Nye gevinster i Sverige?

Foto: Hesteguiden.com

Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund leverte strålende V4 og V64-tips fredag og jakter mer på hjemmebanen Romme søndag.

Sportspills meny søndag:
V65 Bjerke: Må berges av storfavoritten
V4 Täby: Nyttårssmell fra Stockholm
Oddstips 1: Harry i trøbbel
Oddstips 2: Liverpool til praktfull odds

Tippetips: Tottenham må da vinne denne

Premier League: Skader og karantener

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Fortsatt god jul fra Sportspillredaksjonen i det vi retter blikket mot søndagens trav- og galoppsport og en svært hektisk dag på hestefronten der det ruller på gjennom hele søndagen.

Patrik Fernlund fortsetter å levere kanontips i Sverige for Nettavisen/Sportspill. Under fredagens V64-omgang på Bergsåker tapte riktignok hans banker 3 Esping etter grov startgalopp, men det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 1350) inneholdt en femmer og 23 firere og betalte tilbake 11 534 kroner. Han serverte blant annet tredjevalget 8 Greenstar som et soleklart objekt mot storfavoritten Paying Guest i V64-5.

Til fredagen V4-løp på Kalmar bankerspilte han 3. valget 2 Diva Sound i V4-2 og hesten vant lett fra tet. De som fulgte hans største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 896) kunne kvittere ut kr 3 566 kroner. Og da vant favoritten i V4-4.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndagen er ingen hviledag for de som spiller på trav og galopp hos Norsk Rikstoto, og det hele sparkes i gang med spill til lunsjløpene på Täby galopp på den andre siden av kjølen. Siden kan det spilles til en V64-omgang på Romme i Sverige, i tillegg til en V5-omgang i Boden på ettermiddagen, før det hele avsluttes med V65-spill til landets hovedbane Bjerke på kvelden. I V64-spillet på Romme lanserer Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund to bankere, og det er snakk om en favoritt og et andrevalg i spillet.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Romme
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlunds vurderinger:

Spikarna:
5 Golden Sid (V64-3) var ruskigt tapper från ledningen senast och borde nå dit igen. I nuvarande form är han väldigt svårslagen.

8 Fuzz (V64-5) har tänt till rejält och vann överlägset senast. Trots svårt spår tror jag hårt på den hästen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Luringen:
1 Todd Tabac (V64-4) är snabb men osäker. Skulle hästen trava felfritt hela vägen kan han vinna och utgångsläget är intressant. En häst att se upp med.