*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nye lunsjgodbiter i Sverige

Peter Untersteiner (her med elitehesten Nothing But Class) er på plass til torsdagens V4-løp i Kalmar.  Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Frekkis med et enormt oppløp sist! Vidåpen finale! Vi tror fort at favoritten er i trøbbel... Vi er klar for en ny deilig svenskelunsj!

16.04.15 21:01

Sportspills meny torsdag:
LunsjV5 Bjerke: Spillemessig perle av en lunsj
V65 Klosterskogen: Klosterjackpot med Hamre
V5 Øvrevoll: I kveld braker det løs i Bærum
Oddstips 1: I kveld får Fiorentina kjørt seg
Oddstips 2: Sevilla sørger for enda mer spansk suksess
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt over TV-fotball

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Våre V4-tips satt enormt bra sist uke, og vi har spilt inn godt over 300 000. Objekter som Örbäckens Marion (vinnerodds 28,00), Global Oxygen (vinnerodds 15,15), Stardust S.I.R. (vinnerodds 18,28) har blitt servert. I denne uken har SAMTLIGE V4-forslag til Sverige satt på Eksperten, og de som har fulgt oss, har nok en uke gått i pluss.

Du har vel fått med deg Nettavisen sin kraftig økte satsing mot Sverige i 2015? Ta rygg da vel, neste gang kan det nemlig være din tur å vinne!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny lunsjopptur fra Sverige? Ja, vi har solid tro på at vi igjen kommer oss i lukene denne torsdagen. Normalt sett så vinner 5 Arn Hammering (V4-3), men pga at det er sprint denne torsdagen så tar vi med 4 Britt Palema som en sikkerhet. En av disse to bør dog vinne. Sjekk ellers ut følgende:

V4-1 : 1 Elliot Coger – Dette er en skikkelig fin 4-åring med stor fart i kroppen sin. Vant lett på en god tid sist når den fikk sjansen, og den var ubrukt i mål da. Vi er litt usikker på hva Fredrik Persson ønsker etter pausen, men klinker han til fra start, ja, da kan det bli tet. Er såpass bra at den ikke må undervurderes, og vi gir den sjansen direkte etter en liten pause. OBS!

V4-2 : 8 Prince Orlando – Så rett og slett helt ENORM ut sist! Kommer da via drøye spor mot oppløpet med langt frem, og den avslutter helt fantastisk nedover oppløpet! Har nå en riktig oppgave foran seg, og med tanke på at den er blitt matchet hardt på slutten så ser fakta dette noe billigere ut. Sporet er også blitt bedre da 6 Ark Went In er blitt strøket, og Prince Orlando tar vi med på alle bonger.

På lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Hele 18 millioner venter en alenebong, og vi har en strålende meny er i vente. Allerede i dag kan du kjøpe deg inn i våre V75-andelslag på Eksperten:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V4-3 : 5 Arn Hammering – Har et veldig billig løp foran seg her, og selv om distansen er i korteste laget så burde den bare legge dette feltet på rygg. Var god også sist, men fikk da ikke helt sjansen tilslutt. Møter denne torsdagen på en billigere gjeng enn hva den er vant å møte, og det lange oppløpet på Kalmar er bare et pluss. MOTIVERT FAVORITT!

V4-4 : 1 Staro In Fact – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og dette er en traver som er under utvikling. Nest sist så blir den sittende bom fast som helpigg! Nå sist så vinner den sikkert på en bane som neppe var noe pluss. Skulle kusken her greie å forsvare sporet så kan den langt ned på 16-tallet, og da blir den ikke lett å fange. MÅ MED PÅ ALT!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.