Nye travgevinster fredag?

Foto: hesteguiden.com

Gevinstene strømmer inn på våre travtips og vi har allerede passert 50 000 kroner innspilt denne uken. Fredag byr vi på to V65-bankere på Jarlsberg.

Sportspills meny fredag:
V4 Skellefteå: En kald vinner
Oddstips: Godtgående Sevilla vinner

Sportspill har holdt strålende tipsform i en lengre periode nå, og i innledningen på denne uken har vi spilt inn totalt flotte 50 412 kroner på våre foreslåtte spill (mandag, tirsdag, onsdag og torsdag), Torsdag ble det dessverre stang ut på det meste, vi fanget i det minste V5B i Bergen på det største forslaget og pene 4 745 kroner i utbetaling.

Annonse: Øivind Grøstad setter to 15-oddsere, en 20-oddser, og to 25-oddsere først på sin V75-rank på Leangen lørdag. Har du sett på makan?

Fredager betyr som kjent V65 her hjemme i Norge og det er som så mange ganger før Jarlsberg travbane som er vertskap for V65-omgangen i dag. Vi byr på to bankere i jakten på seks rette med to av landets beste kusker som sjåfører.

Innleveringsfrister Jarlsberg:
V65: kl 19.00
V5: kl 20.05
DD: kl 20.25

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En kjøresugen Vidar Hop er tilbake i sulkysetet etter en ferieuke på sydlige breddegrader og vi formoder en opplagt og våken Vidar Hop på Jarlsberg denne fredagen. Det er ihvertfall ingen tvil om at Vidar Hop må ha en kanon vinnersjanse med 4 Remee Le Marc i V65-5/V5-2/DD-1. Den tidligere Lutfi Kolgjini-trente Andover Hall-vallaken har nå gått fire løp her til lands. hadde litt stang ut sine to første løp her i Norge, men nest sist på Bjerke i et lunsjløp fikk vi se litt av denne hesten kan. Overtok da teten i den første svingen og vant uforskammet enkelt.

Men seiersløpet på Jarlsberg for tre uker siden var enda råere. Ble da fanget opp i dødens på formsterke Atle Newport, knakk denne enkelt og stakk unne til flere lengders seier. Det skulle indikere at motstanderne har respekt for Søvik-hesten denne fredagen og veien til tet bør ligge åpen fra spor fire bak bilen. Vår klare hovedbanker i V65-spillet denne fredagen.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 4 B: 3-2 C: 11-5-1-7-8-10-9-6 D: 12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Hoppe i form
Men vi byr også på et annet herlig bankerspill denne fredagen i V65-spillet. Fireårshoppa 10 Photo Lins var godkjent første gang ut etter fire måneders pause i Drammen for en liten måned siden. Holdt farten fint til fjerde da. Var dog kraftig forbedret sist på Biri og avsluttet siste tusen i underkant av 15 ute i sporene. Meget gode Original P. og løfterike High Photo var foran i mål den dagen. Vi er vel klar over at 2 Savannah Dun Dee vant løpet der Photo Lins var firer nest sist, men med to løp i kroppen får vi trolig se en enda bedre utgave av Photo Lins fredag.

At Savannah Dun Dee skal håndtere et vanskelig andrespor i volten er vi også svært usikre på. Når Photo Lins i tillegg utstyres med Lars Anvar Kolle som kusk fredag (kanskje den som kjører aller best i Norge om dagen) så er det naturligvis ikke noe minus. Photo Lins blir trolig et tredjevalg i spillet fredag og da skal vi til lukene og bankerspiller S.J.'s Photo-hoppa i V65-spillet.
Rangering V65-3: A: 10 B: 2-7-5 C: 1-8-3-6-12-11-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Et flott kaldblodsløp venter oss i V65-1 og det er mange vinnerkandidater i dette løpet. Vi setter 10 Korat fremst. Måtte se seg slått av en meget god Snonsøy Elda under storløpshelgen der i slutten av juli. Dermed var det ikke overraskende at hoppa vant sitt neste løp, et lunsjløp i Drammen og var medvirkende til at vi fanget lunsj-V5'en og nesten 19 000 kroner. Sist på Momarken kunne ikke Korat ta ned tettravende Skofteblessen (som var vårt objekt), men avslutningen var det lite å utsette på. Knepent førstevalg i dette åpne løpet.

