*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nye gevinster på Bjerke?

Foto: (Hesteguiden.com)

Onsdag ble det 11 738 kroner i gevinst på våre V5-forslag på Bjerke. Vi håper på mer suksess torsdag. Sjekk våre travtips.

27.10.11 11:36

Bjerke travbane inviterer til lunsjtrav torsdag ettermiddag etter et feiende flott V75-stevne onsdag kveld. Sportslig er det naturligvis litt dagen derpå stemning, men spillemessig er det høyinteressant.

Det ble altså fullklaff for våre V5-tips på Bjerke onsdag kveld og 11 738 kroner i utbetaling. Storfavoritten Stiv Kuling gikk vi imot på alle kupongforslag med rette. Vi håper på ny suksess når landets hovedbane avvikler lunsjtrav torsdag. Husk spillestopp kl 13.37.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Bankeren finner vi i V5-3, der treårige 2 First And Only gjør sin andre start etter fem måneders pause. Lars Magne Søvik trener en svært fin USA-import her, og hesten satt bom fast på Sørlandet for halvannen uke siden i sitt første løp etter pause. Så veldig fin ut i målgangen ved den anledningen, og fra et perfekt andrespor bak bilen, lukter dette tet fra start til mål. Han vant et lunsjløp på Bjerke i norgesdebuten i mai og var da lysende fra tet. Litt under pari i den påfølgende starten på Jarlsberg da hesten hadde tapt for kapasitetshesten Rocky Winner når galoppen kom ut mot oppløpet. Også da satt hesten i tet. Ett løp i kroppen nå etter pause og til tross for at han støter på et par fine konkurrenter, tror vi på svært god vinnersjanse.

Frode Hamre (som vi pratet med tirsdag kveld) hadde ingen tro på at 9 Zeus Blue Chip kunne slå vår banker og 8 Prada Vang står iskaldt til i åttendespor bak bilen. Vi tror First And Only innfrir og bankerspiller.
Rangering V5-3: A: 2 B: 9-8-7 C: 12-3-11-4-1-5-10-6

Annonse: Øivind Grøstad starter lunsjtravet med å lansere en svært spennende 15-oddser i V5-1

V5-1 - varmblodshester 2100 meter autostart
Det er bare å trekke i hatten i den første avdelingen. Helt formløse hesten på farten og trolig er alle tolv startende seierskandidater. Vi tror 9 Yarda og 10 Lovely Story er best på kapasitet, men begge er svært ustabile og galopperer jevnt og trutt. Vi setter Lovely Story knepent først.

5 Ringo Chipmate har en svært svak programrad, men har i det minste vunnet løp i år og startsporet er fint. Niåringen 1 Ideal Man har ikke startet på femten måneder, men var nede på 17.4 full vei da og har et flott startspor. 6 Glaziers Diablo viser en viss fremgang og billigere oppgave enn dette er det ikke mulig å oppdrive. 7 Pomerol Du Digeon kan litt, det kan faktisk være nok her. 12 Prestile vant et stort treårsløp i fjor, i år har det stort sett gått på tverke.
Rangering V5-1: A: 10-9 B: 5-1-6-7 C: 12-4-3-11-2-8

V5-3 - Kaldblodshester 1609 meter autostart
Yngstemann er trolig best i den tredje avdelingen. 5 Egge Odin har riktignok noe å gå på tidsmessig, men treåringen er under strålende utvikling og gjorde flotte seiersløp både nest sist på Bjerke og sist på Momarken. Virker svært travsikker og har løst veldig fint bak startbilen i sine to siste starter. Vårt klare førstevalg.

Egenrådige 6 Kampen Blessen settes nærmest. Han så litt seiersfarlig ut rundt den siste svingen sist, men ville ikke kjempe veldig mye nedover oppløpet. Her er motstanden billigere. 8 Vinndølen skuffet mye sist. Nå har hesten fått tre måneders pause og han har levert flere fine løp i sin debutsesong. 9 Ekte fikk helmaks sist. Hun kan ikke gjøre noenting selv denne dama, og selv om Kolle kjørte et optimalt løp med henne sist var hun sjanseløs til å utfordre vinneren Smedviktor. Bak disse er det ikke lett å få øye på øvrige vinnerkandidater, selv om det finnes en viss fart i 3 Høy Eng.
Rangering V5-3: A: 5 B: 6-8 C: 9-3-2-7-1-4-10 D: 11

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-4 - Kaldblodshester 2100 meter autostart
7 Atom Extra blir vårt soleklare førstevalg her i den fjerde avdelingen og det kan dreie seg om en frisk banker. Femåringen etter Lome Elden holder kanonform for tiden og til tross for to galopper sist, var han på høyde med vinneren over mål, selv om han bare ble femte. Meget solid vinner fra dødens nest sist, og var bare knepent slått av gode Engas Kvikk tredje sist. Gunnar Austevoll er tilbake som kusk denne torsdagen og vi har veldig god tro på at en feilfri Atom Extra vinner dette løpet. Ikke minst er hesten spennende i DD-spillet (se forslag i lenke under).

2 Eld My blir mye spilt, men drar ingen fordel av 2100 meter. Tok seg forbi antivinneren Irma nedover oppløpet sist, og er sannsynlig tethest, men vi tror hun blir tatt ned tilslutt. Da har vi mer tro på en feilfri 6 Skøylill. Hun har galoppert bort fryktelig mye penger denne dama, men sist så det bra ut og avslutningen til andre var meget positiv. 4 Ulven Storm har galoppert mye på slutten, men kapasiteten er udiskutabel. 11 Sjurmin er også en plussvariant i dette løpet. Feilfritt er han i det minste trippelaktuell. 1 Vesle Tiger'n fløy som vanlig mellom galoppene sist. Fra førstespor bak bilen minsker neppe galopprisikoen.
Rangering V5-4: A: 7 B: 6-2-4 C: 11-1-5-10 D: 12-9-3-8

Klikk her for å se våre DD-tips til Bjerke

V5-5 - Varmblodshester 2100 meter autostart
Poengjakt i V5-finalen og kun hester med mindre enn 300 startpoeng er startberettiget. Da handler det i all hovedsak om formløse hester. Vi tror alle tolv hestene kan vinne. Et knepent førstevalg går til 2 Dennis Dun Dee som så pigg ut i målgangen sist på Klosterskogen som femte. Satt stengt oppunder mål da. Her er startsporet ypperlig og motstanden svak.

9 Lucky Carpenter har slitt litt med formen den siste tiden, men er trolig feltets beste hest, Bakspor trekker ned og Pål Sem som kusk er heller ikke noe pluss. Positiv som treer sist, og en het vinnerkandidat her. Bak disse to er det tilnærmet bingo og på vårt største spilleforslag er helgardering eneste alternativ.
Rangering V5-5: A: 2 B: 9-12-8-10 C: 1-4-3-7-6-11-5

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.