*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Nye tusenlapper på vei?

Seiersvante Jorma Kontio kusker vår V4-banker på Gävle torsdag. Foto: Hesteguiden.com

Det ble over 10 000 kroner tilbake på vårt største V4-forslag onsdag. Vi jakter mer i Gävle i dag.

06.03.14 11:14

Det ble strålende treff for våre V4-tips til Østersund tirsdag. Vårt største spilleforslag her på Nettavisen (innl.pris kr 1000) betalte tilbake meget pene 10 461 kroner. I tillegg ble det fullklaff for fem andelslag på Eksperten der andelsprisene var både 100, 200, 300 og 500 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lønnsomt å helgardere
Det viser seg nesten hver dag at det er viktig å ha teft for hvor skrellen kommer i de svenske V4-løpene. Både til V4-løpene på Åby mandag og til V4-løpene i Østersund onsdag, valgte vi å heldekke V4-1. Det har gitt utgangsverdier på henholdsvis 923 kroner mandag og 702 kroner i går.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Ny smell i V4-1?
Også i dag velger vi å helgardere V4-1 som er et kaldblodsløp i mellomklassen. Svenskene er ikke gode på å vurdere kaldblodsløp og kryssene fordeler seg deretter. Bløte 1 Stella (drøye 22 prosent) og lite vinnervillige 10 Hibokongen (drøye 18 prosent) er favorittduo i V4-1. Det forteller sitt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Nytt stortalent fra Nurmos
Timo Nurmos produserer stortalenter på løpende bånd og er svært dyktig med unghestene, og i 6 Zirkon Hoss har han skapt en ny. Den fireårige vallaken var et flott skue i debutløpet på Solvalla 19. februar og selv om det er mye å slipe på aksjonsmessig, var det ingen tvil om kapasiteten. Zirkon Hoss viste løpsskalla da han tok ned lederen kort før mål fra dødens. I dag er det bilstart og det er nytt for vallaken og kan muligens være litt galopprisiko. Men feilfritt må det være bra vinnersjanse og vi bankerspiller i både V4 og DD.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag