Nye svenskeraid?

Foto: Hesteguiden.com

Det er flust av vinnermuligheter på travet på nyttårsaften og først ut er V4 fra Eskilstuna.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk år for Nettavisen/Sportspill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Med lanseringen av Eksperten har Nettavisen satt en gedigen rekord for salg av hestespill i 2013 og fra og med 1. januar øker vi satsingen ytterligere. Fra den dagen ankommer Frode Gjesdal Nettavisens travredaksjon og Gjesdal har solid erfaring. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring.

I Sverige har vi som kjent hentet inn Patrik Fernlund som vår travekspert på alt som gjelder svenske løp og i Danmark har Nettavisen skrevet kontrakt med meget dyktige Carsten Rabjerg for hele 2014. Og så må vi selvsagt ikke glemme våre eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som har levert kanontips gjennom hele 2013 og avsluttet med å spille inn ca 300 000 kroner på de to siste V4-omgangene på Täby galoppbane. Vi tør påstå at ingen tipsleverandører i Norge er i nærheten av denne lagoppstillingen og vi kan love alle våre trofaste lesere at vi skal stå på hver eneste dag i 2014 for å servere best mulig service og tips.

Nyttårsaften er det nok å ta fatt på, og legg merke til tidligere innleveringsfrister:
V4 Eskilstuna: kl 12.20
V65 Forus: kl 14.30
V5 Forus: kl 15.35
V64 Jägersro: kl 15.05
DD Jägersro: 16.17

Innleveringsfrister Eskilstuna nyttårsaften
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken
I ett lågklassigt lopp har 4 Greby Anna (V4-1) en riktigt bra uppgift. Jag tycker det är bästa hästen och från ledningen blir hon mycket svårslagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Luringen
9 Alfas Dimitri (V4-3/DD-2) är en stark och rejäl häst som galopperat bort mycket pengar i karriären. Sköter han sig finns kapacitet för att slå favoriten.