5 Solmøy Åse hadde en lukrativ tredjeplass i sikte da hun galopperte 100 meter fra mål i Hoppederby. Her tror vi det er bra muligheter for at Håkon Johannes Nordland kjører seg tidlig til tet med sine fine hoppe og er hun like bra som i Hoppederby kan hun lede rundt om. 11 Skofteblessen innfridde som vårt objekt sist på Momarken til spenstige 7,6 i vinnerodds. Hesten har vunnet 8 av 15 løp i karrieren, men de aller fleste er tatt fra tet og herfra blir det betydelig mer sjanseartet.

1 H.G. Imar står fint til spormessig, men byr seg ikke skikkelig til nedover oppløpet. Sprint kan være en fordel og startsporet er ypperlig. 9 Wik Emil har sjanseartete rygger fra start og viljen er variabel. Men speeden er bra dersom han får løpet sitt. 7 Baiasen står litt sjanseartet til spormessig, men formen er på topp og Gunnar Austevoll vant sist han kjørte hesten.
Rangering V65-1: A: 10 B: 5-11-1-9 C: 7-6-2-3-8-12 D: 4

Annonse: Øivind Grøstad hadde 16.4/700m på denne sist og i kveld skal cashen hentes i V65-2 på Jarlsberg

V65-2 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
To hester skiller seg klart ut i et svakt felt i V65-2, men felles for begge er at de er alt annet enn travsikre og da må det garderinger til. Vi tror mest på 5 Viktor Frei. Frode Hamres stallhester går som toget for tiden, slik de har gjort det de to siste årene. Viktor Frei var meget positiv toer etter en flott avslutning på Sørlandet nest sist, men falt tilbake til gamle galoppsynder sist.

4 Spark Rick gallopperte hemningsløst fra start da han prøvde voltestart tredje sist og fjerdespor volte er definitivt ikke noe pluss her og kusken er ikke den beste. Skulle Westergaard-hesten komme seg feilfritt avgårde, er han helt klart blant de beste her. 3 Power Photo Girl føk til tet sist på Jarlsberg, da var det også voltestart. Satt litt stengt oppunder mål, men vi er usikre på om det var veldig mye krefter på lager. Motstanden denne fredagen er faktisk enda enklere og da skal det betales for denne.

6 Pembroke har skuffet stort i Norge i regi Lars Magne Søvik, men mot denne svake motstanden gir vi treåringen en sjanse til. 1 Rosier Du Bocage blir garantert kraftig overflydd. Gjorde et greit løp på Klosterskogen sist og tapte for to gode hester da. Ikke sjanseløs. Vi har litt vondt for å 8 Lambada De Hess vinne dette løpet, ellers kan trolig alle vinne.
Rangering V65-2: A: 5 B: 4-3-6-1 C: 7-9-2-8

V65-4/V5-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Det lukter tidlig tetkjenning for 3 Espe Trym her og det er en posisjon hesten trives svært godt i. Var dog helt under pari i sin siste start på Sørlandet for seks uker siden fra nettopp tet og skuffet stort da. Heller ikke som best nest sist og formen er en smule usikker om dagen. Blir vår favoritt, men ingen banker slik vi ser det.

2 Ingerøvin har vunnet et løp i år, det var på Momarken 17. juli. Til nesten åtte ganger pengene i vinnerspillet og som vår herlige DD-banker den dagen. Har vel ikke helt fuulgt opp etter det seiersløpet, men har også møtt tøff motstand. Hang bra på vinnermaskinen Ramstad Odin nest sist til andre. Antonsen-traveren møter overkommelig motstand fredag og startsporet er ypperlig. 11 Argr G. vant faktisk fra tet sist og holdt stilen fint inn i mål. Vi tror likevel hesten er klart best bakfra, men fra spor elleve må det klaffe ned startsiden. Blir Argr G. sittende for langt bak underveis, blir det tøft å vinne da han neppe tåler en lang speed.

