stadig er litt bedre enn raden.

Vår rangering: A: 2 B: 10-6-3-8 C: 4-5-7-9-1 D: 12-11

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 480 og 1524 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-rebusen på hhv 150, 450 og 1184 kroner (abc-system over fire bonger) ligger ute her .

Vår to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen gratis på www.rikstoto.no i kveld.