Nye herlige objekter sender deg til lukene

Sagitta har meget fine betingelser foran seg denne torsdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Sagitta har meget fine betingelser foran seg denne torsdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Kanon tips ble servert til Momarken tirsdag, og forslagene våre spilte da inn ca 170 000,-. Fra Kloster denne torsdagen så byr vi på nye herlige objekter!

Tipsformen er BRA for tiden! Har du tatt rygg? Sjekk ut følgende:

Fra Sørlandet søndag så ble det relativt lettløst. Vår banker Trinity D. innfridde, og Oscar Ribb senket en av dagens tyngste favoritter som vår delikatesse. Alle våre V65-forslag satt, og vårt lille forslag her på Nettavisen som kostet Kr.240 betalte ut fine Kr.1 904,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Momarken tirsdag så fulgte vi opp, og nå var det snakk om større kroner. Denne dagen anbefalte vi et bankerspill på 2.valget Mjølner Tore mot dagens tyngste favoritt, og Mjølner Tore innfridde til fulle. Vårt mellomste forslag her på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE KR.10 845,-. Vi røk dessverre i V65-6 på sistevalget, men vi må likevel si oss fornøyd med "trøsten". Totalt sett så ble det spilt inn ca 170 000 fra Momarken. Vi gratulerer dem som har vært med på oppturene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå er dette historie, og nå venter en ny dag med nye muligheter. Som vanlig så er det Sverige som starter først opp med deres lunsjtrav. V4-løpene fra Axevalla starter kl.12.20. Deretter knaller Bjerke i gang sitt lunsjtrav med start kl.13.37. Om kvelden så er det Klosterskogen, og Gävle som gjelder.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Klosterskogen:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Klosterskogen denne torsdagen så kan vi by på følgende:

Dagens banker:

V65-5 : 1 Sagitta – Har et utrolig fint løp foran seg nå, og her blir det tet eller rygg leder. Har en topp mulighet fra begge posisjoner. Gikk et VELDIG bra løp sist hvor den ble brukt tungt underveis. Har også vært ute mot noen av våre aller beste hopper, og i forhold til en del av de løpene som den har vært ute i så er det her ned en klasse. Vinner normalt dette om den presterer på sitt vanlige nivå, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt.


Sjekk ellers ut følgende:

V65-1 : 1 Annie On – Dette er ingen dum hest, og på torsdag er den SPILLBAR! Har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og den var forbedret sist selv om den fikk syre siste 100m. Glem ikke at den på Sørlandet tidligere i år slo en såpass god hest som Alwaysinblackpedia (04.05.2014), og en slik solid hest finnes ikke i dette billige løpet. På torsdag så håper vi at Marius Høitomt velger seg rygg leder, og når han da får muligheten på siste indre så MÅ dette dreie seg om en flott mulighet. SPILLES!

V65-6 : 5 Rex Santana – Er BETYDELIG bedre enn raden, og snart så må vel det klaffe? Jeg hadde litt tro på den på Sørlandet søndag, men da fikk den løpet spolert av en galopperende hest. Gangen før så ble den sittende bom fast med krefter igjen. Trives bedre den motsatte veien i volten enn den rette, og med Vidar Hop opp så burde den komme seg flott avgårde. Fra rygg så er den giftig, og den er verdt litt oppmerksomhet her. OBS! 10 Osceola – Har startet TETT den siste tiden, og den har tjent mye penger. Kan selvfølgelig runde denne gjengen, men før eller siden så må denne «ville formen» være litt på retur. Dessuten er vi usikker på om veldig tette starter er et pluss for Osceola. Skal selvfølgelig med, men på torsdag er den kun en gardering for oss.