8 Dragon har ikke fulgt opp sin praktfulle treårssesong med over 400 000 kroner innkjørt. Kun 53 500 kroner er det blitt på tretten starter i den viktige fireårssesongen. Spor åtte og sprint er ikke optimale forutsetninger, men samtidig har hesten møtt klart bedre hester enn dette i det siste. Helt ute på kanten nevner vi også at 1 Almandin satt bom fast i mål sist, men det er trolig langsøkt at han kan vinne mot disse til tross for et perfekt startspor.
Rangering V65-4/V5-1: A: 3 B: 2-11-8 C: 1-4-5-6-9-10 D: 12

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. Eliteløp. 1609 meter autostart.
4 King Coral får et knepent vinnertips i et svært ujevnt eliteløp. Kihle-hesten har ikke lange formtopper, men er knakende god når han er som best. Fra et fint startspor setter vi ham først, selv med usikker form etter pause (men er ofte best etter pause denne) og har levert to imponerende seiersløp tidligere i år.

6 Broadway Legs er ikke mer enn fire år, og må være hesten som hatt mest utur i år. Han har vist voldsom kapasitet ved flere anledninger Hamre-traveren, men foreløpig ikke vunnet her i Norge. Sist på Biri gikk Broadway Hall-sønnen en helt sinnsyk opphenting etter grov startgalopp og Frode tror han kan vinne dette fra dødens. Da streker vi tidlig. 2 Navy Seal U.S. har ikke startet siden mars og er ikke kjent for sin starthurtighet. Kapasiteten til Westergaard-hesten er velkjent, helt naturlig outsider her.

3 Santana Ås er trolig hesten som sitter i føringen ut av den første svingen. Litt usikkert om Høitomt vil sitte foran, men uansett vil hesten få et fint løp. 9 Cream Of Arnie har ikke vunnet på 15 forsøk i år, men avsluttet storveis på Bjerke sist (løpet som ble vunnet av Mr. X.F. Royal). Kanskje kan Cream of Arnie får årets første fredag. Flere vinnerkandidater ser vi ikke da 10 Bullchip ikke vil fighte lenger.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 4 B: 6-2-3-9 C: 10-7-5 D: 8-1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-4 - Varmblodshester. Monteløp. 2100 meter autostart.
Tre strake seire for 9 Dreamcatcher og alle på meget overbevisende vis sammen med Siv Emilie Løvvold og hesten må bli soleklar favoritt igjen og en klar bankerkandidat.

Vi ser vel egentlig bare en hest imot og det er 3 Empress Tile som var lysende i seiersløpet på Bjerke sist og garantert sitter i føringen ut av den første svingen. Men 2100 meter trekker ned, dog synes vi hesten var så bra sist at vi betaler også for denne.
Rangering V5-4: A: 9 B: 3 C: 8-5-4-2-7-10 D: 1-6

V5-5 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Meget svak kvalitet på V5-avslutningen, men vi må prøve 5 Catosi som førstevalg. Med all respekt for Eivind Gravdal, det er en annen verden når Gunnar Austevoll setter seg opp som kusk. Catosi har forbedret seg for hver start i det siste, og møter jo "ingenting" her. Holder Austevoll hoppa i trav, skal hun kunne vinne dette.

Treårige 6 Månestjerne var bra sist og skal duge fint i dette selskapet, men noen stjerne er det ikke snakk om. 9 Isprinsessa tar den lange turen fra Bergen. Vi har ikke latt oss imponere av hoppa tidligere, men i seiersløpet sist i Bergen var hun bra. Rask og travsikker, men 2100 meter er kanskje litt for langt. 4 Torsby Brura viste fart mellom galoppene både nest sist og sist, og skulle hoppa til Nordland holde seg på beina kan hun vinne dette.

7 Knattens Tina har gått jevne og greie løp i Sverige, men skal nok ha det servert. I et svært åpent løp betaler vi for hele bunten på de to største V5-forslagene.
Rangering V5-5: A: 5 B: 6-9-4-7 C: 3-8-10-2-1