Nye lunsjgevinster i dag?

Foto: hesteguiden.com

Ola spilte inn 4500 kroner på sin foreslåtte spill i lunsjen i går, og i dag satser han på at Felix S viser oss veien til utbetalingslukene på ny.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Viktor Invalley var en herlig banker som innfridde på Biri i går, og vi gratulerer de av dere som kunne inkassere nesten 1500 kroner for snaue hundrelappen på vårt minste spilleforslag ved den anledningen.

Tet og slutt
2 Felix S. kom sent i gang. Først i år har 7-åringen blitt en hit. Hingsten er kjapp fra start og fra tet skal han vinne V5-2. Den verste konkurrenten 9 Bar Story er håpløst usikker og trakk en vrien utgangsposisjon. Dermed skulle det meste ligge til rette for at Felix S. tar sin tredje triumf i det femte forsøket.

Favoritten blir svart ut?
I V5-1 er 2 Hornnes Even favoritt. Han er god ut, men vi er langt fra sikre på at han greier å hente en lengde på 1 Kalskalager. Uansett skal Hornnes Even regnes med sjanse. Det er snakk om en bra sprinter, men vi garderer siden formen er noe usikker. Nevnte Kalskalager ser veldig fin ut i trening. Kusk Geir Flåtens taktikk blir trolig å satse alt på teten. Derfra kan han muligens forsvare seg helt hjem. 10 Grans Trygve trengte løpet sist. Sprint er gjerne ingen fordel, men Grimstad-hesten er sterk i sluttfasen og kan ventes ytterligere skjerpet med løp i kroppen.

Kjøp Nettavisens eksperttips her.

Tre åpne løp
Favoritt i V5-3 blir 2 Nanna Pride. Formen er stigende. Vi har sett hesten i Danmark tidligere og blitt imponert. Hoppa har ikke fått til mye etter at hun ble handlet inn til sine nye eiere i Norge, men i dag kan det bli jubel. Chipmate-hoppa står fint til med Høitomt i sulkyen. Klar favoritt og mulig banker. 8 Ste My Pride er feltets store outsider. Så fin ut i prøveløpet og beviste sin klasse ved noen anledninger i ffjor. En kupong uten henne kan vise seg å bli verdiløs. 5 Nugga Hydrup yppet seg sist og viste form. Står fint til og kan ta en etterlengtet seier. 6 Digital Invention har ikke fungert som best i det siste og vi setter et spørsmålstegn ved hestens form. På en god dag er hoppa kjent for å ha styrke som rekker i dette laget. 3 Ciba er kjapp. Skal nok ha rygg på 2100 meter, men kan bli farlig om hun ikke sløser med kreftene underveis.

Frekt og freidig vinnertipper vi 1 Walk Of Lie og Herleik Lie i fjerde avdeling. Comets Tail-sønnen har god kapasitet og er soleklart bedre enn programraden. Han vokser dessuten flere klasser i tet. Kommer han dit tror vi løpet er kjørt. Blir han overflydd er det hele sjanseartet. 10 Mavril Sas er ingen blåser, men har gått noen fine løp i Sverige. Møter klart enklere motstand i dag og må betegnes som en stor outsider. Treningsrapportene fra stallen er positive. 8 Un Dollar trakk som stallvenninnen Tinita Love åttendespor denne uken. Nå har Un Dollar vinnersjanse om han skulle komme riktig inn i løpet. Tåler neppe å gjøre alt for mye av grovjobben selv. 6 Nordstjernen D.K. viste form sist. Distansen er den rette og får han spare speeden til oppløpet kan han slå til. 2 Script Kiddy S.C. er normalt god nok til å kjempe helt i toppen, men han virker ikke å ha toppform for tiden.

2 Frameable er den beste hesten i V5-finalen. Vi tror han vinner om han unngår posisjonen utvendig for lederen. Det kan tenkes at han blir tvunget å kjøre tidlig frem dersom 1 Nangilima får dirigere i front. Dette åpner også for de andre i feltet. 12 Highfive Kemp står iskaldt til i utgangspunktet, men med tempo har han kvaliteter få andre besitter i feltet. 3 Mellby Rebellen er veldig hurtig, men kan galoppere. Bli hissig da starten ble avbrutt i Drammen sist og kjørte i bilvingen så det sang da starten gikk. Blir han ikke hissig kan han vinne. Innsatsen nest sist var av det positive slaget. 9 Chanto Super Girl er sterk nok om hun får haike med i rygger. Sluttspurten er nemlig god.

For å kjøpe dagens V5 i lunsjtrav taster du her . For Dagens Dobbel taster du her .