Nye toppobjekter er pågang fra Sverige

Robert Bergh kjører en av våre luringer på Bergsåker. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Robert Bergh kjører en av våre luringer på Bergsåker. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Revansje i monteløpet! Nå skal favoritten ned! Frekt objekt i kaldblodsløpet som det virkelig strålte av sist! Vi skal ta Bergsåker med storm!

Sportspills meny lørdag:
V75 Leangen: Vi jakter ny milliongevinst på Leangen
V5 Leangen:Therese holdepunkt i vrien V5
Oddsdobbel 1:Cardiff endelig på rett vei
VM skiskyting:Johannes jakter medalje
Oddsdobbel 2:Bastia leverer varene på hjemmebane
Oddssingel:Skogvoktere til flott odds
Tippetips:Villa vil til Wembley
Fotball:Helgens TV-sendte kamper

Det ble servert STERKE TIPS på Bjerke onsdag, og totalt sett så spilte vi inn ca 180 000 på forslagene. Nettavisen sitt mellomste forslag på 480 betalte ut fine 4 175,-. Vi gratulerer dem som tok rygg.

Under jackpotomgangen på Romme fredag så serverte vi nye herlige vinnere fra Sverige. Ljusterös Kiss (Mot dagens tyngste favoritt), Tom Sisu (2. valg), og Jane Avril (Banker mot en mye spilt hest) ble alle lansert med tyngde. Kupongforslagene våre på Eksperten spilte inn vel 75 000. På Bergsåker i lunsjen lørdag så byr vi på nye herlige objekter, mer om disse finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Selv om vi ikke kom i mål under V75-omgangen på lørdag så har vi gjort det MEGET SKARPT i dette spillet tidligere i 2015. Totalt sett har vi nemlig spilt inn over 2,5 millioner i spillet vi elsker! Foreløpige høydepunkter:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

På lørdag så er Leirvåg på HUGGET på sin favorittbane igjen! Det er nemlig jackpot med hele 3 364 255 ekstra. Lannem Silje skal blant annet ut i det som fort kan bli et herlig nappetak med S.T.C.C Faksa! Med i kampen er også Elmer som trykket saften ut av Lannem Silje sist. Ellers er det fyldige felter på Leangen denne lørdagen, og det ligger til rette for store kroner i V75-spillet

Her kjøper du deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Løpene på Bergsåker starter som vanlig kl.12.45.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter til løpene på Bergsåker:

V4-1 : 3 Zeb Lie Star – Hadde vi stor tro på sist da vi følte at dette er en bedre montehest enn Panic Button. Rytteren greide å ødelegge moroa for oss med å dra luften ut av en pigg hest, og det var ikke hesten sin feil at den ikke fikk vinne. Det ble rett og slett elendig ridd, og vi forventer at hun lar hesten få gå litt mer av egen kraft i dag. Da burde den nemlig lede dette løpet rundt om, og vi gir Zeb Lie Star en klar sjanse til revansje! Er faktisk betydelig mindre spilt enn Panic Button, og slikt takker vi for!

V4-2 : 3 Magic Broline – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den er betydelig bedre enn raden. Nå sist så ble den sittende bom fast med rubbet igjen, og den lyste opp i banen da. Er lynkjapp ut, og den burde ha en bra sjanse på teten nå. Får trylle bort en runde, og vips så sitter Jan Norberg på de beste kortene med Magic Broline!? SPILLES! 7 King Tilly – Har ikke gjort veldig mange glad den siste tiden, men også denne er betydelig bedre enn raden. Nå sist så bommet kusken starten med 20m, og den havnet ordentlig på vingel. Sitter bom fast, og en mer pigg hest over mål er det lenge siden vi har sett. Ai, Ai, Ai, for et inntrykk! Må med på bongene som en frekkis!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 2 Lohman – Gjør en etterlengtet start for Robert Bergh, og fra slike betingelser så gir vi den sjansen direkte. Er den sånn noenlunde forberedt så har den nemlig spennende betingelser foran seg nå. Er kjapp i vei, og om Robert ønsker seg spissen, ja, da vil han trolig få den. På disse raske banene som vi har fått nå så er det ikke enkelt å knekke ned OK hester som kommer seg foran, og vi er klart inne på at favoritten skal få slite med vår ide.

V4.4 : 1 Rexjerven Gel – Dette er faktisk en veldig talentfull hest, og når den vant tredje sist, ja, da holdt den lekestue med en såpass bra hest som Kalle Växus… Kom ut sist etter et lengre avbrekk, og den var lovlig pigg for dagen! Den gikk uansett helt strålende mellom galoppene, og den så meget fin ut. Vi hadde 30,5 s 1000m på den, og da kjørte ikke kusken på hesten sin. Er kjapp i fra start, og skulle man her greie å forsvare sitt innerspor, ja, da blir ikke vi overrasket om den går en 29-tid. OBS!