Gå til sidens hovedinnhold

Nye godbiter blir servert til lunsj

Kalmar byr på en spennende V4-lunsj tirsdag. Vi byr på flere interessante objekter i jakten på en deilig V4-opptur. Du tar vel rygg?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med gullobjekter 10. mai - du tok vel rygg?

I V4-lunsjen til Solänget stod 12-oddseren Brida først på ranken, og følgende info ble gitt:
V4-4 : 11 Brida – Vi avrunder lunsjen med et småskummelt sprintløp, og her kan det fort skrelle til. Hesten vi prøver oss med hadde et meget sterkt fjorår, og var rett og slett knallgod i deler av sesongen. Har nå fått to løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og sist ble den sittende bom fast på en 13-tid. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og klaffer det bare litt underveis så skal sjansene være fine. MÅ MED PÅ ALT!

Til V64-omgangen fra Mantorp ble 9-valget Himalaya Sisu servert som en spennende vinner i finalen, og følgende info ble gitt:
V64-6 : 4 Himalaya Sisu – Det er åpent i finalen, og her blir vi ikke overrasket om det skreller til. Ideen hadde 1,1% av innsatsene på seg når vi la ut våre tips, og vil neppe bli mye spilt. Har fått to løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og var tapper i nederlaget sist. Ble da brukt ganske mye underveis, og må få klart godkjent for innsatsen da. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, den er OK fra start, og må helt klart passes mot riktig motstand. OBS!

Kalmar byr på en svært spennende lunsjomgang tirsdag, og dette er en omgang som det er et BRA POTENSIAL i. Vi har jobbet frem flere interessante objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende snadder:

V4-1 : 7 Blair Witch FI – Småskummelt innledningsløp, og her er det fakta riktig så jevnt. Vår ide hadde et bra fjorår, og var hele 8 ganger blant de to beste da. Gjorde sitt første løp i Sverige sist, og ble der sittende fast med krefter igjen på en fin tid. Til denne starten fester man på en BIKE, den er kjapp ut, og Christoffer Eriksson klemmer nok til direkte. Duger om den leverer på sitt beste, og vi velger å varsle.

V4-2 : 4 Fauntleroy – Nå må vel det være dags for denne? Den var ikke tom etter sene luker tredje sist, og fulgte opp med å avslutte meget oppløftende nest sist. Nå sist var den med på litt kjøring før det ble rygg leder. Fikk sene luker, og kom til mål med krefter igjen. Er ganske god fra start, og taper normalt ikke dette løpet om den kommer seg foran. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 12 Atlas Font – Feilet i en noe trang situasjon på siste bortre sist, og det var mulig at den tapte seieren på det. Kom nemlig råsterkt tilbake, og formen er meget god. Kommer her ut i et ganske jevnt løp, og klaffer det bare litt underveis så skal sjansene være gode. SPILLES!

V4-4 : 2 Dornoch AM – Imponerte veldig i comebacket sist, og via 13,3 s 1000m kom den alene til mål. Er svært grunnkapabel, og det skal bli spennende å følge den videre om den bare får holde seg hel. Kjemper normalt om seieren om alt går riktig for seg, og vi iler til med tipsnikken.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.